keyboard_arrow_up

Welkom bij Financieel Fit | Arnhem

 • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
 • Financieel plan met jaarlijkse check
 • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Financieel Fit | Arnhem

De aanpak van Financieel Fit in Arnhem, opgericht in 2011, is allesbehalve traditioneel. Wat uiteraard niet wil zeggen dat we geen gebruikmaken van traditionele middelen, maar wel van een creatieve aanpak. Door onze kennis net even anders in te zetten, een stapje meer te doen en altijd verder te denken, kunnen we u verrassen met een originele uitkomst.

phone 026-3033153 Plaats review


Gecheckt door Advieskeuze.nl

Medewerkers

 • Nicky Lam - Verzekeringsadviseur Nicky Lam Verzekeringsadviseur
 • Casper Traa - Financieel adviseur Casper Traa Financieel adviseur
 • Nicole Walrave - Commercieel medewerker binnendienst Nicole Walrave Commercieel medewerker binnendienst
 • Jan Kilkens - Hypotheekadviseur Jan Kilkens Hypotheekadviseur
 • Mertijn Vermeulen - Financieel adviseur Mertijn Vermeulen Financieel adviseur
 • Margreet Modderman - Hypotheekadviseur Margreet Modderman Hypotheekadviseur
 • Ivo van Zon - Hypotheekadviseur Ivo van Zon Hypotheekadviseur

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met Financieel Fit | Arnhem.

Openingstijden

ma 09:00 tot 18:00 uur (en 's avonds op afspraak)
di 09:00 tot 18:00 uur (en 's avonds op afspraak)
wo 09:00 tot 18:00 uur (en 's avonds op afspraak)
do 09:00 tot 18:00 uur (en 's avonds op afspraak)
vr 09:00 tot 18:00 uur (en 's avonds op afspraak)
za 09:00 tot 16:00 uur
 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
 3. Volledig onafhankelijk

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.8

Op basis van 1947 beoordelingen

Plaats Review

Reviews

Financieel Fit | Arnhem heeft 100 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 10.



Deze recensie is geplaatst op 11-10-2019 .

We zijn heel erg tevreden met de hulp die Casper ons geboden heeft. Mede dankzij hem hebben we onze eerste woning kunnen kopen. Heel erg bedankt voor je hulp!



Deze recensie is geplaatst op 01-10-2019 .

Erg tevreden over onze adviseur. Hij denkt enorm mee, maar ook zijn team waar we daarna mee te maken hebben gehad i.v.m. formulieren aanleveren. De adviseur zelf is erg toegankelijk. Een fijne man die open en eerlijk is. Hele fijne sfeer/energie om hem heen. De hypotheek was met 1 week rond. Echt heel fijn.



Deze recensie is geplaatst op 17-09-2019 .

Casper neemt de tijd om zaken uit te leggen. Aangaan van hypotheek is een beste beslissing, door het goed uit te leggen weet ik waarvoor ik teken. Hij heeft ook fijne collega’s die me verder hebben geholpen!



Deze recensie is geplaatst op 16-09-2019 .

Vakkundig, passend advies bij persoonlijke situatie. Luistert goed naar wensen klant en denkt goed mee, maar durft ook kritisch tegengas te geven



Deze recensie is geplaatst op 14-09-2019 .

Goed en duidelijk advies gekregen bij het kopen van mijn huis. Bij vragen werd ik altijd te woord gestaan. Al met al zeer tevreden



Deze recensie is geplaatst op 07-08-2019 .

We konden last-minute nog terecht bij Casper, en hij heeft daarna in recordtempo onze financiering rond gekregen. Tot in de late uurtjes stond hij ons nog te woord met de vele vragen die we hadden. Nu zitten we dankzij zijn moeite in ons nieuwe huis!



Deze recensie is geplaatst op 28-07-2019 .

Ik ben door beide adviseurs goed geholpen. Als starter heb ik veel informatie gekregen over alle nieuwe dingen die op je af komen bij het kopen van mijn eerste woning. Door goed- en persoonlijk contact zijn we soepel tot een mooi eindresultaat gekomen.



Deze recensie is geplaatst op 22-07-2019 .

Wij hadden na lang zoeken eindelijk het huis gevonden die we graag wilden kopen. Maar toen kwam de koop opzich. Er zijn zoveel dingen waar je aan moet denken, soms zie je door de bomen het bos niet meer. Het is ons eerste huis, wij zijn nog jong en hadden geen idee wat er allemaal geregeld moest worden. Wij zijn door de adviseur en haar collega's super goed geadviseerd. Alles was bij iedere afspraak weer duidelijk en ze namen echt de tijd voor ons. Wij zijn heel blij dat we met de hypotheek adviseurs Arnhem in zee zijn gegaan en super blij met het resultaat!



Deze recensie is geplaatst op 02-07-2019 .

Ik ben super geholpen bij de aankoop van mijn eerste huis! Ik wist echt nog van toeten of blazen, gelukkig is iedereen heel geduldig en behulpzaam. Op sommige dagen heb ik wel 4x gebeld met verschillende vragen, er wordt altijd tijd gemaakt om mij te woord te staan! Ook voor vragen m.b.t. Bijvoorbeeld verzekeringen kon ik bij iemand terecht! Ik had dit niet alleen gekund....



Deze recensie is geplaatst op 20-05-2019 .

We hadden een complexe aanvraag voor een hypotheek bij de aankoop van een appartement. Pensioen, AOW speelden daarbij een rol. Over de haalbaarheid hadden wij zo onze twijfels. De adviseur zag wel een aantal mogelijkheden. De hypotheek is verstrekt en dat is een verdienste van de adviseur. Vanuit zijn motto.... 'Voor alles is een oplossing'.... is hij voor ons aan de slag gegaan. We hadden daarvoor verschillende gesprekken nodig. Kenmerkend voor de manier van werken van de adviseur is zijn kennis en ervaring, gecombineerd met persoonlijke eigenschappen als geduld, empathie en de inzet om een passende oplossing te vinden, waar je als klant een goed gevoel bij hebt. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en de aanpak/begeleiding van de adviseur.



Deze recensie is geplaatst op 05-05-2019 .

Altijd fijne gesprekken met de adviseur die graag de dingen duidelijk toelicht. Altijd beschikbaar voor al je vragen. Alles is snel en naar wens verlopen.



Deze recensie is geplaatst op 04-05-2019 .

Na een aantal adviseurs gesproken te hebben kwam ik bij de adviseur uit. Hij kon mij met een minuut of 10 precies vertellen wat mijn mogelijkheden waren en waar ik het beste kon lenen. Hij gaf mij een duidelijk overzicht over het financiële plan. Na het bod dat ik had gedaan en het geaccepteerd werd, werd ik gelijk door hem gebeld met de uitleg wat er nu op mij afkomt en wat ik samen met hem nog allemaal moest regelen.



Deze recensie is geplaatst op 26-04-2019 .

Zeer goed en duidelijk hypotheek advies gehad. Wij hadden al twee zeer goede adviezen mogen ontvangen van de adviseur. Hier wilden wij al een keuze uit gaan maken.. Tot onze verbazing kregen wij in het weekend nog een aangepast advies binnen. Wat voor ons over de hele looptijd van de hypotheek een groot financieel voordeel gaat opleveren. Waren blij verrast dat de adviseur zelfs in het weekend nog een beter alternatief voor ons had gevonden .Top service..



Deze recensie is geplaatst op 20-04-2019 .

Daar het voor de eerste keer is, dat we privé een appartement wilde aanschaffen, heeft De Hypotheek Adviseur ons professioneel bijgestaan. Hoe zij zich voor haar klant inzetten, kunnen we omschrijven als zeer positief. Als we het over klantvriendelijkheid hebben, is dit een dikke 10.



Deze recensie is geplaatst op 14-04-2019 .

Prima begeleiding en goed en snel antwoord op al onze vragen gedurende het proces. En daarnaast tevreden met het resultaat: de gewenste hypotheek.



Deze recensie is geplaatst op 06-04-2019 .

Tijdens het aanvragen van onze hypotheek stuitten wij onverwacht op een (op het eerste oog) onoverkomelijke hobbel voor een financiering. Samen met de adviseur(en zijn collega) is het uiteindelijk toch gelukt om dit te fixen. Mede dankzij de tomeloze inzet van beide heren is het ons uiteindelijk gelukt om e.e.a. perfect in orde te krijgen. Op tijd en zoals we voor ogen hadden. Top dus. Dankjewel voor alles!



Deze recensie is geplaatst op 02-04-2019 .

Prettig contact en goed en duidelijk advies ontvangen van de adviseur van de hypotheek adviseur Arnhem. Zeer tevreden over de begeleiding en hulp die geboden werd.



Deze recensie is geplaatst op 29-03-2019 .

De Hypotheekadviseur Arnhem werd mij aangeraden door mijn makelaar. Blij dat ik dat advies gevolgd heb want na een moeizaam aanvraag traject, wat voornamelijk lag bij de hypotheekverstrekker (ik ben zzp'er) kwam er dan toch het finale accoord, niet in het minst door de volhardendheid van de adviseur. Goed werk en een verdiende topscore!



Deze recensie is geplaatst op 28-02-2019 .

De aanvraag van een hypotheek is voor ons geen dagelijkse kost. De adviseur is zich daar zeer goed van bewust en hij realiseert zich ook dat het niet om de aankoop van een kilo suiker gaat. Hij is heel erg goed in het bepalen wat onze wensen zijn mbt onze hypotheek. Hij neemt daar goed te tijd voor en het resultaat is een hypotheek die aan al onze wensen en mogelijkheden voldoet. Het is ook heel prettig dat zowel de adviseur als zijn collega's heel goed bereikbaar zijn. Hierdoor worden alle vragen snel en correct beantwoord en afspraken nagekomen. Alles in een ontspannen sfeer van korte lijnen en informeel contact, maar wel met een heel mooi resultaat. Absoluut een aanrader!



Deze recensie is geplaatst op 05-02-2019 .

We geven de adviseur een verdiende 5! Wat ons blij heeft gemaakt is dat er echt naar onze wensen werd geluisterd. En vervolgens keurig werd gecheckt of hij het goed had begrepen. We zijn er blij van geworden dat er in mogelijkheden wordt (mee)gedacht en niet andersom. Dat hebben we vroeger weleens zo ervaren bij een bankinstelling. Uiteindelijk een prima op maat klantadvies met een prettige begeleiding. Top!

Hypotheek Arnhem

Bij Financieel Fit | Arnhem hebben we al veel mensen mogen helpen met het geven van hypotheekadvies en het realiseren van hun (droom)hypotheek. En niet alleen in Arnhem, maar ook in bijvoorbeeld Huissen, Velp en Duiven. Daarbij krijgen we veelvuldig als compliment te horen dat het klanten nu eindelijk duidelijk is wat de mogelijkheden zijn en hoe het werkt. Wij geven u daarom ook graag hypotheekadvies zodat uw woonwensen uit kunnen komen.

Kom bij ons langs voor een gratis eerste adviesgesprek

Laat u verrassen door de aanpak van Financieel Fit | Arnhem door direct een intakegesprek in te plannen voor uw hypotheek. Ons kantoor is te Arnhem gevestigd aan het Velperplein 11 en zit samen in een winkelpand met Open Makelaars. Hierdoor kunnen wij u samen helpen met het kopen, verkopen en financieren van uw woning. Het eerste gesprek is altijd voor onze rekening. Hieraan zijn dus geen kosten verbonden.

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament