keyboard_arrow_up
  • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
  • Financieel plan met jaarlijkse check
  • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Lening berekenen

Uw woonsituatie:

Bruto hypotheeklasten per maand:

Bruto inkomen per maand:

Lasten reeds lopende leningen per maand:

Uw Leeftijd:

Heeft u een partner?

Bruto inkomen per maand van partner:

Leeftijd partner:

Heeft u kinderen?

Wanneer u van plan bent binnenkort geld te lenen, is het berekenen van het maximale bedrag dat u kunt lenen erg belangrijk. De kredietadviseurs van Financieel Fit kunnen voor u snel uw maximale lening berekenen. De reden dat we bij het afsluiten van een lening altijd berekenen hoeveel u maximaal kunt ‘dragen’, is dat uw financiële situatie in de komende jaren zomaar zou kunnen veranderen. Met onze berekening kunt u verantwoord geld lenen.

Hoe gaat de berekening van de lening in zijn werk?

Als u al een bepaald bedrag in gedachten heeft, is het natuurlijk fijn om te weten of het voor u mogelijk is een dergelijk bedrag te lenen. U kunt namelijk niet meer lenen dan voor u in uw situatie verantwoord is om te lenen. Hoe gaat de berekening van de lening in zijn werk?

Onze kredietadviseurs kijken op basis van uw netto-inkomen, maandelijkse huur- of hypotheekbedrag en uw huidige woonsituatie (in wat voor huis woont u en met wie?) hoeveel u maximaal kunt lenen. Het maakt niet uit wat voor lening u af wilt sluiten, of u nu aan een persoonlijke lening of een doorlopend krediet denkt, het maximaal te lenen bedrag blijft hetzelfde. Naast het berekenen van dit maximale bedrag is het natuurlijk ook van belang wat u per maand kwijt wilt zijn aan uw lening. Want misschien mag u wel meer lenen dan u maandelijks af wil lossen?

Geld lenen berekenen

Wilt u graag een berekening voor een lening uit laten voeren? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdelingen Kredieten van Financieel Fit. Onze adviseurs geven u graag een indicatie van het maximaal te lenen bedrag. De kredietverstrekker bepaalt uiteindelijk of u de lening die u aangevraagd heeft ook daadwerkelijk krijgt. Onze berekening is echter dermate nauwkeurig dat een aanvraag vrijwel zelden afgekeurd wordt.

Daarnaast brengen we in kaart welke openstaande leningen u nog heeft. Deze bedragen moet u namelijk van het maximale bedrag afhalen om te weten hoeveel u nog over heeft om extra te lenen. Zo hebben we uiteindelijk een goed beeld van uw situatie en uw mogelijkheden. Maak direct een afspraak met een kredietadviseur van Financieel Fit en laat ook uw maximale lening berekenen. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of  via krediet@financieelfit.nl.  U kunt ook direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.

Vrijblijvend een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 2061 beoordelingen.


Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament