Wel of geen ziekte- en verzuimverzekeringen voor personeel?

Een verzuimverzekering biedt de mogelijkheid om (een deel van) het inkomen dat doorbetaald moet worden bij ziekte of verzuim van het personeel te vergoeden. Daarnaast omvat een ziekte- en verzuimverzekering vaak een compleet pakket, waarbij bijvoorbeeld ook een arbodienst is inbegrepen om een zieke werknemer te begeleiden en hulp te bieden bij het voorkomen van verzuim.

Onze verzekeringsadviseurs staan klaar om te helpen bij het beschermen van je bedrijf tegen de kosten van verzuim. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden en bespreken wat de WULBZ (Wet uitbreiding loondoorbetalingsplicht bij ziekte) inhoudt en welke stappen jij als werkgever verplicht moet doorlopen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek geven we je graag uitgebreid advies over jouw persoonlijke situatie.


In sectoren waar werknemers blootstaan aan aanzienlijke risico’s op bedrijfsongevallen, wordt het steeds vaker een verplichting voor werkgevers om een ongevallenverzekering aan hun personeel aan te bieden. Met name in deze branches is een collectieve ongevallenverzekering van onschatbare waarde. Deze verzekering wordt door werkgevers afgesloten voor hun werknemers en hun nabestaanden. Bovendien hebben ook verenigingen en stichtingen de mogelijkheid om een collectieve ongevallenverzekeringen af te sluiten.

Collectieve ongevallenverzekeringen


Meer informatie over ziekte- en verzuimverzekeringen

Wil je meer weten over ziekte- en verzuimverzekeringen? Weet je niet of de verzekeringen aansluiten op jouw financiële situatie? Of heb je interesse in passend, professioneel advies? Dan helpen wij je graag verder! Maak een gratis afspraak via de button of vind je eigen adviseur bij jou in de buurt! Je kan ons ook rechtstreeks bereiken op telefoonnummer 0164-607219.zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak