Zo goed wordt Financieel Fit beoordeeld

Je hypotheek, verzekeringen of kredieten wil je natuurlijk goed geregeld hebben. Bij iemand die je vertrouwt. Dat begrijpen wij. Daarom gaan wij altijd voor het beste voor jou. En dat blijkt uit onze reviews. Lees hier alle ervaringen van klanten bij Financieel Fit en maak een afspraak.

Maak een afspraak
4.8
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Wat onze klanten zeggen

Johan Straatsma
Johan Straatsma Financieel Fit | Van Prooijen - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Joure

Als beginnend starter op de woningmarkt weinig kennis over hypotheken en alles wat daarbij komt kijken. Lex heeft mij deskundig begeleid in dit hele proces. Zelf vrijwel niets hoeven te regelen wat heel wat rust gaf. Een top service en goed advies kan ik wel zeggen

Peter Hagedoorn
Peter Hagedoorn Financieel Fit - Hypotheken & Financieel Advies in Amersfoort Noord

Wij hebben een super ervaring met Erik gehad. En later in het traject óók met Nadine. Door het hele traject heen. Van A tot Z. Erik ziet mogelijkheden waar anderen die niet zien, was altijd heel helder én concreet in de stand van zaken en de vervolgstappen.
En bij de opbouwen en indienen van alle dossier stukken heeft Nadine ons heel fijn begeleid. Al met al heel tevreden klanten en wij raden Financieel Fit Amersfoort Noord van harte aan!

Nogmaals bedankt! Groet, Peter & Karin

Rick koorenneef
Rick koorenneef Financieel Fit | Servicecenter Bergen op Zoom

Mensen sluit geen lening af ze beloven van alles we hebben verhoging Gedaan samen willen voegen financieel was het gewoon haal baar want me vrouw en ik hebben januari loonsverhoging gehad allemaal dus het kon gewoon je moet alles scannen mailen en lang wachten zoals beloofd we hebben zelf 20 euro nog moeten storten om van het rood staan weg te gaan dus Mensen ik waarschuw niet doen de naam die ons al meerderen keren heeft afgewezen is Daniël Winhorst pas op voor hem!!!

Pascalle Henkelman
Pascalle Henkelman Financieel Fit | AFÉL - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in IJsselstein

Suzanne is heel kundig, vriendelijk en snel. De hypotheek was binnen een week verhoogd.

rosita wouters
rosita wouters Financieel Fit - Hypotheken, Verzekeren, Verduurzamen & Financieel Advies in Heerlen

Geweldig, vakman eerste klas.altijd bereikbaar en zo een goede service 👍👍👍

Dagmar Ochse
Dagmar Ochse Financieel Fit – Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Gouda

Ik ben onwijs goed geholpen door Corstiaan. Hij begint bij het begin en legt goed uit wat een hypotheek inhoudt. Hij is erg behulpzaam, altijd bereikbaar voor vragen en extra uitleg en zorgt ervoor dat de hypotheek wordt geregeld en je altijd op de hoogte bent van de status.

Iedereen die op zoek is naar een hypotheekadviseur zou ik zeker Financieel Fit aanraden. Nogmaals bedankt Corstiaan voor de goede hulp!

L Mertens
L Mertens Financieel Fit | Huub Maitimo - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Eindhoven

Ik kan iedereen aanbevelen om met Huub in zee te gaan. Hij is erg deskundig, komt afspraken écht na en staat je altijd vriendelijk te woord. Nogmaals bedankt Huub voor al je hulp!

Hannie Mathilda
Hannie Mathilda Financieel Fit | Huub Maitimo - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Eindhoven

Via een collega ben ik in contact gekomen met Huub, een financiële adviseur die me werd aangeraden vanwege zijn uitstekende reputatie. Mijn collega had al positieve ervaringen met Huub, en datzelfde gold voor de zoon van mijn collega en nog twee andere kennissen.

Vanaf het eerste contact merkte ik dat Huub betrokken en deskundig is. Hij handelde mijn zaak snel af en reageerde altijd vlot op mijn vragen, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Wat ik ook erg waardeerde, was dat er altijd contact mogelijk was, zonder gedoe of lange wachttijden.

Huub gaat altijd voor zekerheid en zorgt ervoor dat je als klant beschermd bent tegen eventuele risico’s. Hij haalt echt alles uit de kast om je zo goed mogelijk te helpen. Zijn uitleg was altijd heel duidelijk en hij nam de tijd om alle details goed uit te leggen. Dit gaf me veel vertrouwen in zijn betrouwbaarheid.

Wat Huub echt onderscheidt, is zijn vriendelijke en empathische benadering. Hij toont oprechte belangstelling en neemt de tijd om alles tot in de puntjes uit te zoeken en te verwerken. Zijn verantwoordelijkheidsgevoel is top en zijn kennis op het gebied van financiële zaken is indrukwekkend.

Dankzij zijn hulp heb ik mijn prachtige huis kunnen kopen, dat eigenlijk een droomhuis voor mij was. Super bedankt, Huub! Kortom, Huub is een financiële adviseur die ik ten zeerste kan aanbevelen! (Özgül)

Donny L.
Donny L. Financieel Fit | Gijsbert van Lieshout - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Helmond

Via aankoopmakelaar zijn wij terecht gekomen bij Gijsbert en samen met Fay heeft hij al onze zaken m.b.t. de hypotheek geregeld. Het enige wat wij hoefden te doen is documenten aanleveren. We hadden zonder financieel voorbehoud kunnen bieden en binnen 3 dagen een bindend aanbod ontvangen van de bank. Nog heel erg bedankt Gijs en Fay!!

Olaf van Zon
Olaf van Zon Financieel Fit - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Hilvarenbeek

Bij een voor mij belangrijke verzekeringsvraag kreeg ik snel en duidelijk antwoord. Super tevreden!!

jitze verschuren
jitze verschuren Financieel Fit | AFÉL - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in IJsselstein

Prettig geholpen door Suzanne. Passend advies en goed bereikbaar!

Niels De Bruijn
Niels De Bruijn Financieel Fit | Alexander de Visser - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Zeeuws-Vlaanderen

Voor de tweede maal een zeer prettige samenwerking met Alexander en Crisha. Altijd vlot en deskundig advies!

Dirk Warmerdam
Dirk Warmerdam Financieel Fit | Gijsbert van Lieshout - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Helmond

Wanneer de verkopende makelaar aangeeft dat biedingen elkaar niet veel ontlopen maar het gesprek met je adviseur doorslaggevend is geweest, dan weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt.

Gijs en zijn team zijn meer dan pro-actief, helder in afspraken/communicatie en hebben vergaande kennis van de kapitaal- en woningmarkt. Van A tot Z is alles perfect voor me geregeld. Ik ben enorm dankbaar voor deze waardevolle begeleiding in een ingewikkelde periode. Ik kan iedereen aanraden om met deze partij in zee te gaan.

Randy !
Randy ! Financieel Fit | Gijsbert van Lieshout - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Helmond

Gijsbert is zeer aan te raden als financieel adviseur. Hij heeft ons enorm goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning, maar ook bij het traject bij het zoeken naar een nieuwe woning is hij erg betrokken. Kortom kies voor Gijsbert!

Rein Rings
Rein Rings Financieel Fit - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Capelle - Krimpenerwaard

Ontzettend goed geholpen met mijn eerste hypotheek door Johan en zijn team. Altijd snel en duidelijke reactie gekregen (zelfs in het weekend, wanneer je een Premium klant bent!). Daarnaast is Johan realistisch over de hoogte en voorwaarden van de hypotheek.

vivian V hoef
vivian V hoef Financieel Fit Weert I Marc op 't Roodt - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies

Als je opzoek bent naar een deskundig en betrokken adviseur, raad ik het zeker aan kennis te maken met Marc!
Marc heeft ons super goed geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Marc is betrokken, makkelijk bereikbaar en toegankelijk voor veel vragen. Verdiept zich in jullie persoonlijke situatie en kan jullie op makkelijk niveau meenemen in het kopen van een huis. Hij denkt goed met je mee en zorgt ervoor dat alles op een zo snel mogelijke manier rond is voor het huis.
Echt een aanrader dus! Nogmaals bedankt Marc.

O M
O M Financieel Fit | Gijsbert van Lieshout - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Helmond

Heb onlangs een hypotheek aangesloten via Gijsbert. Fijne partij. Straight to the point. Oplossingsgericht. Denkt met je mee en adviseert goed. Alles is snel geregeld en ze zijn flexibel.

Rens H
Rens H Financieel Fit | Alexander de Visser - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Zeeuws-Vlaanderen

Ik ben heel goed geholpen door Alexander de Visser. Zeer professioneel en zorgt voor een goed ontvangst. Heeft antwoord op al uw vragen, is altijd te bereiken en bijna altijd op dezelfde dag nog antwoord. Dit is de 2e keer dat ik hier mijn hypotheek heb geregeld en kom hier de volgende keer weer terug!

Ricardo Lemmens
Ricardo Lemmens Financieel Fit – Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Cuijk

Financieel Fit, is een zaak dat oog heeft voor de klant. Ze denken met je mee in het totale proces en super klantvriendelijk.
Je gaat Michel niet meer zien als je hypotheekadviseur, maar meer als een kennis.
Ben je opzoek naar een hypotheek of verzekering dan adviseer ik met 5 sterren Financieel Fit!!!

Johanna Straatman
Johanna Straatman Financieel Fit - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Bergen op Zoom

Benaderen mij over polis uitkeren en komen nadien met nacalculatie kosten die ze niet duidelijk hebben uitgelegd van te voren. Pikken daarmee bijna heel mijn uitgekeerde bedrag in. Sowieso heb ik ze persoonlijk niet als financieel adviseur aangewezen maar oude overname zonder mijn weten. Heb mensen geholpen met afkopen en dit is 1e keer dat ik dit zie. Mijn advies zoek een andere adviseur, die wel duidelijk is en niet met verborgen kosten aankomt. Totaal geen transparantie en mensen lekker maken met dode mus. Puur eigen gewin.
Verder zijn ze vriendelijk aan de telefoon maar dat is enige positieve

Paula van den Bogaard
Paula van den Bogaard Financieel Fit | t 'Spectrum - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Hillegom

Mijn ervaring met Rob Rutten en de andere medewerkers van Financieel Fit heb ik zeer positief. Rob legt alles rustig en begrijpelijk uit. Als ik nog eens financieel advies nodig heb ga ik zeker weer een afspraak bij Rob maken.

Lucienne van Breugel
Lucienne van Breugel Financieel Fit - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Bergen op Zoom

Vandaag een heel prettig en duidelijk gesprek dhr van der Poel Michel).
Het gesprek was aangevraagd ivm wijzigingen in onze financiële situatie.
Eerdere aangekochte producten via Michel blijken nu heel positief uit te vallen.
Geruststellend is dat we met een positief gevoel weer naar huis gegaan.
Weer is een bezoek heel vertrouwd geweest 👍👍👍
Groeten Lucienne en Jos

Ilija G
Ilija G Financieel Fit | Alexander de Visser - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Zeeuws-Vlaanderen

Alexander en zijn team hebben ons heel erg geholpen en het proces vergemakkelijkt.
Iedereen die van plan is om een eigendom in zeeuws vlaanderen te kopen , kan ik Financieel Fit zeker aanraden.

Emma Keetels
Emma Keetels Financieel Fit – Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Utrecht

Jerry was geweldig om erbij te hebben voor mijn eerste huis! Hij helpt je door het proces en alle info was heel duidelijk. Zeker een aanrader om met hem te werken!

Ank Pastoor
Ank Pastoor Financieel Fit - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Arnhem Noord

Zeer kundig en realistisch advies.
Aanrader

Danique Tobben
Danique Tobben Financieel Fit Weert I Marc op 't Roodt - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies

Een duidelijk en begrijpelijk advies. Hoge mate van betrokkenheid.

Bianca van Jaarsveld
Bianca van Jaarsveld Financieel Fit | AFÉL - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in IJsselstein

Suzanne heeft ons goed geholpen in onze zoektocht naar een nieuwe woning. In het voortraject heeft ze meerdere malen geheel vrijblijvend eea financieel voor ons doorgerekend. Toen we eigenlijk beet hadden heeft ze ons veel werk en zorgen uit handen genomen en ons duidelijk en met veel geduld geadviseerd.

Vivian Frenken
Vivian Frenken Financieel Fit | Gijsbert van Lieshout - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Helmond

Door online te zoeken kwamen we uit bij Gijsbert. De zoektocht naar een huis in deze markt is niet altijd makkelijk, maar door Gijs wordt het je echt een stuk makkelijker en leuker gemaakt! Hij heeft alle contacten die je nodig hebt, altijd bereikbaar en schakelt snel. Zonder Gijs hadden wij ons huis zeker niet kunnen kopen. Het juiste advies en contacten hebben ervoor gezorgd dat wij ons droomhuisje binnenkort in kunnen. Gijsbert, bedankt! We kunnen je echt aan iedereen aanbevelen.

Jan Willem Ploeg
Jan Willem Ploeg Financieel Fit - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Hardinxveld-Giessendam

Anco Teeuw is deskundig, betrokken, meedenkend, en luistert altijd geduldig naar vragen. Hij heeft ons in de afgelopen zeven jaar twee keer super begeleid rond huis & hypotheek.

Chris Saes
Chris Saes Financieel Fit Weert I Marc op 't Roodt - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies

Financieel Fit Weert heeft mij geweldig goed begeleid bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Er werd goed naar mijn situatie gekeken en ik ontving hierbij passende en juiste financiële adviezen. Volste vertrouwen in Financieel Fit Weert, top!

G. Sint Jago
G. Sint Jago Financieel Fit – Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Nijmegen

Al ruim 20 jaar bijgestaan door Raymond Pulles en zijn team bij Financieel Fit Nijmegen. Een hele fijne, snelle en transparante communicatie. Er wordt met je meegedacht en voor je belangen opgekomen. Zij hebben alle nodige expertises in huis om je financieel fit te krijgen en te houden. Ik voel me hier gezien!

Kimberley Ligtenberg
Kimberley Ligtenberg Financieel Fit – Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Utrecht

Duidelijke uitleg in begrijpelijke taal bij het adviesgesprek. Jerry heeft ons goed geadviseerd en alles tot aan het passeren van de hypotheek liep voorspoedig. Ik raad Financieel Fit zeker aan!

Ries
Ries Financieel Fit - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Hardinxveld-Giessendam

Heel goed geholpen met duidelijk en onafhankelijk advies.

Janneke Harmeling
Janneke Harmeling Financieel Fit | Huub Maitimo - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Eindhoven

Wanneer je zoekt naar een deskundig en betrokken financieel adviseur, raad ik je aan om kennis te maken met Huub! Hij neemt de tijd om zich te verdiepen in je persoonlijke situatie en je te voorzien van duidelijke informatie die voor jou van toepassing is. In mijn gesprek met Huub ervoer ik zijn rustige, professionele en prettige werkwijze waarbij ruimte was voor al mijn vragen en ik de duidelijkheid kreeg waar ik naar op zoek was.

Hennie Verhofstadt
Hennie Verhofstadt Financieel Fit | Gijsbert van Lieshout - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Helmond

Onze hypotheek hebben we laten verzorgen door Gijs van Financieel fit. Onze makelaar Ruud Hesen heeft ons gewezen op Gijs als financieel adviseur.
Dat is goed uitgepakt, wij zijn zeer tevreden over zijn diensten, met name het digitale verhaal.
Wij, zeventigers, begrijpen alles nog redelijk goed, alleen alles wat je met de computer moet doen, uploaden, downloaden, digitaal tekenen en dan doorsturen enz enz wordt voor ons ’n beetje moeilijk. Voor Gijs was geen moeite teveel om ons daarmee te helpen en mede daarom is het financiele stuk van onze verhuizing zo goed verlopen. Bij ’n volgende verhuizing (die er hopelijk niet meer komt) zullen wij weer ’n beroep doen op Gijs.

Mark RTS (Mark)
Mark RTS (Mark) Financieel Fit | Gijsbert van Lieshout - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Helmond

Aanrader! Gijs heeft ons erg fijn geholpen. Hij is goed te bereiken en neemt zelf ook, wanneer nodig, contact op. Alles soepel en super snel verlopen.

Joep Snijders
Joep Snijders Financieel Fit | Huub Maitimo - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Eindhoven

We zijn enorm goed geholpen door Huub bij het afsluiten van onze hypotheek. Hij was erg goed bereikbaar, en nam alle tijd voor ons en kon de complexere materie prima toelichten. Kortom, zeer tevreden!

Rishana Shasvi Ramlakhan
Rishana Shasvi Ramlakhan Financieel Fit | Voorne-Putten - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Brielle

Rob van Financieel Fit heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Het begon een jaar geleden met een oriënterend gesprek, waarbij Rob ons direct op ons gemak stelde en een duidelijk plan van aanpak presenteerde. Zijn betrokkenheid viel meteen op; hij hield regelmatig contact om te peilen hoe het ervoor stond en om eventuele vragen te beantwoorden.

Toen we vorige maand serieus begonnen met zoeken, stond Rob meteen voor ons klaar. We stuurden alle benodigde documentatie zijn kant op en hij regelde alles snel en efficiënt. Binnen korte tijd hadden we ons droomhuis gevonden en was alles financieel geregeld.

Wat ons vooral aansprak, was de manier waarop Rob te werk ging. Hij nam uitgebreid de tijd om alles rustig uit te leggen en stond altijd klaar om ons gerust te stellen, zelfs in stressvolle momenten. Zijn communicatie was prettig en efficiënt, waardoor we altijd wisten waar we aan toe waren.

Als je ook je eerste huis wilt kopen, kunnen we Rob van Financieel Fit echt aanraden. Hij heeft ons goed geholpen en we kunnen met een gerust hart ons nieuwe avontuur beginnen. Nogmaals bedankt, Rob!

Hanja Z
Hanja Z Financieel Fit | Servicecenter Bergen op Zoom

Financieel fit heeft mij in aanmerking gebracht met een dubieuze kredietverstrekker om een kredietovereenkomst af te sluiten, terwijl die kredietverstrekker hele slechte reviews heeft. Financieel fit heeft overduidelijk slechts een financieel belang, zij ontvangen provisie, en staan als tussenpersoon niet achter hun klanten als er problemen zijn met een kredietverstrekker, waarmee ze je in feite hebben opgezadeld. Daarnaast was het contact met Jelle erg onprettig.

Ruud Jellema
Ruud Jellema Financieel Fit - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Bergen op Zoom

We ‘lopen’ al heel wat jaren bij Financieel Fit. Fet is in de wereld van verzekeringen en hypotheken meer dan prettig om iemand te hebben die aan jouw kant staat. Deskundig en prettig. Ze zijn goed bereikbaar en altijd op de hoogte. Zeker het kost wat maar dan heb je ook wat. Zekerheid en steun is ons veel waard.
Er wordt gekeken naar jouw totale plaatje, daarin wordt alles meegenomen wat beterkking heeft op jouw financiële leven. Je krijgt een helder financieel plaatje waarbij je adviseur ook meekijkt en adviseert. Bijv. over de omvang van een ‘potje’ voor eventualiteiten.
Er wordt snel met de banken en dergelijke gecommuniceerd zodat je snel de nodige info hebt. In onze situatie waar we een huis gaan kopen is dat heel belangrijk. Daarbij is/zijn de adviseur(s) bijzonder prettig en behulpzaam.
Een aanrader!

George van Wagenberg
George van Wagenberg Financieel Fit – Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Nijmegen

Financieel Fit Nijmegen & Raymond Pulles is zeer adequaat, professioneel, meedenkend met veel kennis van zaken. Makkelijk contact, reageert en acteert snel.

Guy Rijken
Guy Rijken Financieel Fit - Hypotheken, Verzekeren, Verduurzamen & Financieel Advies in Heerlen

Wij zijn enorm te spreken over de kundige begeleiding van Rick! Hij heeft ons van professionele begeleiding, advies en oplossingen voorzien. Bedankt Rick, Top!!

Niels Van Delft
Niels Van Delft Financieel Fit - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Capelle - Krimpenerwaard

Zeer goede en klantgerichte dienstverlening gehad bij Johan Derks, waarbij we erg tevreden waren over de deskundigheid, snelheid en bereikbaarheid. Johan is vrijwel altijd bereikbaar bij vragen (anders belt hij terug) en geeft een helder en toekomstgericht advies. Hij heeft een ruim netwerk en is prettig in de communicatie. Overall erg tevreden!

Fenne Van Hees
Fenne Van Hees Financieel Fit - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Hilvarenbeek

Wij zijn super fijn geholpen bij het verkrijgen van onze eerste hypotheek en bijkomende verzekeringen. Zeker een aanrader!

Jenny Lukassen
Jenny Lukassen Financieel Fit - Hypotheken, Verzekeren, Verduurzamen & Financieel Advies in Heerlen

Zeer tevreden met de hulp en het advies

Peter Dekker
Peter Dekker Financieel Fit - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Capelle - Krimpenerwaard

Absoluut tevreden over Financieel Fit. Blij met de support, het kennisniveau en het accuraat handelen, van zowel Johan als Jacco

Eddy Haars
Eddy Haars Financieel Fit - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Haarlemmermeer

Ik kan iedereen die op zoek is naar financieel advies Financieel Fit zeer zeker aanraden. Patrick en Ingrid zorgen voor het hele traject van A tot Z, waarbij je als klant niet voor verrassingen komt te staan. Een portal waar je toegang toe krijgt waar het heel simpel is om de gewenste documenten te uploaden en zo kunt bijhouden wat je nog moet aanleveren. Heb je vragen of onduidelijkheden dan zijn zij altijd beschikbaar en bereidt om de tijd te nemen om je vraag te beantwoorden, maw twee toppers die achter je staan en je helpen om je droom waar te maken!

Angela Koudijs
Angela Koudijs Financieel Fit - Hypotheken & Financieel Advies in Amersfoort Noord

Erik (en Nadine) hebben ons erg goed geholpen! Duidelijke uitleg elke keer, goede communicatie over de voortgang en heel vriendelijk. Erik bekijkt goed vanuit de situatie wat er allemaal mogelijk is en denkt hierin dus goed mee met je. Snelle reacties ook als je nog vragen hebt. Kortom we raden Erik zeker aan!

Jurgen Piet
Jurgen Piet Financieel Fit | Voorne-Putten - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Brielle

Super geholpen door gert Jan,
Echt een aanrader voor andere mensen.

Esmée Simons
Esmée Simons Financieel Fit - Hypotheken, Verzekeren, Verduurzamen & Financieel Advies in Heerlen

Rick is een top adviseur! Heel kundig, niet opdringerig en maakt alle tijd voor je vrij!

M Spijkerman
M Spijkerman Financieel Fit | Alexander de Visser - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Zeeuws-Vlaanderen

Top service
Korte lijntjes
Staan dag en nacht voor je klaar
Vriendelijk
Gewoon weg TOP

Stan Friedrich
Stan Friedrich Financieel Fit - Hypotheken, Verzekeren, Verduurzamen & Financieel Advies in Heerlen

Mijn ouders zijn met veel tevredenheid aan een woning geholpen dankij Financieel Fit. Vandaar dat ze mij deze ook aanraadde gedurende de zoektocht naar een woning met mijn vriendin. Al snel kwam ik in contact met Rick Heijne die ons sindsdien volledig heeft meegenomen en ontzorgd bij alles wat hierbij komt kijken. Inmiddels genieten we al 2 maanden van onze nieuwe woning. Het proces hiernaartoe was af en toe spannend, maar Rick wist ons altijd bij te staan wanneer we vragen hadden. Van het kiezen van de juiste hypotheekvorm tot het uitbrengen van een bod, en van de zaken (omtrent verzekeringen, notaris, e.d.) die allemaal geregeld moesten worden tot aan de nazorg omtrent ons verduurzamingsdepot en teruggave van de Belastingdienst. Er kwam zoveel bij dit hele proces kijken en hebben hier ontzettend veel van geleerd. Zonder Rick hadden we het dan ook nooit zo vlekkeloos kunnen laten verlopen. Daarom zijn we Rick en Financieel Fit ontzettend dankbaar!

Mart
Mart Financieel Fit – Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Hoeksche Waard

We zijn ontzettend geholpen door Jan Mahn bij het uitzoeken van onze hypotheek en bij de aankoop van onze nieuwe woning. Het kopen zonder voorbehoud van financiering heeft ons als starters op de woningmarkt een enorm voordeel gegeven. Zowel Jan als Linda zijn erg betrokken bij het gehele proces. We hebben alles kunnen vragen als starter zijnde en de communicatie was uitmuntend. We zouden iedereen aanraden om als (startende) koper bij Financieel Fit aan te kloppen.

Hendrikjan Scholtus
Hendrikjan Scholtus Financieel Fit - Hypotheken & Financieel Advies in Amersfoort Noord

Super aardige een meedenkende adviseur, die werkelijk bereid is om te helpen en om mee te denken in alle mogelijkheden.

Pieter van den Boom
Pieter van den Boom Financieel Fit | Gijsbert van Lieshout - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Helmond

Goed advies, denkt mee en neemt de tijd om zaken uit te leggen als ze niet helemaal duidelijk zijn.

Charlotte Both
Charlotte Both Financieel Fit - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Zoetermeer

Wij zijn super fijn geholpen door het team van Financieel Fit Zoetermeer/DH bij de aankoop van onze eerste (nieuwbouw)woning. Altijd erg snel reactie op onze vragen van zowel de adviseur als de dossierbehandelaar. Ook fijn meegedacht.

Daan Sonnemans
Daan Sonnemans Financieel Fit Weert I Marc op 't Roodt - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies

Goede service en persoonlijk contact. Zeer tevreden

Richard Sintmaartensdijk
Richard Sintmaartensdijk Financieel Fit - Hypotheken, Verzekeren, Verduurzamen & Financieel Advies in Heerlen

Professioneel kantoor, zeer goed geholpen met mijn hypotheekaanvraag. Rick is een kundig adviseur, houdt zich aan zijn afspraken en communiceert duidelijk..

Sofie De Cuyper
Sofie De Cuyper Financieel Fit | Alexander de Visser - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Zeeuws-Vlaanderen

Alexander en zijn assistent stonden altijd paraat en je kon hen alles vragen. Ze kwamen altijd professioneel over en ze beantwoordden de mails of smsen zo snel mogelijk. Ze zijn zeker een meerwaarde als je een huis wilt kopen. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen.

Marcel T
Marcel T Financieel Fit - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Hardinxveld-Giessendam

Onze ervaring met Financieel Fit (Anco) is buitengewoon! Meedenken, flexibel, accuraat, vriendelijk, vakbekwaam en alles wat we verder vergeten. Hier kun je met een gerust hart je zaakjes laten regelen. Bedankt weer!

Wouter de Vet
Wouter de Vet Financieel Fit – Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Gouda

De Heer Corstiaan was erg behulpzaam.
Ondanks een complexe situatie is het gelukt om de hypotheek te verstrekken.

Een persoonelijke begeleiding met een op maat gemaakt plan.

Stijn Voss
Stijn Voss Financieel Fit – Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Nijmegen

Bij financieel fit Nijmegen & Raymond Pulles kwam ik terecht omdat ik een paar keer overboden was op een woning. Zij gaven de mogelijkheid zonder voorbehoud van financiering te bieden zelfs voor mij als ondernemer.

Na mijn eerste gesprek met Raymond viel me meteen op dat hij veel beter mijn financiele behoeftes en afwegingen begreep dan ik eerder bij andere adviseurs had ervaren. Tevens konden zijzelf mijn inkomen bepalen als ondernemer wat extra kosten voorkomt en communicatie met een extra partij scheelt.

Toen mijn bod op een woning eenmaal geaccepteerd was heeft hij me goed geholpen de juiste financierder te vinden met de juiste voorwaarden waarbij hij verder kijkt dan enkel het rentepercentage.

Al met al hardstikke tevreden.

Kelly Ruygrok van der Werven
Kelly Ruygrok van der Werven Financieel Fit – Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Gouda

Super goed zijn wij geholpen bij Financieel Fit.
Corstiaan heeft er voor gezorgd dat we snel onze hypotheek rond hadden.
Wij hadden een kort termijn voor de koop en verkoop van het huis.
Goed bereikbaar en meedenkend, neemt tijd voor zijn klanten.
Ik beveel andere financieel fit daarom ook aan bij andere!

Denise
Denise Financieel Fit | t 'Spectrum - Hypotheken, Verzekeringen & Financieel Advies in Hillegom

Wij zijn erg goed geholpen door Rob Rutten met het afsluiten van de hypotheek voor onze nieuwbouwwoning.

Meer resultaten laden
Website cookies
Financieel Fit maakt gebruik van cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat u voor u relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Meer weten over deze cookies, klik op "Lees meer". Door hiernaast op accepteren te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.
Cookie instellingen
Preferences

Deze cookies zorgen ervoor dat deze website naar behoren functioneert. Ook houden we met deze cookies anoniem website statistieken bij. Omdat deze cookies strikt noodzakelijk zijn, kunt u ze niet weigeren zonder de werking van de website te beïnvloeden. U kunt deze cookies blokkeren of verwijderen door uw browserinstellingen te wijzigen, zoals beschreven in ons privacy statement.

Statistics

Deze cookies verzamelen informatie die wordt gebruikt om ons te helpen begrijpen hoe onze website wordt gebruikt of hoe effectief onze marketingcampagnes zijn. Ook helpen deze cookies ons om deze website aan te passen en zo uw gebruikservaring te kunnen verbeteren.

Marketing

Met deze cookies kan uw surfgedrag worden gemonitord door advertentienetwerken waardoor we advertenties kunnen tonen op basis van uw interesses en surfgedrag. Ook voeren deze cookies functies uit waarmee onder andere wordt voorkomen dat dezelfde advertentie voortdurend verschijnt.

Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak