keyboard_arrow_up

 • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
 • Financieel plan met jaarlijkse check
 • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Lijfrentes

Financieel Fit | Beijer is een ervaren en deskundig adviesbedrijf in expirerend (stamrecht) en lijfrentekapitaal. Wij zijn er in gespecialiseerd om uw persoonlijke situatie te combineren met de best mogelijk aanbieding van de markt, en rekening houdend met de fiscale (on)mogelijkheden. Wij werken volstrekt onafhankelijk. Uw belang is ons belang.

Kent u van alle producten de wettelijke mogelijkheden en beperkingen? Wij als specialist natuurlijk wel. En daar kunt u van profiteren. Met uitzicht op een mogelijk hoger dan verwacht (aanvullend) pensioen! Dus aarzel niet om van onze diensten gebruik te maken. Via een speciaal ontwikkeld, helder stappenplan leiden we u naar het beste rendement.

Hoe werkt het stappenplan?

Om voor u een maximaal financieel resultaat te kunnen bereiken, moeten we een aantal noodzakelijke stappen doorlopen.
Na deze stappen geven we u een overzicht van de kosten. Zodat er ook op dit punt geen onduidelijkheid bestaat en u exact weet waar u aan toe bent.

1 Inventarisatie

 • Voorbereiding
 • Inventarisatie

Voor een inventarisatie van uw polissen, vragen wij u vooraf naar al uw polissen. Ook die niet bij ons zijn afgesloten zodat wij een totaalbeeld krijgen. Ook vragen wij u welke vorm van uitkering u zelf in gedachten heeft. Bijvoorbeeld een tijdelijke of een levenslange lijfrente uitkering. Misschien wilt u het uitbetalen van uw polis nog wel enkele jaren uitstellen? Kortom, wat zijn uw eigen ideeën?

2 Indicatie

 • Indicatie van de te verwachten uitkeringen
 • Basisinformatie over pensioen en lijfrentepolissen

Op basis van de door u aangeleverde informatie ontvangt u een indicatie van de te verwachten uitkering. Ook vragen wij bij de (bank)verzekeraars, per polis, de te verwachten eindkapitalen op. Samen met de indicatie ontvangt u van ons basisinformatie over pensioen en lijfrentepolissen. Daarnaast ontvangt u van ons de mogelijkheden op welke wijze wij u kunnen begeleiden bij het adviseren en/of bemiddelen.

3 Advies en maatwerkofferte(s)

 • Klantprofiel
 • Adviesgesprek
 • Maatwerkofferte(s)
 • Overzicht van de hoogte van uitkeringen bij concurrerende verzekeraars en banken (‘shoppen’)

Indien gewenst nemen wij contact met u op om een adviesgesprek in te plannen. Bent u al volledig op de hoogte en weet u precies wat u wilt? Dan kan het zijn dat een adviesgesprek niet nodig is, in dat geval is er sprake van advies op maat. U ontvangt van ons een digitaal klantprofiel met algemene en financiële vragen, die nodig zijn voor een advies op maat.

Nadat al uw wensen en uw profiel bij ons bekend zijn, sturen wij u een begroting van de kosten en opdrachtbevestiging toe. Na uw akkoord gaan wij voor u aan de slag. Eventuele aanpassingen kunnen we dan nog tijdig meenemen in de definitieve en, gelet op onder meer de actuele rentestand dat moment, geldige offerte.

Enkele weken voor de expiratiedatum van uw polissen ontvangt u van ons een definitieve geldige offerte. En u ontvangt daarbij een helder overzicht van vergelijkende uitkomsten bij andere, met ons samenwerkende verzekeraars en banken. Zodat u zich kunt overtuigen dat wij de maximale uitkering uit het gespaarde kapitaal binnen onze mogelijkheden voor u bereiken. Dit ‘shoppen’ kan u veel geld schelen.

4 Afronden, controle en administratieve werkzaamheden

 • Controle van de door u aangeleverde documenten en verzending naar de betrokken verzekeraar(s) en/of bank(en).
 • Bewaking van de voortgang van de behandeling bij de verzekeraar en/of banken van uw dossier in verband met beperkte geldigheidsduur van de offerte.
 • Overdracht van kapitalen naar de door u geselecteerde verzekeraar en/of bank.

Samen met de geldige offerte ontvangt u alle formulieren die nodig zijn voor de administratieve afwikkeling bij de verzekeraar(s) en/of bank(en). U krijgt tevens een controlelijst voor de in te sturen stukken.

Zijn alle documenten in ons bezit en is uw dossier compleet en door ons gecontroleerd voor afwikkeling, dan informeren en begeleiden wij uw aanvraag bij de verzekeraar(s) en/of bank(en). Ook moet uw aanvraagformulier op tijd verwerkt zijn, anders ontvangt u de eerste betaling te laat of, nog erger, is de geldigheidstermijn van de offerte verlopen met mogelijke aanpassing van uw uitkering tot gevolg.

Door de ervaring van Financieel Fit | Beijer en onze zorgvuldige begeleiding, weet u zeker dat wij er alles aan doen om het door u gewenste (aanvullend) pensioen te realiseren. Wij zorgen dat u financieel fit wordt en blijft!

 

Vrijblijvend een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 2061 beoordelingen.

Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament