keyboard_arrow_up

 • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
 • Financieel plan met jaarlijkse check
 • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Op vakantie met een klein budget: 5 tips

Klanten met een beperkt budget die bij mij komen zitten allemaal met hetzelfde: hoeveel kan ik nog blijven doen met een kleine portemonnee? Kan ik in de zomer nog wel op vakantie? Ik geef u graag een aantal tips voor een vakantie met een klein budget!

 1. Heeft u kleine kinderen? Ga dan buiten het hoogseizoen op vakantie. Dat scheelt aanzienlijk in de prijs. Of ga naar een land toe waar het op dat moment geen vakantie of hoogseizoen is. En als de zomervakantie in uw regio vroeger of later valt, ga dan ook vroeger of later op vakantie. Dan is het overal ook nog eens een stuk rustiger!
 2. Kies een minder populaire bestemming. Een camping zonder zwembad maar wel met een meer of zee in de buurt is waarschijnlijk niet minder leuk. Is er geen winkeltje op de camping? Een uitstapje naar de plaatselijke supermarkt is een kleine moeite. Daarnaast zijn er ook bepaalde landen of plekken waar uit eten of boodschappen minder prijzig zijn dan aan de populaire costa’s. Let hier ook op.
 3. Let op aanbiedingen. Dat is natuurlijk een inkoppertje, maar waar u misschien denkt dat zelf rijden met uw auto en onderweg ergens overnachten goedkoper is dan het vliegtuig, kunt u nog wel eens verrast worden door goedkope vliegtickets.
 4. Plan ook eens wat rustdagen in. Een dagje rondom het hotel of de tent verblijven, is helemaal geen straf. We willen graag veel bekijken en overal een ijsje eten maar een dagje spelletjes doen op de camping, bij het zwembad zitten met een ijsje uit de supermarkt en in het huisje eten is ook leuk, én minder prijzig.
 5. Neem uw creditcard mee op vakantie. Vaak wordt gezegd alleen cash geld mee te nemen zodat u controle heeft over uw uitgaven. Maar een creditcard kan u uit de brand helpen bij tegenvallers én kan dienen als borg.

Door een beetje slim te zoeken, weet ik zeker dat u ondanks een klein budget toch een fantastische vakantie zult beleven!

Kees Kuijt, Kredietadviseur

Vrijblijvend een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 2061 beoordelingen.


Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament