keyboard_arrow_up
  • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
  • Financieel plan met jaarlijkse check
  • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Creditcard oversluiten

Wanneer u een creditcard aanvraagt, denkt u vrijwel altijd als eerste aan uw eigen bank. Maar het is niet altijd het voordeligste om uw creditcard bij uw eigen bank af te sluiten. Soms kunt u (veel) geld besparen door wat langer rond te kijken. Wanneer u, net als vele andere mensen, al jaren een creditcard heeft, is de kans groot dat ook u van een lagere rente kunt profiteren. Uw creditcard oversluiten is een erg eenvoudige handeling waarmee u vaak veel voordeliger uit bent. Zeker voor grotere kredietbedragen betaalt u veelal een lagere rente.

Een creditcard krediet wordt door kredietverstrekkers als een doorlopend krediet beschouwd. U kunt er immers ook vele jaren (grotere) uitgaven mee betalen. De limiet die gespreid terugbetaald kan worden, is ook een vorm van geld lenen. Vaak betaalt u hier tot wel 14% rente per jaar voor, en dat kan veel voordeliger. Een kredietadviseur kan u optimaal adviseren wat in uw situatie een verstandige keuze is en of uw creditcard oversluiten u voordelen biedt.

Creditcard oversluiten naar andere financieringsvorm

U kunt uw creditcard ook laten oversluiten naar een andere vorm van lenen. Geld lenen in de vorm van een creditcard is vaak erg duur. U betaalt voor een abonnement en moet over het algemeen een hogere rente betalen. Een kredietadviseur bekijkt graag voor u of er een goedkopere manier van geld lenen voor u beschikbaar is, zoals een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. We wegen de voor- en nadelen af en nemen uw persoonlijke situatie onder de loep. We bespreken uw behoeften en vergelijken premies, rentes en voorwaarden met elkaar. Zo komen we tot een onafhankelijke en weloverwogen keuze.

Maak een afspraak met een adviseur

Financieel Fit kan vrijblijvend voor u bekijken of uw creditcard oversluiten een slimme stap is. Maak hiervoor een afspraak bij één van onze adviseurs. Zij gaan graag voor u aan de slag met het berekenen en rapporteren van de opties. Stap voor stap werken we toe naar een voor u optimale financiering. Als onafhankelijke bemiddelaar zijn we bovendien vrij om uw financiering onder te brengen bij alle financiële instellingen met wie wij zakendoen. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of krediet@financieelfit.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.

Vrijblijvend een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 2061 beoordelingen.


Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament