keyboard_arrow_up
  • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
  • Financieel plan met jaarlijkse check
  • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Leningen samenvoegen

Heeft u niet het idee dat u teveel betaalt voor uw huidige leningen? Dan zou onderstaande voor u nog wel eens een positieve verrassing kunnen zijn. Wanneer u namelijk meerdere kleine leningen heeft lopen, zal het samenvoegen van verschillende leningen in vrijwel alle gevallen een stuk voordeliger voor u zijn. U kunt dus geld besparen door het samenvoegen van leningen. En dat is mooi meegenomen toch?

Voor het samenvoegen van leningen hoeft u niet enkel aan een persoonlijke lening of doorlopend krediet te denken. Daarbij kunt u ook denken aan uw creditcard, een postorder krediet, roodstand bij de bank of een autofinanciering via de dealer. Heeft u één of meerdere van bovenstaande voorbeelden? Dan raden wij u zeker aan om leningen samenvoegen te overwegen. Dat bracht al vele klanten veel voordeel!

Overzicht en zekerheid

Bovendien zorgt leningen samenvoegen voor een stuk meer overzicht. U heeft namelijk nog maar te maken met één lening, één rentetarief en één maandbedrag. Dat geeft rust en duidelijkheid. Om uw leningen samen te voegen, geldt wel als voorwaarde dat u geen betalingsachterstanden heeft en geen negatieve BKR-registratie. Bij het samenvoegen van leningen wordt daarnaast opnieuw gekeken naar wat uw huidige leencapaciteit is. Kunt u op basis van uw huidige inkomsten en lasten de nieuwe lening dragen? Dan kunnen de huidige, kleinere leningen afgelost worden. Wij kijken graag voor u na of u boeterente riskeert.

Onafhankelijk adviseur voor het samenvoegen van leningen

Uw leningen samenvoegen is erg gemakkelijk. Bovendien mag u van ons hierbij alle hulp verwachten die u nodig heeft. Als onafhankelijk adviseur kunnen wij u hierbij uitstekend begeleiden en adviseren.  Vul onderstaand formulier in om vandaag nog te starten met besparen. We zullen dan voor u berekenen wat u kunt besparen met deze eenvoudige handeling.

Als specialist in het oversluiten van leningen weten wij precies wat er mogelijk is. Wij kunnen u altijd de laagste rentetarieven bieden omdat wij met verschillende kredietverstrekkers samenwerken. Samen met u kijken we wat er bij u past en waar u zich prettig bij voelt. We berekenen hoeveel u kunt besparen en als dat niet veel is, vertellen we u dat ook eerlijk.

Vrijblijvend een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 2061 beoordelingen.


Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament