keyboard_arrow_up

  • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
  • Financieel plan met jaarlijkse check
  • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Badkamer financieren

Uw badkamer verbouwen kan u veel extra mogelijkheden bieden, zoals het bad dat u nog niet had, een tweede wastafel of zelfs een grotere ruimte als u ook nog een muurtje gaat verplaatsen. Maar een badkamer verbouwen vraagt wel om een flinke investering. Als u het benodigde geld hiervoor niet direct voorhanden heeft, is het ook mogelijk geld te lenen voor een badkamer, om zo die (droom)badkamer te kunnen financieren.

Een nieuwe badkamer zorgt voor extra woongenot en een meerwaarde voor uw huis. Onze kredietadviseurs leggen u graag uit welke opties u heeft om uw badkamer te financieren. We maken daarbij onderscheid tussen een doorlopend krediet en een persoonlijke lening.

Geld lenen voor uw badkamer

Wat zijn de verschillen tussen een doorlopend krediet en een persoonlijke lening? Welke manier van geld lenen voor uw badkamer past het beste bij u?

  • Een doorlopend krediet is ideaal wanneer u nog niet precies weet hoeveel uw nieuwe badkamer gaat kosten. Krijgt u bijvoorbeeld te maken met onverwachte kosten? Bij een doorlopend krediet kunt u tot een vooraf afgesproken kredietlimiet geld opnemen. Heeft u uw kredietlimiet bereikt, maar lost u daarna weer wat geld af, dan kunt u dat geld weer opnieuw opnemen. U betaalt maandelijks aflossing en (variabele) rente en kunt altijd extra aflossen (boetevrij).
  • Een persoonlijke lening is fijn wanneer u graag precies weet waar u aan toe bent. Bij een persoonlijke lening staan de looptijd van de lening en de rente vast. U betaalt maandelijks een vast bedrag. Tussentijds extra geld opnemen is niet mogelijk en ook vervroegd aflossen kan over het algemeen niet boetevrij. Het geld dat u nodig heeft om uw badkamer te financieren krijgt u in één keer bijgeschreven op uw rekening.

We denken graag met u mee

Financieel Fit is een onafhankelijke bemiddelaar. Dat betekent dat we niet gebonden zijn aan bepaalde kredietverstrekkers en daardoor over de volledige breedte alle opties met u door kunnen nemen. Wat is er voor u mogelijk? Wat zijn uw wensen? En aan welke premies, kosten, rentes, risico’s en voorwaarden kunt u denken? We zetten graag alles voor u op een rijtje. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of krediet@financieelfit.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.

Vrijblijvend een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 2061 beoordelingen.


Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament