keyboard_arrow_up

  • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
  • Financieel plan met jaarlijkse check
  • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Boot financieren

Heeft u altijd al gedroomd van uw eigen boot? Een boot waarmee u ieder vrij weekend het water op kunt gaan of waarmee u voor langere tijd op reis kunt gaan? Maar is die droom nog steeds geen realiteit geworden omdat u niet voldoende financiële middelen heeft om een boot te financieren? Financieel Fit helpt u graag aan een lening voor een boot tegen de juiste rente, met de laagste kosten, aantrekkelijke voorwaarden en een scherpe premie.

Geld lenen voor een boot kan op verschillende manieren. U kunt kiezen voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Samen met u kijken we graag welke lening het beste bij u past.

Geld lenen voor een boot

Wanneer u geld wilt lenen voor uw boot, kan dat op twee manieren:

  • Met een doorlopend krediet profiteert u van flexibiliteit. U kunt namelijk gedurende de looptijd van de lening niet alleen geld voor uw boot opnemen, u kunt het geld dat u in de tussentijd heeft afgelost weer opnieuw opnemen. U betaalt maandelijks aflossing en rente. De rente is variabel.
  • Bij een persoonlijke lening krijgt u in één keer het hele bedrag dat u nodig heeft om uw boot te financieren. U betaalt uw lening vervolgens in vaste maandelijkse termijnen af. Met een persoonlijke lening kiest u dus voor zekerheid. U weet precies wat de kosten gaan zijn.

Een lening voor een boot afsluiten

Financieel Fit is uw onafhankelijke partner als het om het afsluiten van een lening voor een boot gaat. Met onze persoonlijke begeleiding en professioneel advies gedurende het totale traject weet u precies hoe u uw boot het beste kunt financieren. We nemen uw persoonlijke situatie en wensen onder de loep om direct in kaart te kunnen brengen wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens vergelijken we de verschillen en de risico’s van de opties, we maken berekeningen en bespreken de selectie grondig met u. Op basis van deze informatie kunt u een verantwoorde keuze maken.

Wilt u een afspraak maken om geld te lenen voor een boot? Neem dan vrijblijvend contact met ons voor een kennismakingsgesprek. Ook voor al uw vragen over een boot financieren kunt u contact opnemen. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of krediet@financieelfit.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.

Vrijblijvend een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 2061 beoordelingen.


Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament