De snelste weg naar jouw financiële doelen!

Heb je altijd al gedroomd van die ene fantastische vakantie, het verwezenlijken van je eigen bedrijf, het transformeren van je huis of het bundelen van je huidige leningen? Bij Financieel Fit begrijpen we de waarde van financiële wendbaarheid bij het realiseren van jouw dromen. Om die reden bieden we jou een snelle en moeiteloze manier om een lening aan te vragen, zodat je jouw doelstellingen zonder gedoe of oponthoud kan bereiken.


Stappenplan lening aanvragen

Bij Financieel Fit hebben we het lening aanvraagproces vereenvoudigd tot slechts vier stappen. Deze stappen kan je snel en moeiteloos doorlopen. Lees verder en ontdek hoe we jouw financiële ambities werkelijkheid kunnen maken.

1Stap 1: Vul online het aanvraagformulier in

Bij Financieel Fit realiseren we ons hoe waardevol jouw tijd is. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat het aanvraagproces zo moeiteloos mogelijk verloopt. Via ons online aanvraagformulier kan je op een tijdstip dat jou het beste uitkomt je gegevens invullen. We stellen enkele eenvoudige vragen over zowel je persoonlijke als financiële situatie. Deze informatie stelt ons in staat om een helder beeld te krijgen van jouw behoeften en om de meest geschikte lening voor jou te vinden.

2Stap 2: Ontvang de offerte in je mailbox

Nadat je het aanvraagformulier hebt ingevuld, zetten wij ons onmiddellijk in beweging. Binnen een mum van tijd ontvang je een op maat gemaakte offerte in je mailbox. Deze offerte voorziet je van alle benodigde details om een doordachte beslissing te kunnen nemen. Ons doel is om de offerte helder en transparant te maken, zodat je een duidelijk beeld hebt van wat je kan verwachten. Geen verborgen uitgaven of onverwachte verrassingen!

3Stap 3: Onderteken de offerte en stuur deze terug via onze app

Wanneer de offerte naar tevredenheid is en je besluit om verder te gaan, kan je dit eenvoudig bevestigen. Ons handige proces is versterkt door onze gebruiksvriendelijke app. Via deze app kan je de offerte snel en digitaal ondertekenen en tevens de benodigde documenten moeiteloos uploaden. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook het gedoe met papieren documentatie. We streven ernaar om je leningsaanvraag zo vlot mogelijk te verwerken, zodat je spoedig kan profiteren van de voordelen die je lening te bieden heeft.

4Stap 4: Uitbetaling binnen 48 uur

Bij Financieel Fit begrijpen we de cruciale rol van snelheid in jouw financiële behoeften. Zodra we jouw ondertekende offerte en documenten ontvangen, zetten we direct stappen. In de meeste gevallen wordt het geld binnen 48 uur naar jouw rekening overgemaakt. Hierbij vermijden we lange wachttijden en vervelende vertragingen.

Financieel Fit fungeert als jouw betrouwbare partner voor leningen. We realiseren ons de waarde van financiële flexibiliteit, daarom bieden we jou een snelle, transparante en moeiteloze manier om een lening aan te vragen. Ons team van deskundigen staat altijd paraat om je te assisteren bij het maken van de juiste keuze om al je vragen te beantwoorden.

Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het verwezenlijken van je dromen! Vul nu ons online aanvraagformulier in, ontvang binnen enkele uren de offerte in je mailbox, onderteken deze gemakkelijk via onze app en ervaar binnen de kortste tijd de lening-uitbetaling. Bij Financieel Fit zijn we er om je te helpen jouw financiële doelen te verwezenlijken!

Aarzel niet om contact op te nemen via telefoonnummer: 0164-745 079 of krediet@financieelfit.nl.


Financieren, lenen en afsluiten

Lees hier meer artikelen over het afsluiten van leningen, het financieren van boeterentes of restschuld of het lenen van geld voor je schulden.

Boeterente financieren

Wil je je boeterente voor de hypotheek financieren met een persoonlijke lening? Wij staan klaar om je te adviseren over de diverse mogelijkheden. Vooral wanneer de hypotheekrente zich op een laag niveau bevindt, kan het uitermate interessant zijn om de overstap naar een nieuwe hypotheek te maken. Echter, bij het vervroegd oversluiten van je hypotheek kunnen er boeterentekosten in rekening worden gebracht. Lees meer. 

Lening afsluiten na scheiding

Een scheiding is al een uitdagende situatie op zich. Wat het nog lastiger zou maken is als het ook invloed heeft op je vermogen om een lening te verkrijgen. Gelukkig bestaan er diverse opties om na een scheiding nog steeds financiële ondersteuning te vinden. Niettemin zijn er enkele belangrijke factoren waar je op moet letten. We hebben ze op een rijtje gezet. Lees meer.

Restschuld financieren

Wat houdt het financieren van een restschuld in voor jou? In Nederland bevinden zich nog steeds woningen met een lagere waarde dan de hypotheekschuld, wellicht geldt dit ook voor jouw huis. Dit betekent dat na de verkoop van je huis een restschuld overblijft die je moet afhandelen. Een optie is bijvoorbeeld het lenen van geld via een speciale restschuldfinanciering, het inzetten van spaargeld of het ontvangen van een schenking van derden. Lees meer. 

Geld lenen voor schulden

Het idee van geld lenen om schulden af te lossen kan tegenstrijdig klinken. Echter, er zijn situaties waarin het juist verstandig kan zijn om op een alternatieve manier geld te lenen om jouw bestaande schulden aan te pakken. Een voorbeeld hiervan is het bundelen van meerdere leningen of het oversluiten van jouw huidige lening naar een voordeliger alternatief. Lees meer. zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak