keyboard_arrow_up
 • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
 • Financieel plan met jaarlijkse check
 • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Maximale lening berekenen

Uw woonsituatie:

Bruto hypotheeklasten per maand:

Bruto inkomen per maand:

Lasten reeds lopende leningen per maand:

Uw Leeftijd:

Heeft u een partner?

Bruto inkomen per maand van partner:

Leeftijd partner:

Heeft u kinderen?

Hoeveel u maximaal kunt lenen, is van belang wanneer u van plan bent binnenkort een grote uitgave te doen waarvoor u extra geld nodig heeft. Misschien wilt u uw keuken of badkamer verbouwen of heeft u een nieuwe auto of caravan nodig? Als u zelf niet direct voldoende financiële middelen voorhanden heeft, kunt u een persoonlijke lening of doorlopend krediet afsluiten. De vraag die voor u op dat moment als eerste beantwoord moet worden, is de vraag: “Wat kan ik maximaal lenen?”

De kredietadviseurs van Financieel Fit kunnen voor u eenvoudig uw maximale lening berekenen. We berekenen wat u verantwoord kunt dragen en wat mogelijk is met uw netto-inkomen. U weet dan direct wat uw mogelijkheden zijn, hoeveel uw maandelijkse lasten zullen zijn bij verschillende kredietverstrekkers en of uw geplande uitgave door kan gaan.

Wat kan ik maximaal lenen?

Uw Financieel Fit kredietadviseur is er graag voor u om de vraag ‘Wat kan ik maximaal lenen?’ te beantwoorden. We geven u onafhankelijk advies, vergelijken verschillende financieringsvormen en bemiddelen met kredietverstrekkers. We zijn er dus niet alleen om u te adviseren maar u kunt ook direct een lening bij ons afsluiten of oversluiten. Om wat voor lening het ook gaat, daarbij blijft het maximaal te lenen bedrag hetzelfde. Als u nog openstaande leningen heeft, worden deze bedragen van de maximale lening afgetrokken.

Maximale lening berekenen

Neem vrijblijvend contact op met uw kredietadviseur van Financieel Fit om uw maximale lening te laten berekenen volgens de regels van de Nationale Vereniging van Banken (NVB). Onze adviseurs geven u graag een indicatie van het bedrag. Met deze indicatie kunnen we een passende lening aanvragen die bij uw woonsituatie en uw wensen aansluit. Want misschien kunt u nog wel meer lenen dan u maximaal wilt lenen.

Maak direct een afspraak met een kredietadviseur bij u in de buurt en laat ook uw maximale lening berekenen. We zijn er voor u gedurende het gehele traject van het af- of oversluiten van een lening. Van de oriëntatiefase tot het controleren van de offerte. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen we voor een zorgeloos verloop van uw financiering, waarbij u echt nergens omkijken naar heeft. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of krediet@financieelfit.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.

Vrijblijvend een afspraak maken

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

  Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

  Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


  9.7

  Score op basis van 2061 beoordelingen.

  Financieel Fit Test

  1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
  2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
  3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
  4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
  5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
  6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
  7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
  8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
  9. Ik heb een actueel testament