keyboard_arrow_up

  • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
  • Financieel plan met jaarlijkse check
  • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Caravan financieren

Lekker met uw eigen caravan eropuit of in uw eigen caravan vakantie vieren op die camping waar u ieder jaar met veel plezier naartoe gaat, misschien droomt u er al jaren van? Met een speciale camperfinanciering kunt u die droom werkelijkheid maken en dit jaar al van uw eigen caravan genieten. Onze kredietadviseurs leggen u graag uit wat er mogelijk is om uw eigen caravan te financieren.

Als onafhankelijk bemiddelaar verzekeren wij u van de beste camperfinanciering. U kunt een persoonlijke lening aanvragen om een caravan te financieren of een doorlopend krediet. Wat de verschillen en overeenkomsten zijn tussen deze twee financieringsvormen leggen we u graag uit.

Camperfinanciering: doorlopend krediet of persoonlijke lening?

Wanneer u een lening gaat aanvragen voor een camper, kunt u kiezen voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet:

  • Bij een doorlopend krediet geniet u, net als in uw camper, van veel vrijheid. Er wordt een kredietlimiet aan u toegekend waarbinnen u zoveel geld kunt opnemen als u wilt, tot aan de limiet, en zoveel geld kunt aflossen als u wilt, boetevrij. U betaalt maandelijks aflossing en rente over de lening. De rente is variabel.
  • Bij een persoonlijke lening weet u precies wanneer de lening voor uw caravan afgelost is. U krijgt het bedrag dat u nodig heeft om de caravan te financieren in één keer op uw rekening gestort. Vervolgens betaalt u iedere maand een vast bedrag aan rente en aflossing af. De looptijd en de rente van de lening staan vast. U kunt geen extra geld opnemen of aflossen.

Lening aanvragen voor camper via Financieel Fit

U kunt via onze kredietadviseurs eenvoudig een lening aanvragen voor een camper.  Wij kunnen u van het best passende advies en de voordeligste rente voor uw camperfinanciering voorzien. De producten die wij u adviseren, kunt u ook direct bij ons afsluiten. Wilt u via Financieel Fit uw caravan financieren? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij een vestiging bij u in de buurt. We zien u graag binnenkort in Arnhem, Amersfoort, Rotterdam of één van onze andere vestigingen. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of krediet@financieelfit.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.

Vrijblijvend een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 2061 beoordelingen.


Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament