keyboard_arrow_up

Welkom bij Financieel Fit | Doetinchem

Harry Rauwers en Niek Rauwers

 • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
 • Financieel plan met jaarlijkse check
 • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Financieel Fit | Doetinchem

Financieel Fit | Doetinchem staat dicht bij de mensen in de eigen regio, niet alleen in Doetinchem maar ook in Terborg en Ulft bijvoorbeeld. Wij kennen de markt in en rondom Doetinchem. Daardoor kunnen wij u lokaal voorzien van professioneel hypotheekadvies en begeleiding bij het afsluiten van uw hypotheek in Doetinchem of omgeving. Daarnaast helpen wij onze klanten graag met advies op het gebied van schadeverzekeringen (zowel particulier als MKB), levensverzekeringen en kredieten. U kunt dus niet alleen voor uw hypotheek in Doetinchem terecht, maar voor een totaalpakket. Het is onze missie te zorgen dat u op alle momenten in uw leven financieel fit bent én blijft.

phone 0314-745110 Plaats review


Gecheckt door Advieskeuze.nl

Medewerkers

 • Anne Derksen-Weijl - Adviseur schadeverzekeringen Anne Derksen-Weijl Adviseur schadeverzekeringen
 • Femke Bruil-Westerveld - Medewerker binnendienst Femke Bruil-Westerveld Medewerker binnendienst
 • Harry Rauwers - Financieel adviseur Harry Rauwers Financieel adviseur
 • Niek Rauwers - Financieel adviseur Niek Rauwers Financieel adviseur
 • Anjuly Vinkenvleugel - Adviseur schadeverzekeringen Anjuly Vinkenvleugel Adviseur schadeverzekeringen
 • Jurgen Weikamp - Financieel adviseur Jurgen Weikamp Financieel adviseur

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met Financieel Fit | Doetinchem.

Openingstijden

ma 09:00 tot 17:00 uur en 's avonds op afspraak
di 09:00 tot 17:00 uur en 's avonds op afspraak
wo 09:00 tot 17:00 uur en 's avonds op afspraak
do 09:00 tot 17:00 uur en 's avonds op afspraak
vr 09:00 tot 17:00 uur en 's avonds op afspraak
 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
 3. Volledig onafhankelijk

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.8

Op basis van 1942 beoordelingen

Plaats Review

Reviews

Financieel Fit | Doetinchem heeft 276 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.9.



Deze recensie is geplaatst op 21-08-2019 .

Persoonlijke benadering,goede voorlichting,probleemoplossend,mee denkend en zeer goede voortgang rapportage. Kortom een aanrader.



Deze recensie is geplaatst op 31-07-2019 .

Zeer professioneel bedrijf met veel tijd voor de klant. Kort geleden hebben ze onze hypotheek van begin tot eind geregeld. Door de werkwijze wat ze hanteren is dit voor ons zeer snel, makkelijk en zorgeloos verlopen! Hadden we tussentijds vragen, werden we in no time voorzien van de gewilde informatie. Het is een bedrijf die altijd eerlijk zegt wat wel en niet haalbaar is. Daarom maken ze ook altijd waar wat ze beloven. Zijn dan ook al jaren klant en zullen dit ook zeker blijven! Voor de eventuele nieuwe klanten: 100% aanrader!



Deze recensie is geplaatst op 28-07-2019 .

Een heldere en duidelijke uitleg, het was even puzzelen maar alles is tip top geregeld. Wij zijn enorm blij met jullie en zullen zeker bij vragen terug komen.



Deze recensie is geplaatst op 09-07-2019 .

Zeer goede en duidelijke info waar je wat mee kan, rustige sfeer en aardige medewerkers. Besloten verder te gaan en alles top geregeld! Bedankt!



Deze recensie is geplaatst op 20-06-2019 .

Alles is heel goed geregeld en afgerond. Ze zijn makkelijk te bereiken en er heerst een hele fijne sfeer. Wanneer wij weer vragen hebben, zullen wij zeker weer terugkomen bij De Hypotheekadviseur Ulft. We raden het dan ook zeker andere mensen aan!



Deze recensie is geplaatst op 19-06-2019 .

De adviseur is zeer deskundig op het gebied van hypotheken en alles wat hier mee te maken heeft. De adviseur neemt geen genoegen met meer als hij minder kan krijgen voor de client. Gewoon een top-adviseur en kan hem zeker aanbevelen als je een hypotheek zoekt of hebt. Hijregelt alles voor je en je hebt nergens omkijken naar.



Deze recensie is geplaatst op 30-05-2019 .

Je ontvangt een eerlijk advies en zijn ook in de nazorg een zeer betrouwbaar.



Deze recensie is geplaatst op 23-05-2019 .

Prettige communicatie met een goed luisterend oor. Snelle handelingen en breed pakket aan wat ze allemaal kunnen aanbieden.



Deze recensie is geplaatst op 18-05-2019 .

De adviseur kijkt specifiek naar onze persoonlijke situatie en denkt hierin goed mee. Geeft goede adviezen en kijkt altijd net een stapje verder bij zaken waar wij niet bij hebben stil gestaan. Wij hebben prettige contacten.



Deze recensie is geplaatst op 09-05-2019 .

De adviseur is een hypotheek adviseur die luistert naar je wensen, meedenkt en voorstellen geeft waar je zelf niet over nagedacht hebt. Het gesprek en de adviseren waren open, prettig, duidelijk en persoonlijk. Voor ons was dit key in het proces. Daarnaast nam de adviseur ook de randzaken over en adviseerde ons over verzekeringen en opties die we hebben. Wij bevelen de adviseur en zijn team aan. Van ons krijgen ze een dikke 10.



Deze recensie is geplaatst op 18-03-2019 .

Ik ben zeer tevreden ik heb van de adviseur een zeer duidelijk en uitgebreid advies gekregen om te kijken wat er voor mij mogelijk was om een hypotheek af te sluiten.



Deze recensie is geplaatst op 11-01-2019 .

De gesprekken waren zeer open en vriendelijk. Alles wat betrekking heeft op de hypotheek werd duidelijk, rustig en zo nodig meerdere malen uitgelegd. Alles werd goed geregeld voor ons. Zeker een aanrader!



Deze recensie is geplaatst op 03-01-2019 .

Fijne, uitgebreide uitleg gehad, Hierdoor goed inzicht gekregen.



Deze recensie is geplaatst op 07-12-2018 .

Goed advies en uitvoering! Hypotheek overgezet met een lagere rente, naar een andere geldverstrekker. Alles is goed verlopen en we zijn zeer tevreden.



Deze recensie is geplaatst op 04-12-2018 .

Topservice! Snel, accuraat en erg persoonlijk. Zeker een aanrader.



Deze recensie is geplaatst op 30-11-2018 .

Hypotheekgesprekken zijn toch altijd ingewikkeld. De adviseur maakt het begrijpelijk en inzichtelijk. Hoe hij alle scenario's heeft geschetst en inzichtelijk heeft gemaakt heeft ons verrast. Erg tevreden over. Wij kunnen alles overzien, snappen het en hebben een weloverwogen keuze kunnen maken. En daarin ook nog maatwerk gekregen. Kortom: zeker een aanrader.



Deze recensie is geplaatst op 23-11-2018 .

Rustige en duidelijke uitleg m.b.t. de wijziging van de hypotheek etc . Vervolgens meerdere malen contact gehad, waarbij hij en zijn medewerkers ruimschoots de tijd namen. Gesprekken verliepen altijd vriendelijk en open. De uitleg was zeer duidelijk en zakelijk. Wij zouden hem bij iedereen aanbevelen.



Deze recensie is geplaatst op 21-11-2018 .

Een goed en prettig overleg gehad met de adviseur. Wij zijn door hem goed voorgelicht over de mogenlijkheden die er voor ons waren .



Deze recensie is geplaatst op 08-11-2018 .

Er wordt duidelijk uitgelegd welke keuzes je hebt. Er is veel uitgezocht en wanneer je nog tijd hebt om even na te denken wordt deze ook geboden.



Deze recensie is geplaatst op 01-11-2018 .

De adviseur legde alles rustig en duidelijk uit. Het was fijn dat het soms wel 2/3 keer uitgelegd werd als we het nket snapte. We zijn keurig en professioneel geholpen..erg blij mee!

Meer dan hypotheekadvies in Doetinchem

Voor al uw vragen over hypotheken, hypotheekrentes en het laten berekenen van uw maximale hypotheek kunt u bij de hypotheekadviseurs in Doetinchem terecht. Als onafhankelijk tussenpersoon geven wij u advies op maat over de mogelijkheden rondom het afsluiten van een hypotheek bij verschillende hypotheekverstrekkers. Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken voor starters, doorstromers en in het verlagen van uw huidige maandlasten. Maar wij kunnen meer voor u betekenen.

Samenwerkingspartners in Doetinchem

Doordat onze hypotheekadviseurs samenwerken met Open Makelaars hebben wij praktische kennis en inzicht in de lokale huizenmarkt. Twee specialisten onder één dak die met elkaar samenwerken, waardoor u gemakkelijker en sneller uw woonwensen kunt realiseren. Zo koopt en verkoopt u uw huis zonder zorgen.

Wij komen bij u langs voor een gratis eerste adviesgesprek

Komt u uit de omgeving van Doetinchem? Dan komen wij graag bij u langs voor een gratis hypotheekadviesgesprek. Tijdens een eerste gesprek, waaraan geen kosten verbonden zijn, leggen we uit wat we voor u kunnen betekenen. We kijken naar uw wensen en plannen, beantwoorden vragen die bij u spelen en geven u inzicht in de mogelijkheden in uw situatie. Financieel Fit | Doetinchem maakt graag uw woonwensen waar!

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament