keyboard_arrow_up

Welkom bij Financieel Fit | Arnhem

 • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
 • Financieel plan met jaarlijkse check
 • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Financieel Fit | Arnhem

De aanpak van Financieel Fit in Arnhem, opgericht in 2011, is allesbehalve traditioneel. Wat uiteraard niet wil zeggen dat we geen gebruikmaken van traditionele middelen, maar wel van een creatieve aanpak. Door onze kennis net even anders in te zetten, een stapje meer te doen en altijd verder te denken, kunnen we je verrassen met een originele uitkomst.

phone 026-7502727

Medewerkers

 • Karin van Bentem - Financieel Adviseur Karin van Bentem Financieel Adviseur
 • Reinier Gunneman - Manager Financieel Fit Reinier Gunneman Manager Financieel Fit
 • Maik Bos - Financieel adviseur Maik Bos Financieel adviseur
 • Ivo van Zon - Financieel adviseur Ivo van Zon Financieel adviseur
 • Nicole Walrave - Commercieel medewerker binnendienst Nicole Walrave Commercieel medewerker binnendienst
 • Michael Beekhuizen - Financieel Adviseur Michael Beekhuizen Financieel Adviseur
 • Dion van Ziel - Medewerker Binnendienst Dion van Ziel Medewerker Binnendienst
 • Dunja Stuurman - Medewerker Binnendienst Dunja Stuurman Medewerker Binnendienst

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kun je contact opnemen met Financieel Fit | Arnhem.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Openingstijden

  ma 09:00 tot 18:00 uur (en 's avonds op afspraak)
  di 09:00 tot 18:00 uur (en 's avonds op afspraak)
  wo 09:00 tot 18:00 uur (en 's avonds op afspraak)
  do 09:00 tot 18:00 uur (en 's avonds op afspraak)
  vr 09:00 tot 18:00 uur (en 's avonds op afspraak)
  za 09:00 tot 16:00 uur
  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Altijd een adviseur in de buurt
  3. Volledig onafhankelijk

  Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

  9.7

  Op basis van 2061 beoordelingen

  Reviews

  Nena Stevens
  Nena Stevens
  09:29 10 Feb 22
  Een goed eerste gratis gesprek gehad bij Financieel Fit Arnhem om kennis te maken en waar ook al meteen een eerste berekening aan ons werd gezien. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Nadat we echter de opdracht tot dienstverlening hadden ondertekend, was het erg lastig om contact te krijgen met zowel onze adviseur als het kantoor in Arnhem. Meermaals werd er niet opgenomen door onze adviseur en het kantoor in Arnhem en werden we doorgeschakeld naar het hoofdkantoor die ons ook niet verder kon helpen. Als er Teams afspraken waren ingepland, hebben we tot 1 keer toe zelfs 3 kwartier moeten wachten, terwijl we zelf ook veel moeite hadden moeten doen om die plek vrij te krijgen i.v.m. ons eigen werk. Op een mail met vragen hebben we zelfs 12 dagen moeten wachten op antwoord en uiteindelijk antwoord gekregen via een Teams meeting die we zelf hadden aangevraagd om in te plannen. De taxateur voor de aangekochte woning kon vanwege drukte pas 2.5 week later de woning taxeren. Het taxatierapport liet erg lang op zich wachten, doordat hij o.a. een verkeerde verbouwingsspecificatie had meegekregen en ook geen contact kreeg met onze adviseur, na meermaals zijn voicemail ingesproken te hebben. Ik moet wel zeggen dat wanneer we eenmaal contact kregen met onze adviseur, dit super was en alles heel duidelijk en rustig werd uitgelegd!Uiteindelijk werd ons dossier overgedragen aan Sidney van Lieshout van Financieel Fit Helmond. Hij regelde verder alles met de documenten die we moesten aanleveren en de aanvraag naar de bank toe. Hij hield super goed contact en reageerde altijd razend snel op onze mailtjes en belletjes (<1 dag). Wat ook erg prettig was, was dat hij ons uit zichzelf op de hoogte hield, zodat wij het gevoel kregen dat we er niet zelf achteraan hoefden te gaan en dat alles goed werd geregeld. En uiteindelijk op de allerlaatste dag van ons voorbehoud van financiering kregen we de bindende offerte van de bank!Al in al denk ik dat Financieel Fit Arnhem iets te veel hooi op hun vork heeft genomen met ons als klant. Mijn tip aan hun: kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit! Wij hadden het fijner gevonden als ze hadden aangegeven dat ze het te druk hadden om een goede dienstverlening te geven, want dat had ons, maar ook hun veel stress gescheeld.
  Alfred
  Alfred
  08:07 11 Jan 22
  Ondanks onze lastige casus heeft financieel fit alles uit handen genomen. Zelf hadden we dit nooit voor elkaar gekregen!!We willen Financieel fit ontzettend bedanken voor hun grote inzet en hun eerlijkheid.Groetjes Alfred en Frieda
  Ashwin
  Ashwin
  16:25 10 Jan 22
  Very good financial advice. Highly recommended.
  Chiel Ketelaar
  Chiel Ketelaar
  11:17 05 Jan 22
  Wij zijn super goed geholpen. Zonder jullie was het niet gelukt. Super bedankt voor alles!
  Jurianne Guichelaar
  Jurianne Guichelaar
  12:18 19 Dec 21
  Echt heel vriendelijke adviseurs en goed advies. Als je eenmaal een afspraak hebt gemaakt, wordt er alle tijd voor je genomen. Dat is echt een pluspunt!Waar ik wel erg ontevreden over ben, en daarom ook maar 2 sterren (ik had eigenlijk 2,5 willen geven, want ik wil het bedrijf niet heel negatief in het daglicht stellen ) is de gebrekkige communicatie tussentijds. In een spannend proces als het kopen van een huis is het, zeker in deze tijd waarin je snel moet handelen, prettig om een directe verbinding te hebben met je adviseur zodat er snel tot actie kan worden overgegaan en vragen waar je onzeker over bent, kunnen worden beantwoord. Doordat mijn adviseur van Financieel Fit heel erg druk was, was hij vaak slecht bereikbaar. Dat vond hij zelf ook vervelend, maar dat hielp niet echt. Soms ging er veel tijd overheen voor ik reactie kreeg en dat frustreerde me enorm. Het zou dan fijn zijn als er iemand anders is die kennis heeft van de zaak en het kan overnemen en/of dat er even een berichtje wordt gestuurd in trant van: 'vandaag geen tijd, ik bel je morgen'. Ik wist nu vaak niet waar ik aan toe was en moest heel vaak bellen met het kantoor. Het directe nummer van de adviseur werd meestal niet opgenomen. Dat kan echt beter! Dit doet, nogmaals, niks af aan de vriendelijkheid en deskundigheid op moment van een afspraak, maar ik voelde me vaak extra gestresst over deze gang van zaken. Ik begrijp heel erg goed dat ik niet de enige klant ben en dat de adviseurs razend druk zijn, maar als dit gewoon gecommuniceerd wordt, tegelijkertijd met het aanbieden van hulp van iemand anders, dan zou dat veel schelen. Het was heel fijn dat gedurende het proces de hulp van Sidney van Lieshout werd ingeschakeld. Hij was altijd bereikbaar of belde terug. Ik merkte dat hij erg betrokken en behulpzaam was, alleen kon hij ook niet overal antwoord op geven. Hij heeft me echter regelmatig gerustgesteld en dat was heel fijn! Om af te sluiten met nog iets positiefs: ik heb een mooi huis en fijne hypotheek. Dus, eind goed, al goed. Ik zou het bedrijf en deze adviseurs wel aanraden, maar ik denk dat de service qua tussentijdse communicatie beter kan!
  Subhash Yadav
  Subhash Yadav
  09:46 24 Nov 21
  We are highly satisfied with our financial advisor (Erwin Volleberg) and his whole team (Nathalie, Dunja, Michael and others). Erwin thinks along with us enormously, but also his team that we had to deal with afterwards regarding the submission of the forms etc. They are highly experienced, top notch in their field and really know what to do and help you out! As a newbies, we have received a lot of information about all the new things that come to us while buying our first home. Thanks a lot, to whole team! We strongly recommended him for your financial advisor!
  Lawrence Trninic
  Lawrence Trninic
  19:42 01 Nov 21
  Erwin is echt een expert in zijn vak. Deskundigheid 10/10.
  js_loader

  Hypotheek Arnhem

  Bij Financieel Fit | Arnhem hebben we al veel mensen mogen helpen met het geven van hypotheekadvies en het realiseren van hun (droom)hypotheek. En niet alleen in Arnhem, maar ook in bijvoorbeeld Huissen, Velp en Duiven. Daarbij krijgen we veelvuldig als compliment te horen dat het klanten nu eindelijk duidelijk is wat de mogelijkheden zijn en hoe het werkt. Wij geven je daarom ook graag hypotheekadvies zodat jouw woonwensen uit kunnen komen.

  Kom bij ons langs voor een gratis eerste adviesgesprek

  Laat je verrassen door de aanpak van Financieel Fit | Arnhem door direct een intakegesprek in te plannen voor uw hypotheek. Ons kantoor is te Arnhem gevestigd aan het Velperplein 11 en zit samen in een winkelpand met Open Makelaars. Hierdoor kunnen wij je samen helpen met het kopen, verkopen en financieren van jouw woning. Het eerste gesprek is altijd voor onze rekening. Hieraan zijn dus geen kosten verbonden.

  Vrijblijvend een afspraak maken

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Na het versturen nemen we snel contact op om de afspraak definitief in te plannen.

   Waarom een afspraak maken?

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over je situatie

   Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


   9.7

   Score op basis van 2061 beoordelingen.

   Gratis offerte voor
   hypotheekadvies aanvragen

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over je situatie


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Financieel Fit Test

    1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
    2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
    3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
    4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
    5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
    6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
    7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
    8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
    9. Ik heb een actueel testament

    Neem contact op face