keyboard_arrow_up

  • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
  • Financieel plan met jaarlijkse check
  • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Laagste rente voor uw lening

Wanneer u van plan bent een lening af of over te sluiten, wilt u uiteraard graag de laagste rente voor uw lening. Financieel Fitis als onafhankelijk bemiddelaar uitstekend op de hoogte van de huidige rentestanden, de laatste regels en recente wijzigingen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren en van de voordeligste rente voorzien. We treden daarbij niet alleen als bemiddelaar van financiële producten op, u kunt de kredieten ook direct via ons af- of oversluiten. Met onze expertise kunt u veilig en verantwoord lenen.

De laagste rente voor uw persoonlijke lening of doorlopend krediet

De vraag wat de laagste rente voor uw lening is, hebben we zo beantwoord. Naast het nakijken van de laagste rente voor uw lening, kunnen we u op allerlei andere vlakken helpen bij het over- of afsluiten van een lening. We kunnen u meer vertellen over de verschillende financieringsvormen, de productvoorwaarden, de premies en risico’s voor u in kaart brengen en allerlei berekeningen voor u maken.

Op basis van uw netto-inkomen, uw maandelijkse huur- of hypotheekbedrag en uw woonsituatie bekijken we wat u maximaal kunt lenen. Wat is er mogelijk voor u? Ook daarbij is de hoogte van de (laagste) rente van belang. Of u nu een persoonlijke lening of doorlopend krediet af wilt sluiten, hoe lager de rente is, hoe gunstiger dat is voor uw persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Onafhankelijk bemiddelaar

Financieel Fit is op geen enkele wijze verplicht voor een bepaalde financiële instelling te kiezen of een specifieke kredietverstrekker aan u te adviseren. Maar wij kunnen u wel laten profiteren van de laagste rente voor uw lening, de laagste bijkomende kosten en het hoogste rendement omdat wij met meerdere kredietverstrekkers samenwerken.

Maak daarom direct een afspraak bij Financieel Fit om ook van de laagste rente voor uw doorlopend krediet of persoonlijke lening te profiteren. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u al uw vragen stellen en proberen wij alle eventuele onzekerheden bij u weg te nemen. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of krediet@financieelfit.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.

Vrijblijvend een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 2061 beoordelingen.


Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament