Ken je dat? Je hebt jouw droomhuis gevonden en dit blijkt helaas niet alleen jouw droomhuis te zijn. Om je kansen op de competitieve huizenmarkt te vergroten, bieden wij je een voorsprong!

Als Premiumklant van Financieel Fit, ontvang je vooraf zekerheid over jouw hypotheekmogelijkheden en de bijbehorende maandelijkse lasten. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent. Bovendien krijg je een Premium Hypotheekcertificaat, waarmee je zonder financieringsvoorbehoud met vertrouwen en veiligheid kan kopen. Dit geeft de verkopende partij de zekerheid van een snelle en probleemloze verkoop.Premium Hypotheekcertificaat

Na een grondige financiële check ontvang je van ons een waardevol Premium Certificaat. Dit certificaat vermeldt het maximale hypotheekbedrag waarmee je veilig en zonder voorbehoud kan kopen. Het is een handig document om mee te nemen tijdens bezichtigingen of om te delen met je (aankoop)makelaar.

Door deze voorsprong op andere kopers weet je al vóór de aankoop van de woning wat jouw hypotheekmogelijkheden zijn, inclusief de maandelijkse lasten. Dit geeft je de zekerheid van een hypotheek die perfect bij je past en maakt je goed voorbereid om een bod uit te brengen op jouw droomhuis. Er zijn nog tal van andere voordelen waar je van kan genieten wanneer je Premiumklant wordt.

Meer voordelen

  • Veilig en zonder financieringsvoorbehoud kopen;
  • Speciaal Premium Certificaat met je maximale leenbedrag;
  • Altijd een aantrekkelijk aanbod kunnen doen;
  • Tussentijdse maandlastenberekening voor elke woning;
  • Gebruik van onze Financieel Fit-App
  • 12 maanden lang begeleiding
  • Voorsprong op concurrent-kopers.

Gratis Premiumklant worden

Je kan eenvoudig een Premiumklant worden, en het beste is dat het eigenlijk gratis is. Het enige wat je hoeft te doen is een eenmalig voorschot van €1000,- op de adviesnota te betalen, maar dit bedrag wordt volledig verrekend met de uiteindelijke adviesnota wanneer je binnen 12 maanden een hypotheek afsluit via Financieel Fit.

Heb je interesse? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie over de voorwaarden en de vele voordelen voor een Premiumklant. Als je alvast meer wil weten, kan je ook onze brochure doornemen met de voorwaarden.

zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak