Een voertuig verzekeren

Een voertuigverzekering is essentieel om jouw auto, motor of ander voertuig te beschermen tegen onverwachte situaties. Denk hierbij aan schade, diefstal of ongevallen. Of je nu dagelijks de weg op gaat of af en toe rijdt, een passende voertuigverzekering biedt gemoedsrust en financiële zekerheid.


Verschillende voertuigverzekeringen

Er bestaan verschillende voertuigverzekeringen, zoals een goederentransportverzekering. Hieronder hebben we ze voor je op een rij gezet.

Aanhangwagenverzekering

Met een aanhangwagenverzekering kan je jouw kostbare aanhangwagen veilig verzekeren tegen schade en diefstal. Hoewel een aanhangwagenverzekering niet verplicht is, is het toch prettig om te weten dat bijvoorbeeld jouw paardentrailer of boottrailer gedekt is tegen diefstal of totaal verlies, waarbij je de dagwaarde uitgekeerd krijgt. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over onverwachte kosten.

Autoverzekering

Als trotse eigenaar van een auto ben je wettelijk verplicht om een autoverzekering af te sluiten. En dat is eigenlijk maar goed ook, want je wil natuurlijk zeker weten dat je bij schade een passende vergoeding krijgt. De WA-autoverzekering is de minimale verplichte dekking en dekt alleen de schade die je met jouw auto aan anderen veroorzaakt. Maar je hebt ook der keuze om de dekking uit te breiden naar beperkt casco of volledig casco, zodat je ook voor schade aan je eigen auto verzekerd bent.

Onze onafhankelijke adviseurs helpen je bij het kiezen van een autoverzekering. Ze kijken dan naar de auto, de dagwaarde, jouw wensen en jouw persoonlijke situatie om zo tot de autoverzekering te komen die naadloos bij jouw situatie aansluit.

Bestelautoverzekering

Ook voor de bestelauto die je gebruikt voor jouw onderneming is een goede essentieel. Zelfs als jouw bestelauto gedurende langere tijd stilstaat, moet hij verzekerd zijn. Volgens de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM) ben je verplicht om minimaal een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten voor je bestelauto. Wil je extra dekking? Dan kan je de verzekering uitbreiden naar beperkt of volledig casco, afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

Bootverzekering

Of je nu de trotse eigenaar bent van een zeilboot, speedboot, jacht of sloep, je wil er natuurlijk zeker van zijn dat jouw vaartuig goed verzekerd is. Met een bootverzekering hoef je jezelf geen zorgen te maken. Bij Financieel Fit heb je de keuze uit verschillende uitgebreide dekkingen, inclusief opties voor de verzekering van jouw inboedel, diefstal en beschadiging.

Bromfietsverzekering

Of je nu op een brommer of snorfiets rijdt, een goede bromfietsverzekering is essentieel voor jouw gemoedsrust. Bij Financieel Fit bieden we verschillende opties, zoals WA (wettelijke aansprakelijkheid) of Allrisk, zodat je de dekking kan kiezen die het beste bij jou past. Met WA ben je verzekerd voor schade die je aan anderen of andermans spullen toebrengt, terwijl je met Allrisk de meest volledige dekking hebt.

Tijdens een eerste gesprek bij een van onze lokale vestigingen kijken we graag welke verzekering het beste aansluit bij jouw behoeften. Onze ervaren verzekeringsadviseurs geven je graag meer informatie en advies. Daarnaast kunnen we je ook meer vertellen over aanvullende opties, zoals rechtshulp, pechhulp en een opzittende verzekering.

Camperverzekering

Ontdek de perfecte camperverzekering voor zowel nieuwe als tweedehands campers of omgebouwde kampeerauto’s bij Financieel Fit! Ga zorgeloos op vakantie en verken nieuwe bestemmingen, wetende dat je goed verzekert bent. Onze verzekeringsadviseur helpt je graag bij het vinden van verzekeraars die het best bij jouw wensen passen. Bijvoorbeeld verzekeraars die het uitlenen van jouw camper aan familie en kennissen toestaan of die het regelen van een vervangende camper bij schade op zich nemen.

Met vestigingen verspreid door heel Nederland, van Bergen op Zoom tot Groningen, er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek beantwoorden we al jouw vragen en bieden we passend advies. Zo geniet je optimaal van je camperavonturen!

Caravanverzekering

Voor velen is een caravan of vouwwagen een tweede huis. Daarom is het essentieel om je ’tweede huis’ goed te verzekeren. Met een adequate verzekering geniet je van een ontspannen gevoel tijdens je avonturen. Of je nu met een nieuwe of tweedehands caravan op pad gaat, schade is gedekt en je kan de dekking naar eigen wens uitbreiden.

(Elektrische) fietsverzekering

Een fiets is een kostbaar bezit dat je absoluut niet wil missen. Helaas komt diefstal vaker voor dan je denkt. Gelukkig kan je met een goede fietsverzekering met een gerust hart op pad gaan, wetende dat jouw fiets goed beschermd is. Gezien het grote aanbod aan fietsverzekeringen en diverse premies, dekkingen en voorwaarden is het prettig om een specialist te hebben die met je meekijkt naar de mogelijkheden.

Ook met een elektrische fietsverzekering kan je zorgeloos genieten van je fietstochten. Je kan zowel je nieuwe als je tweedehands elektrische fiets verzekeren voor optimale bescherming.

(Elektrische) scooterverzekering

Ontdek alle vrijheid met een scooter! Verken heerlijke onbekende plekjes, maar wees voorbereid op onverwachte situaties. Een scooterongeluk kan immers in een klein hoekje zitten. Gelukkig biedt een goede scooterverzekering de gemoedsrust die je nodig hebt. Sluit de juiste scooterverzekering af voor passende dekking voor schade, ongevallen en diefstal.

Ook je elektrische scooter moet je beschermen tegen ongewenste situaties! Na lang sparen wil je natuurlijk geen risico’s nemen. Er is een breed scala aan opties. Denk aan WA, beperkt casco of allriskverzekering.

Goederentransportverzekering

Tijdens het transport en de overslag van goederen kunnen er verschillende risico’s optreden. Denk aan diefstal, verlies, staking, natuurrampen, beschadiging en bederf. Vooral bij kostbare ladingen is het sterk aan te raden een goederentransportverzekering af te sluiten. Met deze verzekering ben je gedekt tegen materiële schade aan handelsgoederen, gereedschap en onderdelen tijdens het transport en overslag.

Of je nu eenmalig goederen wil vervoeren of doorlopende transporten uitvoert, zelfs wereldwijd, een goederentransportverzekering biedt de gemoedsrust die jij ene jouw opdrachtgever nodig hebben tegen de financiële gevolgen van verlies en beschadiging. Ongeacht het gebruikte vervoersmiddel, kan je op deze manier zorgeloos handelen.

High speed e-bikeverzekering

Wist je dat er naast de reguliere fietsverzekering ook een speciale high speed e-bikeverzekering bestaat? Deze high speed e-bikes bieden trapondersteuning tot maar liefst 45 kilometer per uur, in tegenstelling tot de standaard 25 kilometer per uur. Ook kan je je e-bike op twee manieren verzekeren.

Je hebt de mogelijkheid om alleen te kiezen voor de verplichte WA-verzekering, zodat je gedekt bent tegen aansprakelijkheid tegen eventuele schade aan anderen. Maar daarnaast kan je ook je high speed e-bike casco verzekeren voor extra bescherming tegen diefstal en schade.

Inzittendenverzekering

Hoewel het niet verplicht is, is het ten zeerste aan te raden om een inzittendenverzekering af te sluiten. Stel je voor dat je betrokken raakt bij een auto-ongeval waarbij medepassagiers aanwezig zijn. Met een inzittendenverzekering ontvangen zowel jij als je medepassagiers een vast bedrag bij overlijden of blijvende invaliditeit.

Het beste is dat je de inzittendenverzekering eenvoudig als aanvulling op je autoverzekering kan afsluiten. Hierdoor wordt eventuele schade snel afgehandeld en uitgekeerd, zonder dat er wordt gekeken naar wie er schuldig is aan het ongeval.

Bij het afsluiten van een inzittendenverzekering heb je keuze uit twee opties: de ongevallen-inzittendenverzekering en de schade-inzittendenverzekering. Benieuwd welke het beste bij jou past? Neem contact op met een Financieel Fit adviseur!

Motorverzekering

Heb je eindelijk jouw motorrijbewijs op zak en ben je klaar om op weg te gaan? Zorg dan dat je goed verzekerd bent met een passende motorverzekering. Bij Financieel Fit heb je, dankzij onze onafhankelijke adviseurs, alle vrijheid om jouw motor op de manier te verzekeren die het beste bij je past.

Of je nu kiest voor de basis WA-dekking, extra bescherming met beperkt casco, of volledige zekerheid met een allriskverzekering, de keuze is volledig aan jou. Wil je jezelf ook indekken tegen diefstal en inbraak? Of ben je op zoek naar dekking voor waardevolle accessoires zoals koffers, kuip en alarminstallatie? Wij zorgen dat jij goed verzekerd de weg op kan!

Oldtimerverzekering

Je oldtimer is een kostbaar bezit. Het idee dat er iets met je geliefde oldtimer kan gebeuren, houdt je wellicht ’s nachts wakker. Maar maak je geen zorgen, met een kwalitatieve oldtimerverzekering kan je weer met een gerust hart slapen.

Bij Financieel Fit kan je kiezen uit verschillende opties om je oldtimer te verzekeren. Of je nu alleen een WA-verzekering wenst voor de basisdekking, of liever allrisk verzekerd bent voor complete bescherming, wij staan voor je klaar.

Ongevallenverzekering

Een ongeval kan onverwacht financiële gevolgen hebben. Gelukkig kan je met een ongevallenverzekering op beide oren slapen. Bij een blijvende invaliditeit door een ongeval ontvang je een uitkering en je nabestaanden krijgen een bedrag bij overlijden door een ongeval.

Deze verzekering biedt dekking zowel binnenshuis als buitenshuis, zodat je in verschillende situaties beschermd bent. Veel werknemers hebben bovendien het voordeel van een collectieve ongevallenverzekering als secundaire arbeidsvoorwaarde.

Personenautoverzekering

Als eigenaar van een auto is het verplicht om een personenautoverzekering af te sluiten. Gelukkig kan je zelf de juiste dekking kiezen die bij jou past: een WA-verzekering, beperkt casco of een uitgebreide allriskverzekering.

Bij het bepalen van de beste verzekering houden we rekening met verschillende factoren, zoals het type auto, de dagwaarde en jouw persoonlijke situatie en wensen.

Scootmobielverzekering

Zorg ervoor dat jouw scootmobiel altijd goed verzekerd is tegen schade, ongevallen en diefstal met een speciaal ontworpen scootmobielverzekering. Niet alleen ben je dan uitstekend gedekt als er onverhoopt toch iets met jouw scootmobiel gebeurt, het is zelfs verplicht om een WA-verzekering af te sluiten voor je scootmobiel.

Trikeverzekering

Je trike heb je met veel plezier aangeschaft om er volop van te kunnen genieten. Natuurlijk wil je er niet aan denken dat er iets met jouw geliefde trike gebeurt. Laat die zorgen achter je en kies voor gemoedsrust door een speciale trikeverzekering af te sluiten. Zo kan je zorgeloos op weg met jouw trike!

Als eigenaar van een trike ben je volgens de wet verplicht om een WA-verzekering af te sluiten. Deze verzekering dekt de aansprakelijkheid voor schade aan anderen. Indien gewenst kan je deze verzekering uitbreiden naar een beperkt casco of een allriskverzekering voor een nog uitgebreidere dekking.

Vrachtwagenverzekering

Als trotse bezitter van een vrachtwagen ben je verplicht om een WA-verzekering af te sluiten voor wettelijke aansprakelijkheid. Met deze verzekering ben je gedekt voor schade die je anderen toebrengt, want ongeluk zit vaak in een klein hoekje.

Wil je een nog uitgebreidere dekking? Dan kan je kiezen voor beperkt casco of allrisk. Overleg met een Financieel Fit adviseur welke vrachtwagenverzekering het beste bij jou past.


Meer informatie over voertuigverzekeringen

Wil je meer informatie over één (of meerdere) voertuigverzekeringen? Of zoek je een verzekering die er niet bij staat? Onze adviseurs helpen je graag! Maak vandaag een afspraak via de button of vind je adviseur hieronder.


zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Website cookies
Financieel Fit maakt gebruik van cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat u voor u relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Meer weten over deze cookies, klik op "Lees meer". Door hiernaast op accepteren te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.
Cookie instellingen
Preferences

Deze cookies zorgen ervoor dat deze website naar behoren functioneert. Ook houden we met deze cookies anoniem website statistieken bij. Omdat deze cookies strikt noodzakelijk zijn, kunt u ze niet weigeren zonder de werking van de website te beïnvloeden. U kunt deze cookies blokkeren of verwijderen door uw browserinstellingen te wijzigen, zoals beschreven in ons privacy statement.

Statistics

Deze cookies verzamelen informatie die wordt gebruikt om ons te helpen begrijpen hoe onze website wordt gebruikt of hoe effectief onze marketingcampagnes zijn. Ook helpen deze cookies ons om deze website aan te passen en zo uw gebruikservaring te kunnen verbeteren.

Marketing

Met deze cookies kan uw surfgedrag worden gemonitord door advertentienetwerken waardoor we advertenties kunnen tonen op basis van uw interesses en surfgedrag. Ook voeren deze cookies functies uit waarmee onder andere wordt voorkomen dat dezelfde advertentie voortdurend verschijnt.

Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak