keyboard_arrow_up
  • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
  • Financieel plan met jaarlijkse check
  • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Besparen op uw te dure lening: verlaag nu uw maandbedrag

Het is logisch dat u niet te veel wilt betalen voor uw lening. Als het even mogelijk is, wilt u natuurlijk graag besparen op uw te dure lening. Door uw lening over te sluiten, kunt u profiteren van de laagste rente en de beste voorwaarden. U lost dan als het ware de oude lening af en sluit een nieuwe lening af. Wat ook een voordeel kan zijn, is dat een nieuwe lening pas op een latere leeftijd afgebouwd hoeft te zijn met de huidige regelgeving.

Persoonlijke lening of doorlopend krediet oversluiten

Wanneer u een aantal jaren geleden een lening afgesloten heeft, kan het zomaar zo zijn dat de lening na al die jaren niet meer bij uw huidige situatie past omdat uw inkomen bijvoorbeeld veranderd is of uw gezinssamenstelling. Door uw bestaande lening over te sluiten, kunt u weer opnieuw kiezen voor een nieuwe rente en/of looptijd voor uw persoonlijke lening.

Een doorlopend krediet heeft al een variabel rentepercentage. Wilt u uw doorlopend krediet oversluiten naar een persoonlijke lening omdat de rente op dit moment zo gunstig is, dan is dat uiteraard mogelijk. Het geeft u meer zekerheid. Wilt u juist profiteren van meer flexibiliteit? Dan kunt u uw persoonlijke lening omzetten naar een doorlopend krediet.

Meerdere leningen samenvoegen

Wanneer u op dit moment meerdere leningen heeft lopen, kunt u uw maandbedrag ook verlagen door de leningen samen te voegen. U betaalt over het algemeen namelijk meer rente over een aantal kleinere leningen dan over één grote lening. En het is ook nog eens een stuk overzichtelijker!

Het oversluiten van een persoonlijke lening kan in veel gevallen tegenwoordig zonder een boeterente te betalen. Een kredietadviseur van Financieel Fit kijkt graag voor u na wat er voor u mogelijk is. We berekenen wat uw nieuwe maandbedrag is na het overzetten van de lening en hoeveel u daarmee kunt besparen. Ook vergelijken we de voorwaarden van verschillende kredietverstrekkers met elkaar zodat u de meest voordelige optie kunt kiezen. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij uw lokale adviseur of vul onderstaand formulier in en start binnenkort al met besparen!

Vrijblijvend een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 2061 beoordelingen.


Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament