keyboard_arrow_up

  • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
  • Financieel plan met jaarlijkse check
  • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Het Financieel Fit Plan

Financieel Fit Adviesgarantie

U kiest voor de aanpak van Financieel Fit, omdat u het belangrijk vindt dat uw financiën altijd in topconditie zijn. Wij geven bij Financieel Fit een adviesgarantie af. Dit betekent dat wij zorgen dat door ons geadviseerde producten gedurende de tijd dat u klant bij ons bent, passend blijven. Wij vinden het belangrijk om u persoonlijk en naar eigen behoefte service te verlenen. Onze coaches willen u proactief adviseren bij het plannen van uw toekomst; daarom hebben wij 3 verschillende Financieel fit Plannen samengesteld. Welk plan bij u past hangt af van uw behoefte.

Financiële zekerheid en coaching met een financieel onderhoudsplan

Wij helpen u door periodiek te controleren of uw financiële planning nog aansluit bij de actualiteit en uw wensen. Wilt u volledig ontzorgd worden op het gebied van (schade)verzekeringen, kredieten, uw hypotheek en fiscaliteiten? Dan is het Gouden Plan iets voor u. Wij houden dan het gehele jaar de vinger aan de pols, verzorgen uw belastingaangifte én u krijgt gratis vervangend vervoer bij autoschade. Heeft u alleen behoefte aan een jaarlijkse check met bijbehorend advies? Dan is Brons uw Plan om Financieel Fit te blijven.

U betaalt een vergoeding voor het door u gekozen Financieel Fit Plan. Om het voor u nog eenvoudiger te maken zetten we diverse digitale middelen in.

Met uw Financieel Fit App en DigiMap altijd inzicht en overzicht

Bij het afsluiten van een financieel product moet u vaak veel financiële gegevens over uzelf en uw huishouden aanleveren. Dat is ingewikkeld en kost veel tijd. Wij hebben hier een eenvoudige en veilige oplossing voor. Als klant van Financieel Fit krijgt u namelijk de beschikking over onze Financieel Fit App en DigiMap waar u in één oogopslag inzicht krijgt in de status van al uw financiële producten. Plus als er iets verandert aan uw situatie kunt u dat met een druk op de knop doorgeven.

Veilig en verantwoord gegevens delen

Onze Financieel Fit App en DigiMap maakt het spitten in schoendozen en ordners overbodig. Met uw DigiD code kunt u snel, gemakkelijk en veilig benodigde gegevens van het UWV, Mijnpensioenoverzicht, Mijnoverheid en De Belastingdienst verzamelen en delen. Zo heeft u alle informatie in een keer bij de hand op mobiel en desktop. Denk bijvoorbeeld aan uw verzekeringspolissen, hypotheekgegevens en leningen. Wij vragen u jaarlijks deze gegevens te actualiseren. Op basis hiervan kunnen wij zien hoe het gesteld is met uw financiële conditie en of uw financiële producten nog passen bij uw situatie.

Vrijblijvend een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 2061 beoordelingen.


Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament