keyboard_arrow_up

Welkom bij Financieel Fit | Hillegom | ’t Spectrum

Ruth van de Ven en Rob Rutten

 • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
 • Financieel plan met jaarlijkse check
 • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Financieel Fit | Hillegom | ’t Spectrum

Financieel Fit | ’t Spectrum in Hillegom, is sinds zijn oprichting in 1993 ( destijds ’t Financieel Spectrum) uitgegroeid tot een kantoor met regionale bekendheid. Onze adviseurs zijn al jarenlang actief als hypotheekadviseur. Zij kennen de markt in en rondom Hillegom als de beste, waardoor zij u van het beste hypotheekadvies voor uw hypotheek in Hillegom kunnen voorzien.

phone 0252-251149 Plaats review


Gecheckt door Advieskeuze.nl

Medewerkers

 • Eva Willemse - Medewerker Binnendienst Verzekeringen Eva Willemse Medewerker Binnendienst Verzekeringen
 • Kees Kuijt - Kredietadviseur Kees Kuijt Kredietadviseur
 • Martijn van Dijk - Verzekeringsadviseur Martijn van Dijk Verzekeringsadviseur
 • Rob Rutten - Hypotheekadviseur Rob Rutten Hypotheekadviseur
 • Ruth van de Ven - Hypotheekadviseur Ruth van de Ven Hypotheekadviseur
 • Taco Hellemans - Hypotheekadviseur Taco Hellemans Hypotheekadviseur
 • Merel van As - Medewerker Binnendienst Verzekeringen Merel van As Medewerker Binnendienst Verzekeringen
 • Sonja Seijsener-van Schaik - Medewerker Binnendienst Sonja Seijsener-van Schaik Medewerker Binnendienst
 • Brenda Winkelaar - Hypotheekadviseur Brenda Winkelaar Hypotheekadviseur
 • Daniëlle Treur-Kloos - Medewerker Binnendienst Daniëlle Treur-Kloos Medewerker Binnendienst
 • Yvonne Vreeburg - Medewerker Binnendienst Yvonne Vreeburg Medewerker Binnendienst

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met Financieel Fit | Hillegom | ’t Spectrum.

Openingstijden

ma 09:00 tot 17:30 uur (en 's avonds op afspraak)
di 09:00 tot 17:30 uur (en 's avonds op afspraak)
wo 09:00 tot 17:30 uur (en 's avonds op afspraak)
do 09:00 tot 17:30 uur (en 's avonds op afspraak)
vr 09:00 tot 17:30 uur
za 10:00 tot 14:00 uur
 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
 3. Volledig onafhankelijk

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.8

Op basis van 1946 beoordelingen

Plaats Review

Reviews

Financieel Fit | Hillegom | ’t Spectrum heeft 267 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.7.



Deze recensie is geplaatst op 10-10-2019 .

Goede voorlichting en een open houding. Vriendelijk en neemt de tijd. Kleine tips voor verbetering; Iets makkelijker bereikbaar zijn en één aanspreekpunt zijn voor de klant. Nu toch vaak weer een collega aan de telefoon die de case weer helemaal in moet duiken om tussendoor vragen te beantwoorden.



Deze recensie is geplaatst op 09-10-2019 .

Wij kwamen bij Rob en Brenda met de vraag hoe we ons droomhuis konden kopen. Dat bleek iets lastiger dan gedacht maar door de kennis die Rob bezit en de creatieve oplossende manier van denken zijn we eruit gekomen en heeft Brenda echt heel veel werk verricht. Dat lijkt logisch maar als je tussentijds van baan verandert en er ook nog een rechtszaak loopt tegen de bouw van je nieuwe huis, stukken verlopen omdat het te lang duurt, wij ons huis verkochten terwijl we niet wisten of alles 100% zou lukken dan heeft Brenda enorm veel werk verzet en daar zijn we haar heel erg dankbaar voor! Als we ooit nog gaan verhuizen klop ik weer aan bij dit topteam! Een aanrader voor iedereen die professionele betrokken hypotheekadviseurs zoekt of nodig heeft!



Deze recensie is geplaatst op 04-10-2019 .

Zeer ontspannen houding. Geeft uitgebreid uitleg en altijd heel laagdrempelig bereikbaar bij vragen. Voor ons een zeer duidelijk advies gegeven!



Deze recensie is geplaatst op 13-09-2019 .

Zeer tevreden over het ad-hoc schakelen en de onwijs professionele service. Wij zijn blij!



Deze recensie is geplaatst op 12-09-2019 .

Ruth v.d. Ven heeft ons van het begin tot het eind met de afhandeling van de hypotheek op uitstekende wijze geholpen. Totaal niets op aan te merken. Uit de kunst.



Deze recensie is geplaatst op 28-07-2019 .

Onze adviseur heeft ons op zeer vlotte, duidelijke en persoonlijke wijze door de aanvraag van onze hypotheek (en aanverwante zaken) geloodst. Dit en ook de behulpzaamheid en het prettige contact geldt voor het hele kantoor. Onze opties zijn helder in kaart gebracht en er was alle ruimte voor het beantwoorden van onze vragen of geven van een (extra) toelichting. In het gehele traject werden wij actief op de hoogte gehouden. Het geeft ons het gevoel de juiste beslissingen te hebben genomen. De samenwerking met het naastgelegen makelaarskantoor was voor ons tevens van meerwaarde. Kortom, zeer tevreden over de samenwerking!



Deze recensie is geplaatst op 24-07-2019 .

heeft altijd tijd voor de cliënt, en als cliënt sta je niet onder tijdsdruk , afspraken worden altijd ruim heel ruim ingepland, altijd hartelijke ontvangst, en uitgebreide uitleg.



Deze recensie is geplaatst op 17-07-2019 .

De adviseur nam als altijd weer uitgebreid de tijd om me alle toelichting te geven waar ik om vroeg, zodat er geen verrassingen voor mij zijn. Perfect!



Deze recensie is geplaatst op 12-06-2019 .

Wij / ik ben heel goed geholpen door de adviseurs, ze hebben naar ons idee er echt alles aan gedaan om het beste voor ons er uit te halen. Onwijs bedankt er voor.



Deze recensie is geplaatst op 20-05-2019 .

Door het Financieel Spectrum en Hofzicht Makelaars hebben wij in een korte tijd ons droomhuis gekocht. Het is een lief en behulpzaam team. Wij gaan hun aan anderen aanraden.



Deze recensie is geplaatst op 30-04-2019 .

Behulpzaam mee denkend en heeft ons er erg mee geholpen om de juiste keuze/mogelijkheden in onze hypotheek te voorzien. Wij adviseren ook zeker om langs te gaan bij deze adviseur.



Deze recensie is geplaatst op 29-04-2019 .

goede voorlichting gehad over hypotheek en mogelijkheden. Duidelijke uitleg over vervolgstappen. Ook altijd goed bereikbaar en vriendelijk aan de telefoon (medewerksters).



Deze recensie is geplaatst op 27-04-2019 .

Vriendelijk, meedenkend en goed bereikbaar. Niet alleen de adviseur maar iedereen bij het bedrijf. Een totaalpakket, zeker ook in samenwerking met het makelaars kantoor ernaast.



Deze recensie is geplaatst op 04-04-2019 .

We zijn goed geholpen een juiste hypotheek te vinden voor de aankoop van onze nieuwbouw woning. Ook tijdens het gehele proces van start tot het tekenen van de bindende offerte zijn we goed en professioneel geholpen. Op vragen werd snel gereageerd. Kortom dik tevreden.



Deze recensie is geplaatst op 13-03-2019 .

Door de goede voorlichting en vakkundigheid van de medewerkers van ‘t Financieel Spectrum onder leiding van de adviseur zijn wij super goed geholpen met de financiële afhandeling van ons nieuwe appartement, wat wij binnenkort mogen betrekken. Kan een ieder ‘t Financieel Spectrum aanraden voor de goede voorlichting en de klantvriendelijkheid van alle medewerkers.



Deze recensie is geplaatst op 04-03-2019 .

De adviseur is een sympathieke, deskundige adviseur, die ons in ons geval 'uit de wind van de hypotheekverstrekker heeft gehouden'. Met andere woorden: hij snapt dat je, als kleine zelfstandige, niet eventjes je huurkoop-autootje kunt aflossen en bevecht dus met succes de bank die alle kredieten vereffend willen zien. Aanrader!



Deze recensie is geplaatst op 21-02-2019 .

Prima geholpen! Na een eerste verkenning in december, vervolgens in januari en februari eea uitgewerkt en tot een goed totaalpakket gekomen.



Deze recensie is geplaatst op 19-02-2019 .

Wij zijn heel goed geholpen door de adviseur. Super aardige dame om zaken mee te doen.



Deze recensie is geplaatst op 19-02-2019 .

Wij hebben aangename gesprekken gehad. De toelichtingen (voor ons de eerste keer nieuwbouw) waren duidelijk en tijdens het adviesgesprek kregen we de mogelijkheid om al onze vragen te stellen. En daar werd ook keurig antwoord op gegeven. Uiteindelijk is alles moeiteloos gerealiseerd en verliep de communicatie prima.



Deze recensie is geplaatst op 18-01-2019 .

Waarom een 5 star rating? Omdat er geen 10 waren. Denk dat daarmee veel is gezegd over de adviseur als persoon maar ook als vakkundige in zijn field. Waren moeilijke tijden, maar door goed advies toch onze droom kunnen realiseren. Bedankt voor al je geduld en werk wat jullie hebben moeten leveren!

Hypotheek Hillegom

Wanneer u een huis gaat of wilt gaan kopen in Hillegom, Lisse of Heemstede bijvoorbeeld, helpen wij u graag met alle stappen die nodig zijn om uw plannen te realiseren. We begeleiden u van A tot Z, zodat u nergens omkijken naar heeft. We regelen bovendien niet alleen uw hypotheek in Hillegom, maar ook uw verzekeringen. Het totaalplaatje dus.

Kom bij ons langs voor een gratis eerste hypotheekadviesgesprek

U bent van harte welkom bij Financieel Fit | ‘Spectrum, gevestigd aan de Hoofdstraat 160-162 in het centrum van Hillegom. Wij komen ook graag bij u thuis als u het fijn vindt in uw eigen omgeving advies op maat te krijgen. Daarbij krijgt u alle tijd om uw wensen door te spreken en uw vragen te stellen. Ook vertellen we u op welke manier we u hierbij van dienst kunnen zijn. Een eerste gesprek met een van onze hypotheekadviseurs in Hillegom is altijd gratis. Maak dus snel een afspraak!

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament