keyboard_arrow_up

Welkom bij Financieel Fit | Doetinchem

Daniël di Giacomo

 • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
 • Financieel plan met jaarlijkse check
 • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Financieel Fit | Doetinchem

Financieel Fit | Doetinchem onder leiding van Daniël di Giacomo staat dicht bij de mensen in de eigen regio, niet alleen in Doetinchem maar ook in Terborg en Ulft bijvoorbeeld. Wij kennen de markt in en rondom Doetinchem. Daardoor kunnen wij je lokaal voorzien van professioneel hypotheekadvies en begeleiding bij het afsluiten van jouw hypotheek in Doetinchem of omgeving. Daarnaast helpen wij onze klanten graag met advies op het gebied van schadeverzekeringen (zowel particulier als MKB), levensverzekeringen en kredieten. Je kunt dus niet alleen voor jouw hypotheek in Doetinchem terecht, maar voor een totaalpakket. Het is onze missie te zorgen dat je op alle momenten in jouw leven financieel fit bent én blijft.

phone 0314-755177

Medewerkers

 • Niek Rauwers - Financieel adviseur Niek Rauwers Financieel adviseur
 • Anjuly Vinkenvleugel - Adviseur schadeverzekeringen Anjuly Vinkenvleugel Adviseur schadeverzekeringen
 • Jurgen Weikamp - Financieel adviseur Jurgen Weikamp Financieel adviseur
 • Daniël di Giacomo - Hypotheekadviseur Daniël di Giacomo Hypotheekadviseur
 • Femke Bruil-Westerveld - Medewerker binnendienst Femke Bruil-Westerveld Medewerker binnendienst
 • Vera Janssen - Junior Hypotheekadviseur Vera Janssen Junior Hypotheekadviseur
 • Patricia van Gaalen - Receptioniste Patricia van Gaalen Receptioniste
 • Mayra Heister - Medewerker binnendienst Mayra Heister Medewerker binnendienst

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kun je contact opnemen met Financieel Fit | Doetinchem.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Openingstijden

  ma 09:00 tot 17:00 uur en 's avonds op afspraak
  di 09:00 tot 17:00 uur en 's avonds op afspraak
  wo 09:00 tot 17:00 uur en 's avonds op afspraak
  do 09:00 tot 17:00 uur en 's avonds op afspraak
  vr 09:00 tot 17:00 uur en 's avonds op afspraak
  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Altijd een adviseur in de buurt
  3. Volledig onafhankelijk

  Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

  9.7

  Op basis van 2061 beoordelingen

  Reviews

  Financieel Fit | Doetinchem heeft 309 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 102.

  

  Deze recensie is geplaatst op 08-01-2021 .

  Gezien onze bijzondere situatie en wensen (om met vier personen een woning te kopen), erg blij dat Niek ons hierbij heeft kunnen helpen. Niek denkt pro-actief mee, heeft duidelijk verstand van zaken en zorgt ervoor dat voor ons de beste situatie gecreëerd wordt. Heel fijn om dit zonder zorgen uit handen te kunnen geven.

  

  Deze recensie is geplaatst op 15-12-2020 .

  Jurgen heeft ons heel goed geholpen bij het aanpassen van onze hypotheek. Wat we erg waarderen is dat hij de tijd neemt en rustig en duidelijk uitleg geeft over de verschillende opties. Ik zou iedereen aanraden om bij financieel advies met Financieel Fit contact op te nemen.

  

  Deze recensie is geplaatst op 26-11-2020 .

  Klantvriendelijk, duidelijke uitleg en behulpzaam

  

  Deze recensie is geplaatst op 17-11-2020 .

  Friendly professional financial/hypoteek consultant.

  

  Deze recensie is geplaatst op 10-11-2020 .

  Snelle vertaling van mijn specifieke situatie en wensen in goed voorstel Professionele en klantvriendelijke support van zijn medewerkers met eigen specialisme Ondanks drukte toch mooie prestatie in doorlooptijden Soms zelf wat traag in response op mails, maar je weet dat er hard aan alles wordt gewerkt dus dat is al gauw acceptabel

  

  Deze recensie is geplaatst op 04-11-2020 .

  Goed meedenken, snel en met kennis.

  

  Deze recensie is geplaatst op 25-09-2020 .

  Wij wilden de hypotheek oversluiten, maar door omstandigheden moest e.e.a anders aangepakt worden dan normaal en dat was ook voor de adviseur nieuw. En vooral ook door geregeld contact, hetzij via de telefoon of Whattsapp was er voor mij de rust: het komt goed. Ik heb ontzettend veel hulp gehad en gelukkig was na een aantal maanden alles perfect geregeld. Ik was echt blij met zijn rust en hulp.

  

  Deze recensie is geplaatst op 24-09-2020 .

  Super goed, zeer vriendelijk en gastvrij.

  

  Deze recensie is geplaatst op 06-08-2020 .

  Was een goede uitleg en duidelijk voor leken in de verzekeringswereld.

  

  Deze recensie is geplaatst op 24-07-2020 .

  We zijn nu zo’n 2 jaar in contact met Jurgen. Vanaf het begin hielp hij ons goed met onze wensen. In het eerste jaar waren wij nog niet direct op zoek maar wilden wij weten wat er op dat moment mogelijk was. Na een paar maanden belde Jurgen ons om te horen hoe het nu ging. Toen we serieus gingen kijken en we ook een woning hadden gevonden gaf hij ons eerlijk advies om deze woning niet te nemen. Achteraf heel fijn en blij dat hij zo eerlijk is geweest. Nu heeft hij ons bij een nieuwe woning ook weer goed geholpen met alle financiën en dergelijke. We kunnen hem altijd bellen of even een appje tussendoor sturen als we vragen hebben. Er komt altijd snel antwoord terug. Heel erg fijn! Een fijne samenwerking waarbij eerlijkheid voorop staat.

  

  Deze recensie is geplaatst op 23-07-2020 .

  Dhr. Rauwers heeft een uitstekende kennis van zaken. Dat heeft zijn goede en slechte kanten. Als je een afspraak hebt neemt hij de tijd om alles goed en uitgebreid uit te leggen. Dat hebben we als erg prettig ervaren. Later in het traject lijkt hier wat minder tijd voor. Het beantwoorden van bezorgde mails duurt bv lang. Goede mensen hebben het nu eenmaal erg druk. Wij zouden Dhr. Rauwers en daarmee Financieel Fit dan ook van harte aanbevelen om je hypotheek te regelen en/of je financiële situatie door te kijken.

  

  Deze recensie is geplaatst op 06-07-2020 .

  Jurgen is goed bereikbaar, de behulpzaamheid en de problemen waar we tegenaan zijn gelopen. Kijken waar de mogelijkheden lagen hoe kom je uiteindelijk bij het doel wat we voor ogen hadden. De uitleg die we hebben gehad op kantoor over verzekeringen en de af te sluiten hypotheek.

  

  Deze recensie is geplaatst op 15-06-2020 .

  Duidelijk en overzichtelijk werk,goede uitleg. Na eerst het voorstel te hebben besproken ,wat de mogelijkheden waren ,zijn de stukken voor aanvraag hypotheek snel verzonden. Ook de bereikbaarheid was goed.

  

  Deze recensie is geplaatst op 10-06-2020 .

  Niek Rauwers is een deskundige man die goed aanvoelt wat de klant zoekt, vraagt, niet vraagt en toch nodig heeft. Zeker geen stoffige toestanden maar adequate en eigentijdse adviezen met oog voor de actuele situatie en wat nog in het verschiet ligt. Laagdrempelig en uiterst klantvriendelijk. Absoluut een aanrader voor eerlijk advies en diensten

  

  Deze recensie is geplaatst op 09-06-2020 .

  We zijn heel prettig door Jurgen geholpen met het oversluiten van onze hypotheek. Hij stond altijd klaar als we vragen hadden en hielp ons als we niet wisten welke stappen we moesten nemen.

  

  Deze recensie is geplaatst op 04-06-2020 .

  Prettig in de uitleg van financiële diensten en neemt hiervoor de tijd.

  

  Deze recensie is geplaatst op 26-05-2020 .

  Niek is een professionele adviseur, goed bereikbaar, reageert snel op mails. We hebben een duidelijk beeld gekregen van onze kosten omtrent de aanschaf van de nieuwe woning en de daarbij behorende verzekeringen.

  

  Deze recensie is geplaatst op 26-05-2020 .

  Vakbekwaam, kundig en enthousiast. Deze adviseur verstaat zijn vak, kan lastige materie op een prettige manier overbrengen waardoor je als klant goed begrijpt wat de financiële impact op je situatie is.

  

  Deze recensie is geplaatst op 25-05-2020 .

  Vriendelijke manier van helpen.was ook duidelijk in het uitleggen van belangrijke zaken. Telefonisch goed te bereiken.

  

  Deze recensie is geplaatst op 25-05-2020 .

  Niek was altijd heel erg behulpzaam. Hij dacht overal samen met ons mee. Daarnaast als we een vraag hadden reageerde hij heel snel en wilde ons graag goede advies geven. Wij waren/zijn heel echt tevreden met Niek Rauwers en raden hem zeker aan aan andere mensen als adviseur. Heb geen verbeteringen voor Niek we voelden ons fijn en wisten dat we zeker de goede beslissingen namen dankzij Niek.

  

  Deze recensie is geplaatst op 25-05-2020 .

  Erg deskundig en meedenkend. Zorgt voor een ongedwongen sfeer tijdens de gesprekken. Maakt ons attent op diverse zaken onderdeel zijn van de hypotheek. Kort om een aanrader en dijk van een adviseur.

  

  Deze recensie is geplaatst op 18-05-2020 .

  Snel en adequaat

  

  Deze recensie is geplaatst op 12-05-2020 .

  Wij kunnen Dhr Weikamp echt aanraden...Alles liep op rolletjes.. Zeer behulpzaam.. Hij heeft ons prima geholpen met onze wensen en misschien nog wel meer...Wij hebben voor de Dhr Weikamp geen verbeter punten... Ga zo door en je zal vele mensen blij maken

  

  Deze recensie is geplaatst op 25-03-2020 .

  Harry Rauwers is deskundig en up tot date, dacht enorm mee met onze wensen en ideeën. Vooral het mee- en ook vooruitdenken hebben we als heel zinvol ervaren. Ook de inzet van Harry en het kantoor hebben we gewaardeerd, want ook buiten kantooruren kregen we reacties op mails of telefoontjes. Onze situatie was niet doorsnee, Harry heeft enorm zijn best gedaan ons van dienst te zijn. Hij nam ook zelf initiatieven om dingen uit te zoeken, zoals de juridische dienst van de NVM bellen om na te vragen of beweringen van een externe makelaar wel klopten. Gedurende het hele proces hadden wij veel vertrouwen en een goed contact. Een dankjewel is zeker op zijn plaats!

  

  Deze recensie is geplaatst op 25-03-2020 .

  Bedankt voor het regelen van de hypotheek, precies zoals wij het wilden hebben.

  

  Deze recensie is geplaatst op 22-03-2020 .

  Altijd bereid te helpen, ook om de extra mile te gaan. Reacties/antwoorden waren altijd maximaal binnen 3 dagen .Het heeft mij zoveel meer rust gegeven, ik had niet heel veel tijd gehad om alles te regelen en Jurgen gaf me het gevoel dat het goed zou komen. Ik kreeg bestanden die ik moest ondertekenen en het grootste deel ging allemaal op de achtergrond door, via Jurgen. Ik kon terecht met mijn vragen over makelaar, VVe en notaris documenten. Hij checkte vaak of ik de documenten goed had ingevuld. Als negatief punt zou ik kunnen zeggen dat zijn inschatting van mijn gehele situatie niet altijd correct was, want ik heb geen standaard baan of thuis situatie. Maar dan gaf ik aan hoe het wel zat en dan kwam het goed.

  

  Deze recensie is geplaatst op 09-03-2020 .

  Fijn iemand die duidelijk is. En die goed advies geeft zodat je weet waar je aan toe bent. Erg prettig.

  

  Deze recensie is geplaatst op 07-02-2020 .

  Deskundig, geduldig,behulpzaam en instaat "Jip en Janneke" taal te gebruiken bij de uitleg.Meedenkend in allerlei zaken die voor ons compleet nieuw waren.

  

  Deze recensie is geplaatst op 11-01-2020 .

  Ondanks dat het voor ons een moeilijke materie is, heeft Jurgen ons heel goed geholpen door ons 'bij de hand' te nemen en ons te begeleiden/adviseren bij het kopen van ons eerste huis. Elke afspraak was goed voorbereid, en de gegeven informatie was duidelijk. Door het advies en voorstellen van Jurgen hebben we nu een hypotheek en verschillende verzekeringen die bij ons passen.

  

  Deze recensie is geplaatst op 08-12-2019 .

  Open, eerlijk en duidelijk advies. Het is geen verkooppraatje. Als de nieuwe mogelijkheden geen verbetering geven dan wordt dit aangegeven. Hij was zeer behulpzaam en goed bereikbaar.

  

  Deze recensie is geplaatst op 03-11-2019 .

  Jurgen is een zeer professionele adviseur die ons goed heeft geholpen met het regelen van de financiering/hypotheek van ons eerste huis. We hebben een aantal contactmomenten gehad waarin hij alle zaken in duidelijke taal heeft uitgelegd en ons ondersteund heeft met het maken van de juiste keuzes. Daarnaast konden we hem ook altijd telefonisch bereiken wanneer we tussendoor vragen hadden.

  

  Deze recensie is geplaatst op 20-10-2019 .

  Prima adviseur. Geeft goed advies op maat. Verplaatst zich in de situatie van de klant.Zorgt ook dat er op latere leeftijd geen financiele zorgen hoeven te zijn.

  

  Deze recensie is geplaatst op 08-10-2019 .

  Goede adviseur, die goed met je meedenkt. Een verbeterpunt is wellicht een portaal, waarbij de klant exact kan zien wat de status is bij een aanvraag van bijv. een hypotheek, zodat zij ieder moment kan zien wat de status of de verwachte doorlooptijd is.

  

  Deze recensie is geplaatst op 21-08-2019 .

  Persoonlijke benadering,goede voorlichting,probleemoplossend,mee denkend en zeer goede voortgang rapportage. Kortom een aanrader.

  

  Deze recensie is geplaatst op 31-07-2019 .

  Zeer professioneel bedrijf met veel tijd voor de klant. Kort geleden hebben ze onze hypotheek van begin tot eind geregeld. Door de werkwijze wat ze hanteren is dit voor ons zeer snel, makkelijk en zorgeloos verlopen! Hadden we tussentijds vragen, werden we in no time voorzien van de gewilde informatie. Het is een bedrijf die altijd eerlijk zegt wat wel en niet haalbaar is. Daarom maken ze ook altijd waar wat ze beloven. Zijn dan ook al jaren klant en zullen dit ook zeker blijven! Voor de eventuele nieuwe klanten: 100% aanrader!

  

  Deze recensie is geplaatst op 28-07-2019 .

  Een heldere en duidelijke uitleg, het was even puzzelen maar alles is tip top geregeld. Wij zijn enorm blij met jullie en zullen zeker bij vragen terug komen.

  

  Deze recensie is geplaatst op 09-07-2019 .

  Zeer goede en duidelijke info waar je wat mee kan, rustige sfeer en aardige medewerkers. Besloten verder te gaan en alles top geregeld! Bedankt!

  

  Deze recensie is geplaatst op 20-06-2019 .

  Alles is heel goed geregeld en afgerond. Ze zijn makkelijk te bereiken en er heerst een hele fijne sfeer. Wanneer wij weer vragen hebben, zullen wij zeker weer terugkomen bij De Hypotheekadviseur Ulft. We raden het dan ook zeker andere mensen aan!

  

  Deze recensie is geplaatst op 19-06-2019 .

  De adviseur is zeer deskundig op het gebied van hypotheken en alles wat hier mee te maken heeft. De adviseur neemt geen genoegen met meer als hij minder kan krijgen voor de client. Gewoon een top-adviseur en kan hem zeker aanbevelen als je een hypotheek zoekt of hebt. Hijregelt alles voor je en je hebt nergens omkijken naar.

  

  Deze recensie is geplaatst op 30-05-2019 .

  Je ontvangt een eerlijk advies en zijn ook in de nazorg een zeer betrouwbaar.

  

  Deze recensie is geplaatst op 23-05-2019 .

  Prettige communicatie met een goed luisterend oor. Snelle handelingen en breed pakket aan wat ze allemaal kunnen aanbieden.

  

  Deze recensie is geplaatst op 18-05-2019 .

  De adviseur kijkt specifiek naar onze persoonlijke situatie en denkt hierin goed mee. Geeft goede adviezen en kijkt altijd net een stapje verder bij zaken waar wij niet bij hebben stil gestaan. Wij hebben prettige contacten.

  

  Deze recensie is geplaatst op 09-05-2019 .

  De adviseur is een hypotheek adviseur die luistert naar je wensen, meedenkt en voorstellen geeft waar je zelf niet over nagedacht hebt. Het gesprek en de adviseren waren open, prettig, duidelijk en persoonlijk. Voor ons was dit key in het proces. Daarnaast nam de adviseur ook de randzaken over en adviseerde ons over verzekeringen en opties die we hebben. Wij bevelen de adviseur en zijn team aan. Van ons krijgen ze een dikke 10.

  

  Deze recensie is geplaatst op 18-03-2019 .

  Ik ben zeer tevreden ik heb van de adviseur een zeer duidelijk en uitgebreid advies gekregen om te kijken wat er voor mij mogelijk was om een hypotheek af te sluiten.

  

  Deze recensie is geplaatst op 11-01-2019 .

  De gesprekken waren zeer open en vriendelijk. Alles wat betrekking heeft op de hypotheek werd duidelijk, rustig en zo nodig meerdere malen uitgelegd. Alles werd goed geregeld voor ons. Zeker een aanrader!

  

  Deze recensie is geplaatst op 03-01-2019 .

  Fijne, uitgebreide uitleg gehad, Hierdoor goed inzicht gekregen.

  

  Deze recensie is geplaatst op 07-12-2018 .

  Goed advies en uitvoering! Hypotheek overgezet met een lagere rente, naar een andere geldverstrekker. Alles is goed verlopen en we zijn zeer tevreden.

  

  Deze recensie is geplaatst op 04-12-2018 .

  Topservice! Snel, accuraat en erg persoonlijk. Zeker een aanrader.

  

  Deze recensie is geplaatst op 30-11-2018 .

  Hypotheekgesprekken zijn toch altijd ingewikkeld. De adviseur maakt het begrijpelijk en inzichtelijk. Hoe hij alle scenario's heeft geschetst en inzichtelijk heeft gemaakt heeft ons verrast. Erg tevreden over. Wij kunnen alles overzien, snappen het en hebben een weloverwogen keuze kunnen maken. En daarin ook nog maatwerk gekregen. Kortom: zeker een aanrader.

  

  Deze recensie is geplaatst op 23-11-2018 .

  Rustige en duidelijke uitleg m.b.t. de wijziging van de hypotheek etc . Vervolgens meerdere malen contact gehad, waarbij hij en zijn medewerkers ruimschoots de tijd namen. Gesprekken verliepen altijd vriendelijk en open. De uitleg was zeer duidelijk en zakelijk. Wij zouden hem bij iedereen aanbevelen.

  Meer dan hypotheekadvies in Doetinchem

  Voor al jouw vragen over hypotheken, hypotheekrentes en het laten berekenen van jouw maximale hypotheek kan je bij de hypotheekadviseurs in Doetinchem terecht. Als onafhankelijk tussenpersoon geven wij je advies op maat over de mogelijkheden rondom het afsluiten van een hypotheek bij verschillende hypotheekverstrekkers. Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken voor starters, doorstromers en in het verlagen van jouw huidige maandlasten. Maar wij kunnen meer voor je betekenen.

  Samenwerkingspartners in Doetinchem

  Doordat onze hypotheekadviseurs samenwerken met Open Makelaars hebben wij praktische kennis en inzicht in de lokale huizenmarkt. Twee specialisten onder één dak die met elkaar samenwerken, waardoor je gemakkelijker en sneller jouw woonwensen kunt realiseren. Zo koopt en verkoopt jij jouw huis zonder zorgen.

  Wij komen bij je langs voor een gratis eerste adviesgesprek

  Kom je uit de omgeving van Doetinchem? Dan komen wij graag bij je langs voor een gratis hypotheekadviesgesprek. Tijdens een eerste gesprek, waaraan geen kosten verbonden zijn, leggen we uit wat we voor u kunnen betekenen. We kijken naar jouw wensen en plannen, beantwoorden vragen die bij je spelen en geven je inzicht in de mogelijkheden in jouw situatie. Financieel Fit | Doetinchem maakt graag jouw woonwensen waar!

  Vrijblijvend een afspraak maken

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Na het versturen nemen we snel contact op om de afspraak definitief in te plannen.

   Waarom een afspraak maken?

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over je situatie

   Gratis offerte voor
   hypotheekadvies aanvragen

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over je situatie


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Financieel Fit Test

    1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
    2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
    3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
    4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
    5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
    6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
    7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
    8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
    9. Ik heb een actueel testament

    Neem contact op face