Defam kredietenDEFAM verstrekt al meer dan dertig jaar leningen en kredieten. In Nederland behoren ze tot de top als het gaat om het verstrekken van leningen aan particulieren. Het hoofdkantoor bevind zich in Bunnik, nabij de Vrumona-fabriek. DEFAM is een onderdeel van ALFAM, wat een dochteronderneming van ABN AMRO is.


Leven zoals je wil

Soms is er een lening nodig om jouw dromen waar te maken, of het nu gaat om een nieuwe auto of huisrenovatie. Bij DEFAM ondersteunen ze je met diverse leningsopties, zodat je jouw wensen kan verwezenlijken. Ze bieden drie soorten leningen aan: de persoonlijke lening, het doorlopend krediet, en het WOZ-krediet.

Specialist in verantwoord lenen

DEFAM onderscheidt zich in de markt door een verantwoorde werkwijze, dit is in samenwerking met Financieel Fit. Wij voorzien jou van waardvol advies voor het maken van een verantwoorde keuze. Daarna staat het team voor je klaar om jouw aanvraag zorgvuldig te behandelen. Bovendien houden zij het werk nauwlettend in de gaten onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).


Meer informatie over DEFAM

Heb je meer informatie nodig over de werkwijze van dit bedrijf of wil je direct een lening aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0164-650 088 of stuur een e-mail naar krediet@financieelfit.nl. Of vraag direct je lening aan via de button hieronder. Dan geniet jij binnen de kortste keren van jouw lening!

Vraag je lening aan!
zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak