keyboard_arrow_up

  • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
  • Financieel plan met jaarlijkse check
  • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Motor financieren

Die motor lonkt, al jaren. Het gevoel van de wind door uw haren. De motor die bij u past, kiest u dan ook puur op gevoel. Maar wat als u uw favoriete motor niet kunt financieren? Als u zelf niet voldoende financiële middelen heeft om hem nu al aan te schaffen maar niet langer wilt wachten met toeren? Dan is het fijn om te weten dat u met een motorlening wel de perfecte motor kunt financieren.

Onze kredietadviseurs zijn er voor u om u van A tot Z te begeleiden gedurende het gehele motorfinanciering traject. Wat past het beste bij u, een doorlopend krediet of een persoonlijke lening? En met welke rentes, premies, voorwaarden, kosten en risico’s krijgt u dan te maken? We vertellen het u graag.

Een doorlopend krediet of persoonlijke lening als motorlening

Wanneer u extra geld nodig heeft om een motor te financieren, kunt u kiezen voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Welke motorlening zou u kiezen?

  • Bij een doorlopend krediet geniet u van veel vrijheid. U krijgt namelijk niet eenmalig een bedrag om uw motor te financieren, u kunt gedurende de gehele looptijd van de lening tot een vooraf afgesproken kredietlimiet geld opnemen. Lost u tussentijds een bepaald bedrag af (boetevrij), dan kunt u dat bedrag of een ander bedrag later weer opnieuw opnemen als u het weer kunt gebruiken. U betaalt maandelijks aflossing en (variabele) rente.
  • Bij een persoonlijke lening krijgt u het bedrag dat u nodig heeft om de motor te financieren in één keer uitbetaald. U lost vervolgens in vaste, maandelijkse termijnen af. De looptijd van de motorlening en de rente staan vast. U kunt geen extra geld opnemen en tussentijds aflossen kan niet altijd boetevrij.

Motorfinanciering afsluiten

Financieel Fit kijkt graag samen met u welke vorm van motorfinanciering het beste bij u past. Wat zijn uw behoeften en hoe ziet uw persoonlijke en financiële situatie eruit? Wanneer we alles in kaart hebben gebracht, kunnen we een gedegen en onderbouwd advies uitbrengen. Wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of krediet@financieelfit.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.

Vrijblijvend een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 2061 beoordelingen.


Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament