Wie zijn wij?

Hoe ziet jouw leven er momenteel uit qua carrière en gezin? Wat zijn de financiële behoeftes? Hoe zie je jouw toekomst? Wat zijn jouw dromen? Financieel Fit beschouwt jouw financiën als één samenhangend geheel. Wat er ook gebeurt, wij zorgen dat je financieel fit bent en blijft!

Financiën in topconditie!

Een financieel fit leven; dat is wat wij al sinds 1998 voor je regelen. Door de inzet van digitale middelen en innovaties zorgen wij dat je op ieder gewenst moment een financieel totaaloverzicht hebt. Daarnaast staat jouw persoonlijke Financieel Fit adviseur altijd voor je klaar met een passend advies. Je adviseur monitort en stuurt bij waar nodig en zorgt samen met jou dat jouw financiële zaken altijd in topconditie zijn. Zo kan jij je dromen op een verantwoordelijke manier realiseren en nieuwe dromen blijven najagen.

Wij bieden je deskundig advies aan op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen, sparen, beleggen en kredieten.


Word Financieel Fit!

Bij Financieel Fit streven we naar een financiële topconditie van de klant. Wij geven bij Financieel Fit een adviesgarantie af. Dit betekent dat wij zorgen dat door ons geadviseerde producten gedurende de tijd dat je klant bij ons bent, passend blijven. Wij vinden het belangrijk om je persoonlijk en naar eigen behoefte service te verlenen. Onze adviseurs willen je proactief adviseren bij het plannen van jouw toekomst; daarom hebben wij 3 verschillende Financieel Fit Fitplannen samengesteld. Welk plan bij je past hangt af van jouw behoefte.


Onafhankelijk advies

Onze financieel adviseurs zijn onafhankelijk en werken altijd in jouw belang. Door een uitgebreide vergelijking te maken van vrijwel alle aanbieders op de markt, kan jouw financieel adviseur zoeken naar de voorwaarden en hypotheekrente die aansluiten bij jouw situatie. 

Zo kijkt jouw financieel adviseur naar je wensen voor de korte of lange termijn, de risico’s die je wilt nemen en je financiële situatie. Zo weet je zeker dat je écht het best passende advies hebt voor jouw situatie. Meer weten? Bekijk hier onze vergelijkingskaarten:

Vergelijkingskaart Hypotheek

Vergelijkingskaart Risico’s afdekken

Vergelijkingskaart Vermogen opbouwen

Vergelijkingskaart Kredietrisico’s afdekken

 


Financieel Fit Groep

De Financieel Fit | Groep is de overkoepelende organisatie waarbij alle vestigingen zijn aangesloten. Al deze vestigingen zijn zelfstandige bedrijven. De Financieel Fit adviseurs hebben alle kennis en kunde in huis om je optimaal te adviseren en je op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen. Vanuit het Financieel Fit | Servicecenter krijgen alle kantoren professionele ondersteuning. Je kan dus lokaal terecht terwijl je profiteert van de kennis en mogelijkheden van een landelijke organisatie.

Franchisenemer worden? Wij ondersteunen je bij het opzetten van je eigen kantoor!


Werken bij Financieel Fit

Financieel Fit is een energieke en snelgroeiende organisatie met twee hoofdkantoren in Nederland en financieel adviseurs in (bijna) elke hoek. Wij hebben een open, leuke en energieke cultuur en er is altijd ruimte voor medewerkers die graag resultaat halen, het verschil willen maken en in een leuke en collegiale sfeer willen werken. Ben je benieuwd naar onze vacatures?


zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak