keyboard_arrow_up
  • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
  • Financieel plan met jaarlijkse check
  • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Eindelijk uw eigen woning kopen?

Eindelijk uw eigen woning kopen?

Hij staat weer voor de deur, de open huizen dag van de NVM op 5 februari. Het aanbod is beperkt, de kans dat u de enige kijker en de enige bieder bent is klein, heel klein. Hoe zorgt u er dan toch voor dat de woning van uw dromen ook daadwerkelijk úw woning gaat worden.
Woningen, en zeker betaalbare woningen, zijn schaars. De verwachting is dat dit de komende jaren niet veel beter gaat worden. Het aanbod blijft achter. De nieuwbouw loopt door de Pfas en Stikstofcrisis echt vertraging op.
De kans dat u slaagt in het aankopen van uw woning wordt steeds kleiner. Gelukkig kan Financieel Fit u ook hierbij helpen. Hoe? dat leggen wij u graag uit.

Eerste stap, de voorbereiding:

Bij de voorbereiding is het belangrijk om u alvast te oriënteren op de buurt waar de woning staat. Hoe zijn de voorzieningen, is alles wat u écht nodig heeft in de buurt? Of zijn er toch nog wat winkels of voorzieningen die u mist. Om een goede indruk te krijgen kan het fijn zijn om een ronde door de buurt te maken. Ook belangrijk is het om te weten of u de woning kunt betalen. Uw hypotheek berekenen kunt u natuurlijk op de website doen, maar heeft u dan alle zekerheid? Bent u er zeker van dat u dan de bieding op de woning kunt doen? Of is er misschien toch nog iets dat ervoor kan zorgen dat de hypotheek niet doorgaat? Financieel Fit zorgt ervoor dat u met zekerheid kunt kopen. Onze gedreven en enthousiaste adviseurs gaan zelfs zover dat kopen zonder voorbehoud van financiering mogelijk kan zijn.

Afspraak maken of NVM open huizen dag

Als u een afspraak wilt maken voor een bezichtiging dan moet u er snel bijzijn. U bent zeker niet de enige die Funda een aantal maal per dag raadpleegt om na te gaan wat het nieuwste aanbod is. Een afspraak snel inplannen kan net het verschil maken om als één van de eerste bieders uw slag te slaan. Dit kunt u zelfstandig doen, of met een aankoopmakelaar. Bent u er van overtuigd geraakt dat dit de woning van uw dromen is? Dan kunnen we naar de volgende, en misschien wel meest spannende fase.

Bieden

De fase van het bieden op de woning is aangebroken. Heeft u al met de Financieel Fit adviseur om tafel gezeten? Dan weet u exact wat u mogelijkheden zijn en kunt u tijdens het bieden wellicht een belangrijk voordeel hebben ten opzichte van uw concurrent koper.
De verkoper van een woning vind fijn als er zekerheid is. Als de handtekening gezet is, en de bedenktijd van 3 werkdagen is voorbij dan is het fijn voor de verkoper als de woning dan definitief verkocht is. Door tijdig contact te hebben met de Financieel Fit adviseur kunt u dit grote voordeel aan de verkopende partij bieden. U weet namelijk al zeker wat de mogelijkheden zijn.
Gebruik maken van dit grote voordeel? Neem contact op met uw Financieel Fit adviseur! U kunt telefonisch contact met ons opnemen 0164-607211 of ons contactformulier invullen.

Vrijblijvend een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 2061 beoordelingen.


Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament