Verlaag je maandlasten!

Natuurlijk wil je niet meer uitgeven dan nodig aan jouw lening. Als de kans zich voordoet, is besparen op jouw kostbare lening een aantrekkelijke optie. Het overstappen naar een andere lening kan je helpen profiteren van de laagste rentetarieven en de meest gunstige voorwaarden. Dit betekent dat je de oude lening als het ware vervangt door een nieuwe. Een bijkomend voordeel kan zijn dat met de huidige regelgeving de nieuwe lening pas op een later moment volledig afgelost hoeft te zijn.


Persoonlijke lening of doorlopend krediet oversluiten

Wanneer je enkele jaren geleden een lening hebt afgesloten, kan het gebeuren dat deze na verloop van tijd niet langer aansluit op jouw huidige omstandigheden. Veranderingen in je inkomen of gezinssamenstelling kunnen hiervan de oorzaak zijn. Door jouw bestaande lening over te sluiten, krijg je de kans om opnieuw te kiezen voor een rentepercentage en/of looptijd die beter passen bij jouw persoonlijke situatie.

Een doorlopend krediet heeft van nature al een variabele rente. Indien je overweegt om je doorlopend krediet om te zetten naar een persoonlijke lening vanwege het gunstige huidige rentetarief, is dit uiteraard een optie die wij kunnen faciliteren. Dit biedt meer stabiliteit. Indien je daarentegen wil profiteren van extra flexibiliteit, kan je jouw persoonlijke lening omzetten naar een doorlopend krediet.


Meerdere leningen samenvoegen

Indien je momenteel meerdere leningen hebt lopen, is het mogelijk om je maandelijkse bedrag te verlagen door deze leningen samen te voegen. Over het algemeen betaal je namelijk meer rente over diverse kleinere leningen dan over één grote lening. Bovendien zorg dit voor meer overzichtelijkheid.

Het oversluiten van een persoonlijke lening kan tegenwoordig vaak zonder dat er een boeterente in rekening wordt gebracht. Onze kredietadviseurs bij Financieel Fit onderzoeken graag welke mogelijkheden er voor jou zijn. We berekenen hoeveel je maandelijks zou betalen na het overzetten van de lening en hoeveel je daarmee kan besparen. Tevens vergelijken we de voorwaarden van diverse kredietverstrekkers om de meest gunstige optie voor je te vinden. Neem contact met ons op via tel: 0164-650 088 of stuur een e-mail naar krediet@financieelfit.nl. Plan direct een afspraak in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een adviseur bij jou in de buurt, of klik op de onderstaande button en begin binnenkort al met besparen!

Vraag je lening aan!


zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak