keyboard_arrow_up

Welkom bij Financieel Fit | Arnhem

Jan Kilkens

 • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
 • Financieel plan met jaarlijkse check
 • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Financieel Fit | Arnhem

De aanpak van Financieel Fit in Arnhem, opgericht in 2011, is allesbehalve traditioneel. Wat uiteraard niet wil zeggen dat we geen gebruikmaken van traditionele middelen, maar wel van een creatieve aanpak. Door onze kennis net even anders in te zetten, een stapje meer te doen en altijd verder te denken, kunnen we u verrassen met een originele uitkomst.

phone 026-3033153 Plaats review


Gecheckt door Advieskeuze.nl

Medewerkers

 • Nicky Lam - Verzekeringsadviseur Nicky Lam Verzekeringsadviseur
 • Casper Traa - Financieel adviseur Casper Traa Financieel adviseur
 • Nicole Walrave - Commercieel medewerker binnendienst Nicole Walrave Commercieel medewerker binnendienst
 • Jan Kilkens - Hypotheekadviseur Jan Kilkens Hypotheekadviseur
 • Mertijn Vermeulen - Financieel adviseur Mertijn Vermeulen Financieel adviseur
 • Margreet Modderman - Hypotheekadviseur Margreet Modderman Hypotheekadviseur
 • Ivo van Zon - Hypotheekadviseur Ivo van Zon Hypotheekadviseur

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met Financieel Fit | Arnhem.

Openingstijden

ma 09:00 tot 18:00 uur (en 's avonds op afspraak)
di 09:00 tot 18:00 uur (en 's avonds op afspraak)
wo 09:00 tot 18:00 uur (en 's avonds op afspraak)
do 09:00 tot 18:00 uur (en 's avonds op afspraak)
vr 09:00 tot 18:00 uur (en 's avonds op afspraak)
za 09:00 tot 16:00 uur
 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
 3. Volledig onafhankelijk

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.8

Op basis van 1836 beoordelingen

Plaats Review

Reviews

Financieel Fit | Arnhem heeft 86 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.9.



Deze recensie is geplaatst op 14-04-2019 .

Prima begeleiding en goed en snel antwoord op al onze vragen gedurende het proces. En daarnaast tevreden met het resultaat: de gewenste hypotheek.



Deze recensie is geplaatst op 06-04-2019 .

Tijdens het aanvragen van onze hypotheek stuitten wij onverwacht op een (op het eerste oog) onoverkomelijke hobbel voor een financiering. Samen met de adviseur(en zijn collega) is het uiteindelijk toch gelukt om dit te fixen. Mede dankzij de tomeloze inzet van beide heren is het ons uiteindelijk gelukt om e.e.a. perfect in orde te krijgen. Op tijd en zoals we voor ogen hadden. Top dus. Dankjewel voor alles!



Deze recensie is geplaatst op 02-04-2019 .

Prettig contact en goed en duidelijk advies ontvangen van de adviseur van de hypotheek adviseur Arnhem. Zeer tevreden over de begeleiding en hulp die geboden werd.



Deze recensie is geplaatst op 29-03-2019 .

De Hypotheekadviseur Arnhem werd mij aangeraden door mijn makelaar. Blij dat ik dat advies gevolgd heb want na een moeizaam aanvraag traject, wat voornamelijk lag bij de hypotheekverstrekker (ik ben zzp'er) kwam er dan toch het finale accoord, niet in het minst door de volhardendheid van de adviseur. Goed werk en een verdiende topscore!



Deze recensie is geplaatst op 28-02-2019 .

De aanvraag van een hypotheek is voor ons geen dagelijkse kost. De adviseur is zich daar zeer goed van bewust en hij realiseert zich ook dat het niet om de aankoop van een kilo suiker gaat. Hij is heel erg goed in het bepalen wat onze wensen zijn mbt onze hypotheek. Hij neemt daar goed te tijd voor en het resultaat is een hypotheek die aan al onze wensen en mogelijkheden voldoet. Het is ook heel prettig dat zowel de adviseur als zijn collega's heel goed bereikbaar zijn. Hierdoor worden alle vragen snel en correct beantwoord en afspraken nagekomen. Alles in een ontspannen sfeer van korte lijnen en informeel contact, maar wel met een heel mooi resultaat. Absoluut een aanrader!



Deze recensie is geplaatst op 05-02-2019 .

We geven de adviseur een verdiende 5! Wat ons blij heeft gemaakt is dat er echt naar onze wensen werd geluisterd. En vervolgens keurig werd gecheckt of hij het goed had begrepen. We zijn er blij van geworden dat er in mogelijkheden wordt (mee)gedacht en niet andersom. Dat hebben we vroeger weleens zo ervaren bij een bankinstelling. Uiteindelijk een prima op maat klantadvies met een prettige begeleiding. Top!



Deze recensie is geplaatst op 04-02-2019 .

Het kopen van een huis is een complex iets. Nadat we bij onze bank een erg onsamenhangend verhaal te horen hadden gekregen, en we geen duidelijke antwoorden op onze vragen kregen, zijn we op bezoek geweest bij de adviseur. Toevallig omdat het kantoor open was op zaterdag en we in de buurt waren. In de ochtend gemaild (vanuit de bioscoop) en konden in de middag direct even kennismaken. Wat een openbaring, we hebben al onze opties besproken, gekeken naar de toegevoegde waarde van een hypotheekadviseur en op basis hiervan ook het vervolgtraject in gegaan. Een enorm complexe situatie met vaste en tijdelijke contracten, geen intentieverklaringen, extra uren, een verkoop van de eigen woning, lening die tussendoor afgelost ging worden en studieschulden.. Met behulp van de adviseur hebben we er een mooie deal uit kunnen slepen waardoor we nu aan de slag kunnen in onze nieuwe woning! Professioneel, betrokken en altijd bereikbaar voor vragen.



Deze recensie is geplaatst op 10-01-2019 .

Eerst erg sceptisch geweest over hypotheekadviseurs, maar na de 1e vrijblijvende gesprek had bij de adviseur was er direct een klik. De adviseur heeft mij uitgebreid uitgelegd hoe de hele hypotheekaanvraag procedure in elkaar zat en stelde me gerusten (ik zag zelf door de bomen het bos niet meer). Hij was zeer duidelijk over de het totale kosten plaatje, en heeft de gehele aanvraag professioneel geregeld, ook alle bijkomende benodigde verzekering geregeld. Zeer goed bereikbaar (ik smste veel) en werd altijd terug gebeld, of kreeg snel een SMS terug. Nu de hele aanvraag en verzekeringen achter de rug is, ben ik veel weizer geworden van mijn totale lasten en heb ik veel geleerd. Kortom ik ben zeer tevreden over het advies en ook de professionele afhandeling door de adviseur en zijn collega's!



Deze recensie is geplaatst op 31-12-2018 .

De hypotheek voor de woning waar wij een bod op hebben gedaan moest binnen een maand afrond zijn. Samen met de adviseur hebben wij gezocht naar de hypotheek die perfect bij ons paste. De mogelijkheden werden snel inzichtelijk gemaakt waardoor het traject voor de aanvraag direct kon starten. En juist het fijne aan de samenwerking waren alle extra services die erbij kwamen kijken: regelmatig feedback wat betreft de voortgang van de aanvraag, de mogelijkheid om even op het kantoor langs te komen, en ook de mogelijkheid om buiten kantooruren zelfs even te bellen of een afspraak te regelen. Verder ook de overige aanvragen zoals taxatierapport, verzekeringsaanvragen en zelfs contact met de verkopers laten regelen. Een hele fijne all-in-one service, ze gaan net even dat extra stapje verder voor je!



Deze recensie is geplaatst op 27-12-2018 .

Tijdens het hele traject, waaronder het afketsen op de bestemming van de eerste woning en de uiteindelijke financiering van de uiteindelijke woning, heeft de adviseur altijd voor ons klaar gestaan. Hij is heel betrokken, bekijkt alle mogelijkheden en geeft echt goed advies. We zijn heel blij met zijn adviezen en het uiteindelijke resultaat. Hartelijk bedankt!



Deze recensie is geplaatst op 24-12-2018 .

We zijn vanaf het begin erg goed en uitgebreid geholpen. Regelmatig via de telefoon verhelderende gesprekken gehad over de actuele stand van zaken. Ook via de mail met het hoofdkantoor is het aanleveren van de benodigde papieren netjes en vlot verlopen. We zijn erg blij dat we onze hypotheek hebben laten verzorgen door de adviseur. Het geeft ook veel rust als je weet dat iemand met verstand van zaken ermee aan de slag gaat.



Deze recensie is geplaatst op 10-12-2018 .

Fijne open gesprekken en professioneel advies. Inzicht in vrijwel alle hypotheekverstrekkers en daarmee de beste mix voor onze wensen kunnen vinden. It's money well spent.



Deze recensie is geplaatst op 06-12-2018 .

Bij de adviseur krijg je je zaakjes goed in orde en worden er stappen gemaakt. Hij handelt snel, duidelijk en is oprecht eerlijk. Belt na wanneer het traject echt is begonnen en houd je goed op de hoogte. Hier kan je hypotheek letterlijk binnen 1 dan worden geklaard!



Deze recensie is geplaatst op 05-12-2018 .

Super geholpen door de adviseur! Hij heeft het voor mekaar gekregen om onze droom werkelijkheid te laten worden.niks was te veel. Als ik een 11 zou kunnen geven zou hij die krijgen.



Deze recensie is geplaatst op 26-11-2018 .

Goed en duidelijk advies. Er was geen probleem om over bepaalde punten extra uitleg te geven in duidelijke taal.



Deze recensie is geplaatst op 16-08-2018 .

Martijn is erg kundig en kwam met goede suggesties om mijn eerste aankoop goed te laten verlopen. De hypotheek was redelijk snel rond en de overdrachtsdatum was prima haalbaar. Tevens erg fijn contact gehad via mail en telefoon met Nicky.



Deze recensie is geplaatst op 26-06-2018 .

Vanaf het eerste gesprek een goede indruk en alles duidelijk uitgelegd. Een stuk beter dan het gesprek welke we bij een ander kantoor hebben gehad. Uiteindelijk is de hypotheekaanvraag ontzettend soepel en snel verlopen. Hypotheek geregeld binnen 2 weken.



Deze recensie is geplaatst op 02-05-2018 .

Hij heeft ons al heel goed geholpen in de oriënterende fase. Hij kon ons heel vlot en duidelijk laten zien welke opties er waren en wat sommige keuzes op lange termijn konden betekenen. Verder in het traject zijn we héél goed bijgestaan en hebben het idee gehad dat wij ze bij wijze van 24/7 konden bellen met vragen. Dat was erg prettig. Wij als kopers doen wij dit niet dagelijks dus wanneer weet je nu dat je bij de juiste partij zit? Je moet voor een deel toch ook met je onderbuik vertrouwen op de expertise van de adviseur tegenover je. Maar het gevoel was direct goed. Dat dit ook écht klopte kregen wij bij de notaris in Doorn te horen tijdens het tekenen van de stukken. Hij had nog niet eerder met De Hypotheekadviseur te maken gehad maar hij was zéér te spreken over de wijze waarop de onze financiering was opgezet en hoe hij alles had ontvangen; Complimenten, keurig werk!



Deze recensie is geplaatst op 12-04-2018 .

We zijn op gesprek geweest bij de adviseur om informatie in te winnen inzake een ontslag hoofdelijke aanspraakelijkheid. De route is helder aan ons uitgelegd en we zijn in contact gebracht met een mediator om een deel van de benodigdheden te verkrijgen, zodat de hypotheek aangepast kan worden. Het gesprek hebben wij ondanks de situatie als erg prettig en deskundig ervaren.



Deze recensie is geplaatst op 25-01-2018 .

Top! Goede en duidelijke gesprekken, goed bereikbaar, betrokken, snel en perfect geregeld!

Hypotheek Arnhem

Bij Financieel Fit | Arnhem hebben we al veel mensen mogen helpen met het geven van hypotheekadvies en het realiseren van hun (droom)hypotheek. En niet alleen in Arnhem, maar ook in bijvoorbeeld Huissen, Velp en Duiven. Daarbij krijgen we veelvuldig als compliment te horen dat het klanten nu eindelijk duidelijk is wat de mogelijkheden zijn en hoe het werkt. Wij geven u daarom ook graag hypotheekadvies zodat uw woonwensen uit kunnen komen.

Kom bij ons langs voor een gratis eerste adviesgesprek

Laat u verrassen door de aanpak van Financieel Fit | Arnhem door direct een intakegesprek in te plannen voor uw hypotheek. Ons kantoor is te Arnhem gevestigd aan het Velperplein 11 en zit samen in een winkelpand met Open Makelaars. Hierdoor kunnen wij u samen helpen met het kopen, verkopen en financieren van uw woning. Het eerste gesprek is altijd voor onze rekening. Hieraan zijn dus geen kosten verbonden.

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament