keyboard_arrow_up

  • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
  • Financieel plan met jaarlijkse check
  • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Keuken financieren

Een nieuwe keuken laten plaatsen is een hele verbouwing. Het is dan ook begrijpelijk dat u dat in één keer goed wilt aanpakken. Geen half werk, maar een keuken die op alle fronten uw ideale keuken is. En een investering in de toekomst omdat uw huis er ook direct meer waard van wordt. Als u hiervoor echter niet genoeg spaargeld heeft, is het gelukkig ook mogelijk een lening voor een keuken af te sluiten.

Uw ideale keuken financieren wordt met de hulp van onze kredietadviseurs een fluitje van een cent. We denken graag met u mee over wat bij u past, bij uw wensen, uw persoonlijke en financiële situatie. We houden rekening met eventuele onverwachte kosten en maken inzichtelijk welke rentes, premies en voorwaarden er op dat moment gelden.

Lening voor een keuken

U kunt op twee manieren uw keuken financieren:

  • Bij een doorlopend krediet geniet u van veel flexibiliteit. U kunt tot een bepaalde kredietlimiet geld opnemen om uw keuken te financieren. Dat hoeft niet in één keer een groot bedrag te zijn, dat mag ook steeds een klein beetje zijn. Tussentijds kunt u boetevrij aflossen. Heeft u dat geld toch later weer nodig? Geen probleem. U kunt gedurende de looptijd van de lening steeds weer extra geld opnemen tot aan de kredietlimiet.
  • Bij een persoonlijke lening krijgt u in één keer het totale bedrag van de lening voor uw keuken uitbetaald. U betaalt daarna maandelijks een vast bedrag als aflossing. De looptijd van de lening en de rente staan vast, in tegenstelling tot bij een doorlopend krediet. U kunt tussentijds geen extra geld opnemen en extra aflossen kan niet altijd boetevrij.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wilt u graag advies van een onafhankelijke bemiddelaar over welke lening voor een keuken u het beste af kunt sluiten? Dan bent u bij Financieel Fit aan het juiste adres. We vertellen u graag meer over waar u aan moet denken, wat de mogelijkheden zijn om uw keuken te financieren en wat de eventuele risico’s zijn. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of krediet@financieelfit.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.

Vrijblijvend een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 2061 beoordelingen.


Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament