keyboard_arrow_up

Welkom bij Financieel Fit | Bergschenhoek | Lansingerland

 • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
 • Financieel plan met jaarlijkse check
 • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Financieel Fit | Bergschenhoek | Lansingerland

Financieel Fit in Bergschenhoek, opgericht in 2012, is al vele jaren hét adres voor het afsluiten van een (nieuwbouw)hypotheek in Bergschenhoek, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs en omstreken. Onze hypotheekadviseur Ivo Hofstede, zelf al financieel adviseur sinds 1999, kent de markt in en rondom de gemeente Lansingerland als de beste. Met zijn ervaring en kennis kan hij u voorzien van professioneel advies op maat. Voor een nieuwbouwhypotheek in Bergschenhoek of omgeving moet u dus bij hem zijn!

phone 010-3136952 Plaats review


Gecheckt door Advieskeuze.nl

Medewerkers

 • Richard Mouwen - Financieel adviseur Richard Mouwen Financieel adviseur
 • Ivo Hofstede - Hypotheekadviseur Ivo Hofstede Hypotheekadviseur
 • Sharon Kooning - Medewerker Binnendienst Sharon Kooning Medewerker Binnendienst
 • Sotheavy Tang - Medewerker Binnendienst Sotheavy Tang Medewerker Binnendienst

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met Financieel Fit | Bergschenhoek | Lansingerland.

Openingstijden

ma 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
di 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
wo 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
do 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
vr 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
 3. Volledig onafhankelijk

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.8

Op basis van 1947 beoordelingen

Plaats Review

Reviews

Financieel Fit | Bergschenhoek | Lansingerland heeft 238 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 10.



Deze recensie is geplaatst op 14-10-2019 .

Prima geholpen, we gingen eerst blind uit van een hypotheek bij onze huidige hypotheekverstrekker, echter door toch een second opinion te vragen bij deze hypotheekadviseur kregen wij totaal andere inzichten. Dossier opbouw was prima, goede toelichting, erg goede service, goed bereikbaar. Staat open voor vragen en weet goed inzicht te geven in soms lastige materie, is duidelijk onafhankelijk en de sfeer bij de gesprekken was prima. We hebben ons zeer gehoord gevoeld. Echte aanrader!



Deze recensie is geplaatst op 02-10-2019 .

Goed geholpen en geadviseerd bij het zoeken naar de juiste hypotheek.



Deze recensie is geplaatst op 25-09-2019 .

Ivo heeft ons heel goed en fijn geholpen. Hij is met alles zeer transparant, duidelijk en neemt de tijd voor je! Als je iets niet snapt, neemt Ivo de tijd om het nog een keer aan je uit te leggen. Kortom, een fijne vent met verstand van zaken!



Deze recensie is geplaatst op 23-09-2019 .

Ivo en zijn team heeft ons super geholpen met het oversluiten van onze hypotheek. Dankjewel



Deze recensie is geplaatst op 02-09-2019 .

Wij waren erg tevreden en blij met de manier waarop Ivo ons geholpen heeft. Hij benaderde ons zeer persoonlijk en gaf ons een heel vertrouwd gevoel. Hij had veel geduld en legde altijd alles uit zodat iedereen snapt waar het over gaat. Ik zou Ivo bij iedereen aanraden!



Deze recensie is geplaatst op 26-08-2019 .

Richard Mouwen van Hypotheekadviseur Bergschenhoek heeft ons meer dan alleen een advies gegeven, hij heeft zijn uiterste best gedaan om voor ons uberhaudt mogelijke geld verstrekker te kunnen vinden die met onze bijzondere (werk)situatie in zee wilde gaan. Voor alle bijbehorende verzekeringen werd ook gelijk een advies en offerte voor uitgebracht.Communicatie en documentatie was naar wens en transparant, wat erg fijn is wanneer je geen verstand hebt van het banken wereldje. Onduidelijkheden werden snel aangepakt en opgelost. Conclusie: Zeer tevreden en blij dat we de financiering voor ons huis via de hypotheekadviseur rond gekregen hebben.



Deze recensie is geplaatst op 14-08-2019 .

Erg fijn geholpen door Ivo en zijn collega's. Ze hebben duidelijk verstand van zaken en de uitleg was heel helder en begrijpelijk! Een aanrader!



Deze recensie is geplaatst op 16-05-2019 .

De adviseur en zijn collega hebben mij prima geholpen in de juiste taal die voor ieder te begrijpen is. ik had alle vertrouwen dat mijn zaken bij hen in goede handen waren en dat is zeer prettig!. Ik geef hen alle lof en raad ze ook zeker aan bij anderen die ook advies/hulp nodig hebben



Deze recensie is geplaatst op 15-05-2019 .

Voor het gecombineerde en complexe hypotheek- en financieringsadvies voor onze dochter en ons zelf zijn wij bijzonder deskundig en vriendelijk geholpen. Alle relevante aspecten zijn grondig uitgezocht en uitvoerig toegelicht zodat de beste keuzes gemaakt konden worden. Dit kantoor is echt een aanrader als het aankomt op een op maat gesneden persoonlijk advies.



Deze recensie is geplaatst op 14-05-2019 .

De adviseur heeft ons prima geholpen in klare en voor ons duidelijke taal. Daarnaast heeft hij ook nog mede onderhandelt met de verkopende makelaar en daar een duidelijk positieve rol in gespeeld. . Wij geven hem alle lof en raden hem ook aan in onze omgeving bij anderen die ook advies nodig hebben.



Deze recensie is geplaatst op 14-05-2019 .

De adviseur en zijn collega's hebben ons super geholpen! Hij is vriendelijk en professioneel en neemt ook nog eens de tijd om te helpen met al onze vragen.



Deze recensie is geplaatst op 13-05-2019 .

De adviseur is echt een top hypotheek adviseur. Hij verplaatst zich in zijn klanten en legt de vaak best complexe materie rondom hypotheken heel goed uit. Hij geeft vertrouwen dat alle zaken bij hem in goede handen zijn heel prettig!



Deze recensie is geplaatst op 06-05-2019 .

Al ruim 1,5 jaar in contact geweest met de adviseur ( nu nog steeds). No nonsens aanpak, geeft je een goed gevoel. Zoekt en legt alles duidelijk uit. Het contact is zeer prettig. Zeker een aanrader, de adviseur maar het gehele team!!



Deze recensie is geplaatst op 06-05-2019 .

In eerste instantie bij twee andere hypotheekverstrekkers geweest. Na inloting in een nieuwbouwproject bij De Hypotheekadviseur in Bergschenhoek een afspraak gemaakt. Vanaf het eerste moment eerlijke, duidelijke en volledige informatie en communicatie. Zeer prettig in de omgang. Goed bereikbaar en altijd bereid om advies en antwoord op vragen te geven.



Deze recensie is geplaatst op 10-04-2019 .

Direct nadat ik ben ingeloot voor eenwoning in de Casanova woontoren kwam ik in contact met de adviseur, daar De Hypotheekadviseur Lansingerland was gekoppeld aan het project. Een erg prettig verkennend gesprek gehad met de adviseur, waarbij ik mijn wensen kenbaar heb gemaakt en hebben wij bekeken wat mogelijk was. De afgelopen maanden heb ik veel contact met de adviseur gehad, zowel telefonisch als per e-mail, waarbij hij altijd snel en adequaat reageerde. Hij heeft mij kundig geadviseerd over de mogelijkheden en de beste hypotheek, met uitstekende voorwaarden, voorgesteld. Zeer gelukkig met deze adviseur.



Deze recensie is geplaatst op 04-04-2019 .

Wij zijn ontzettend goed geadviseerd en geholpen door de adviseurs. Ondanks dat het altijd een hele informatievergaar klus is, zijn wij overal goed in ondersteund. Extra vragen werden snel beantwoord. Men zat er bij derde partijen goed bovenop en heeft ons van A to Y (bij Z zijn we pas als de akte gepasseerd is en dat is nog niet het geval) goed begeleid. Wij zijn daarom super tevreden!



Deze recensie is geplaatst op 01-04-2019 .

Wij zijn door de adviseur fantastisch geholpen, alles werd zeer duidelijk uitgelegd en hij was goed bereikbaar als we eventueel nog vragen hadden. Bovendien vond hij het nooit teveel om bij ons thuis te komen terwijl we niet echt dichtbij wonen.



Deze recensie is geplaatst op 10-03-2019 .

Wij zijn bijzonder tevreden over service en de prettige gesprekken met de Hypotheekadviseur. Bij de bemiddeling werdt alles helder en duidelijk en enorm deskundigheid uitgelegd. Het is snel duidelijk (door de goede uitleg) wat er nodig is om een hypotheek aan te vragen en bij welke bank dat dat het meest gunstig was voor ons.
 En wat ook prettig is en zeker van deze tijd dat alles wat digitaal is ook digitaal verwerkt kan worden. Het was echt heel relaxed om op deze manier een hypotheek te regelen. Een aanrader dus om met Hypotheekadviseur in zee te gaan.



Deze recensie is geplaatst op 05-03-2019 .

Prettig en bekwaam geholpen. Goed meegedacht, en snel geholpen aan een goede hypotheek.



Deze recensie is geplaatst op 24-02-2019 .

Ik ben erg netjes geholpen, met een duidelijk en direct gesprek weet ik goed waar ik aan toe ben. Erg fijn dat er serieuze actie wordt ondernomen en met de handige app documenten makkelijk en zorgvuldig uitgewisseld kunnen worden. ook de communicatie gaat vlot en zorgvuldig. Ook voor een vriendelijk ontvangst kan je hier prima terecht. Vriendelijk, professioneel, direct en gezellig!

Hypotheek Bergschenhoek

Het team van Financieel Fit in Bergschenhoek staat voor u klaar om al uw vragen over een hypotheek en hypotheekrentes te beantwoorden en op basis van uw persoonlijke en financiële situatie de maximale hoogte van uw hypotheek te bereken. In Bergschenhoek kijken we samen naar die hypotheek die u de meeste zekerheid en een fijn gevoel geeft. Specifiek op zoek naar een nieuwbouwhypotheek? Ook daar zijn we in gespecialiseerd, bijvoorbeeld het nieuwbouwproject Parq Verde, het project Hof van Berkel,  Vlinderhof in Berkel en Rodenrijs en het nieuwbouwproject Parkzoom.

Kom bij ons langs voor een gratis eerste hypotheekadviesgesprek

Kom vrijblijvend bij ons langs voor een eerste gesprek. Het eerste gesprek is altijd voor rekening van Financieel Fit. U kunt in Bergschenhoek dus gratis terecht voor meer informatie over onze mogelijkheden, het doorspreken van uw wensen en het stellen van vragen. U krijgt snel duidelijkheid over uw situatie en inzicht in de stappen die nodig zijn om uw plannen en dromen te realiseren. Maak direct een afspraak!

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament