keyboard_arrow_up
 • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
 • Financieel plan met jaarlijkse check
 • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Maatregelen Coronavirus

De berichten over het Coronavirus volgen elkaar in hoog tempo op en de impact van het virus op ons dagelijks leven is groot. We merken dat veel klanten behoefte hebben aan informatie. Want wat als je nu net een woning hebt gekocht of verkocht en hypotheekadvies nodig hebt? Wat betekent het coronavirus voor een geplande afspraak met een van onze adviseurs? In dit bericht vatten we samen wat het beleid is van de Financieel Fit|Groep. Daarmee willen we je helpen aan een overzichtelijk lijstje met informatie.

De Financieel Fit|Groep sluit aan bij de huidige maatregelen en adviezen van de Rijksoverheid. Dit doen we voor jouw gezondheid en voor die van onze medewerkers en franchisenemers.

We zijn bereikbaar

Onze vestigingen en adviseurs blijven bereikbaar. De openingstijden van het merendeel van onze vestigingen blijven vooralsnog onveranderd. Indien je een afspraak wilt maken met een hypotheekadviseur kan dat. Wel werken onze medewerkers en adviseurs zoveel mogelijk vanuit huis. Daardoor kan het zijn dat je niet of niet tijdig op een vestiging terecht kunt. Onze adviseurs kunnen je wel van dienst zijn via de mail, de telefoon- en of een online videogesprek. Wil je meer weten? Wij zijn uiteraard telefonisch goed bereikbaar voor al je vragen.

Ons Financieel Fit|Servicecenter staat voor je klaar: 0164-607211.

Alle informatie en stukken digitaal beschikbaar

Omdat de Financieel Fit | Groep volledig digitaal werkt hebben we altijd en overal toegang tot je dossier. De stukken die wij van je nodig hebben in het hypotheekproces kun je bijvoorbeeld aanleveren via de Financieel Fit App. Daarnaast ondersteunen onze vestigingen elkaar waar ze kunnen door het overnemen van adviesgespreken of het digitaliseren van documenten van en voor klanten.

Overige voorzorgsmaatregelen

Al onze vestigingen volgen de hygiëneregels die door het RIVM zijn opgesteld. We schudden geen handen en we houden waar mogelijk de deur voor je open als je op kantoor komt. Daarnaast werken zoveel mogelijk medewerkers en adviseurs vanuit huis. Personeel met verkoudheidsklachten blijft thuis. Iedereen met een afspraak op een vestiging ontvangt een mail met een aantal vragen die beantwoord moeten worden. Zo doen we onze uiterste best om besmetting te voorkomen. Ook is het mogelijk om een online videogesprek te voeren in plaats van een afspraak bij u thuis of op een vestiging. Dus als je liever thuis blijft dan is dat geen probleem!  Neem hierover contact op met je Financieel Fit adviseur.

De Financieel Fit |Groep doet er alles aan om de dienstverlening op het hoge kwaliteitsniveau te houden. Heb je nog vragen, bel dan met de vestiging bij jou in de buurt of stel je vraag via de WhatsApp chat op onze site Financieelfit.nl.

Vrijblijvend een afspraak maken

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Na het versturen nemen we snel contact op om de afspraak definitief in te plannen.

  Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over je situatie

  Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


  9.7

  Score op basis van 2061 beoordelingen.

  Gratis offerte voor
  hypotheekadvies aanvragen

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over je situatie


   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Financieel Fit Test

   1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
   2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
   3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
   4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
   5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
   6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
   7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
   8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
   9. Ik heb een actueel testament

   Neem contact op face