keyboard_arrow_up

  • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
  • Financieel plan met jaarlijkse check
  • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Extra krediet opnemen

Bij een doorlopend krediet heeft u gedurende langere tijd extra geld tot uw beschikking. Het grote voordeel aan een doorlopend krediet is namelijk dat u gedurende de looptijd van de lening steeds weer extra krediet kunt opnemen.

U kunt niet oneindig krediet opnemen. Bij een doorlopend krediet heeft u te maken met een kredietlimiet. Dat is het maximaal te lenen bedrag. Heeft u wat extra geld nodig? Dan kunt u iedere keer extra krediet opnemen, tot u de kredietlimiet bereikt heeft. Heeft u daarna weer wat geld afgelost? Dan kunt u opnieuw extra geld van uw lening opnemen, tot u de kredietlimiet weer bereikt heeft.

Looptijd van uw lening: opnemen en aflossen

Bij een doorlopend krediet mag u gedurende de looptijd van de lening opnemen maar ook aflossen zo vaak als u wilt. In overleg met de kredietverstrekker wordt afgesproken welk bedrag u minstens per maand moet aflossen. Vaak is dat een percentage van de kredietlimiet of van het openstaande saldo van het krediet. Maar u kunt ook extra aflossen, waar u, in tegenstelling tot een persoonlijke lening, geen boete voor krijgt. Op deze manier verkort u de looptijd van de lening. Wilt u tussentijds extra krediet opnemen? Dan wordt de looptijd van de lening weer verlengd.

Laat u adviseren over een lening en heropnemen

Financieel Fit kan u uitstekend adviseren over een lening, heropnemen en aflossen. Als onafhankelijk bemiddelaar weten wij alles over de verschillende financieringsvormen, kredietverstrekkers, voorwaarden, rentes en premies. Wist u bijvoorbeeld dat wanneer u een eigen huis bezit, een doorlopend krediet vaak ook mogelijk is in de vorm van een WOZ-krediet, waarbij u van nog meer voordelen kunt profiteren, zoals een lagere rente?

Financieel Fit kan u hier uitgebreid over adviseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken bij één van onze vestigingen bij u in de buurt. Een doorlopend krediet biedt de oplossing wanneer u wilt lenen, maar niet direct het hele bedrag van de lening wilt opnemen. Een flexibele vorm van geld lenen die vooral handig is als u nog niet precies weet hoeveel geld u nodig heeft. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of krediet@financieelfit.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.

Vrijblijvend een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 2061 beoordelingen.


Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament