keyboard_arrow_up

Welkom bij Financieel Fit | Bergschenhoek | Lansingerland

Ivo Hofstede

 • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
 • Financieel plan met jaarlijkse check
 • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Financieel Fit | Bergschenhoek | Lansingerland

Financieel Fit in Bergschenhoek, opgericht in 2012, is al vele jaren hét adres voor het afsluiten van een (nieuwbouw)hypotheek in Bergschenhoek, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs en omstreken. Onze hypotheekadviseur Ivo Hofstede, zelf al financieel adviseur sinds 1999, kent de markt in en rondom de gemeente Lansingerland als de beste. Met zijn ervaring en kennis kan hij u voorzien van professioneel advies op maat. Voor een nieuwbouwhypotheek in Bergschenhoek of omgeving moet u dus bij hem zijn!

phone 010-3136952 Plaats review


Gecheckt door Advieskeuze.nl

Medewerkers

 • Richard Mouwen - Financieel adviseur Richard Mouwen Financieel adviseur
 • Ivo Hofstede - Hypotheekadviseur Ivo Hofstede Hypotheekadviseur
 • Sharon Kooning - Medewerker Binnendienst Sharon Kooning Medewerker Binnendienst
 • Sotheavy Tang - Medewerker Binnendienst Sotheavy Tang Medewerker Binnendienst

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met Financieel Fit | Bergschenhoek | Lansingerland.

Openingstijden

ma 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
di 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
wo 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
do 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
vr 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
 3. Volledig onafhankelijk

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.8

Op basis van 1836 beoordelingen

Plaats Review

Reviews

Financieel Fit | Bergschenhoek | Lansingerland heeft 224 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 9.9.



Deze recensie is geplaatst op 10-04-2019 .

Direct nadat ik ben ingeloot voor eenwoning in de Casanova woontoren kwam ik in contact met de adviseur, daar De Hypotheekadviseur Lansingerland was gekoppeld aan het project. Een erg prettig verkennend gesprek gehad met de adviseur, waarbij ik mijn wensen kenbaar heb gemaakt en hebben wij bekeken wat mogelijk was. De afgelopen maanden heb ik veel contact met de adviseur gehad, zowel telefonisch als per e-mail, waarbij hij altijd snel en adequaat reageerde. Hij heeft mij kundig geadviseerd over de mogelijkheden en de beste hypotheek, met uitstekende voorwaarden, voorgesteld. Zeer gelukkig met deze adviseur.



Deze recensie is geplaatst op 04-04-2019 .

Wij zijn ontzettend goed geadviseerd en geholpen door de adviseurs. Ondanks dat het altijd een hele informatievergaar klus is, zijn wij overal goed in ondersteund. Extra vragen werden snel beantwoord. Men zat er bij derde partijen goed bovenop en heeft ons van A to Y (bij Z zijn we pas als de akte gepasseerd is en dat is nog niet het geval) goed begeleid. Wij zijn daarom super tevreden!



Deze recensie is geplaatst op 01-04-2019 .

Wij zijn door de adviseur fantastisch geholpen, alles werd zeer duidelijk uitgelegd en hij was goed bereikbaar als we eventueel nog vragen hadden. Bovendien vond hij het nooit teveel om bij ons thuis te komen terwijl we niet echt dichtbij wonen.



Deze recensie is geplaatst op 10-03-2019 .

Wij zijn bijzonder tevreden over service en de prettige gesprekken met de Hypotheekadviseur. Bij de bemiddeling werdt alles helder en duidelijk en enorm deskundigheid uitgelegd. Het is snel duidelijk (door de goede uitleg) wat er nodig is om een hypotheek aan te vragen en bij welke bank dat dat het meest gunstig was voor ons.
 En wat ook prettig is en zeker van deze tijd dat alles wat digitaal is ook digitaal verwerkt kan worden. Het was echt heel relaxed om op deze manier een hypotheek te regelen. Een aanrader dus om met Hypotheekadviseur in zee te gaan.



Deze recensie is geplaatst op 05-03-2019 .

Prettig en bekwaam geholpen. Goed meegedacht, en snel geholpen aan een goede hypotheek.



Deze recensie is geplaatst op 24-02-2019 .

Ik ben erg netjes geholpen, met een duidelijk en direct gesprek weet ik goed waar ik aan toe ben. Erg fijn dat er serieuze actie wordt ondernomen en met de handige app documenten makkelijk en zorgvuldig uitgewisseld kunnen worden. ook de communicatie gaat vlot en zorgvuldig. Ook voor een vriendelijk ontvangst kan je hier prima terecht. Vriendelijk, professioneel, direct en gezellig!



Deze recensie is geplaatst op 20-02-2019 .

Ik ben extreem tevreden met de dienstverlening en service van de Hypotheekadviseur. Bij deze bemiddeling was de extreem goede voorbereiding en deskundigheid van de adviseur goed merkbaar. De kennis van de markt en de voorbereiding maakten samen dat het advies perfect sluitend is met de uiteindelijke definitieve goedgekeurde hypotheek. Buiten dat is er zeer snel gehandeld en iedere afspraak zeer net binnen de gestelde kaders behaald. Verder wordt gewerkt met een digitale omgeving waar alle documenten die benodigd zijn in gevoegd kunnen worden. Relevante documenten zijn hier gebundeld en inzichtelijk voor allen. Werkt erg prettig en gemakkelijk. Buiten de deskundigheid en kennis was goed merkbaar dat de adviseur op persoonlijk niveau zich goed aanpast aan de klant. Dit maakte het schakelen zeer prettig.



Deze recensie is geplaatst op 15-02-2019 .

Goede service, heel behulpzaam, duidelijke uitleg, helemaal perfect! We hadden ons geen betere hypotheekadviseur kunnen bedenken! Bedankt!



Deze recensie is geplaatst op 29-12-2018 .

De adviseur luisterde goed naar onze wensen en speelde daar goed op in. Hierdoor hebben wij nu een hypotheek die perfect bij ons aansluit. Tevens was de adviseur altijd bereikbaar voor vragen en gebruikte zijn ervaring/kennis om ons alles uit te leggen.



Deze recensie is geplaatst op 12-12-2018 .

De adviseur heeft ons heel goed geholpen. Hij was altijd te bereiken voor vragen en advies. Alles is goed uitgelegd en vlot geregeld. Dankzij hem hebben we uiteindelijk ons lang gezochte huis gevonden!



Deze recensie is geplaatst op 06-12-2018 .

De adviseur heeft ons bij de aanvraag van de hypotheek bij Nationale Nederlanden zeer goed geholpen. Hij stond ons steeds zeer goed te woord en met veel geduld. Hij heeft veel tijd besteed aan ons dossier. Ik zou iedereen adviseren om met hem een afspraak te maken. Super gedaan. Wij zijn je dankbaar.



Deze recensie is geplaatst op 29-11-2018 .

Voor de financiering van een kavel met een daarop in eigen bouw te realiseren woonhuis hebben wij samen met de adviseurs van De Hypotheekadviseur Lansingerland een mooi traject doorgelopen en met succes afgesloten; vanaf het eerste gesprek met de adviseur, zo’n half jaar geleden, tot aan het tekenen van de offerte van de bank, kort geleden. Het eerste contact gaf ons direct een goed gevoel. De heren hebben onze startsituatie en de beoogde situatie helder uitgelegd, in een prettige ontspannen sfeer. Ook tijdens het proces is de service erg goed geweest. Van voorbereiding van de benodigde documenten tot contacten met diverse partijen. En kwamen er bij ons vragen opborrelen, dan beantwoordden de adviseurs die direct. Kortom, ook voor financiering van een kavel met een daarop te bouwen huis is De Hypotheekadviseur Lansingerland de juiste adviseur!



Deze recensie is geplaatst op 18-11-2018 .

Onze adviseur heeft ons uitstekend geholpen bij het regelen van de financiering voor ons nieuwe huis. Wij hadden veel vragen omtrent de hypotheek/financiering, maar hij nam uitgebreid de tijd om ons te informeren. We voelden ons hierdoor op ons gemak en in de gelegenheid om alle vragen te stellen. Ook de nazorg was erg goed. Er werd nog nagevraagd of alles goed en naar wens was verlopen. Als we nog vragen hadden, dan konden we die nog steeds stellen. Hypotheekadviseur Lansingerland raden wij iedereen dan ook van harte aan. Een persoonlijk advies, passend bij jouw situatie en gesprekken in een rustige en ontspannen sfeer. Bedankt!



Deze recensie is geplaatst op 14-11-2018 .

De adviseur heeft ons super geholpen! De aankoop van ons eerste huis, dus veel vragen, maar deze werden helder uitgelegd (soms met een mooie tekening). Ook tevreden met het eindresultaat, een hypotheek met een mooie rente. Bedankt!



Deze recensie is geplaatst op 15-10-2018 .

De adviseur heeft werkelijk zéér zijn best gedaan om onze hypotheekaanvraag rond te krijgen. Het is uiteindelijk toch gelukt en dat hebben we echt aan hem te danken. Ik denk niet dat een andere hypotheekadviseur zo zijn best zou hebben gedaan. Wij zijn dus heel tevreden met de adviseur en ook zijn kantoormedewerkers doen hun werk goed. Kortom, ik kan hem en zijn team van harte aanbevelen als u een hypotheek wilt aanvragen. Nogmaals dank voor jullie inzet !



Deze recensie is geplaatst op 22-09-2018 .

Afgelopen maand een hypotheek afgesloten met de hulp van De Hypotheekadviseur Langsingerland. Ik heb voor hen gekozen omdat zij op een normale wijze mij een duidelijk beeld schetste omtrent mijn mogelijkheden. Daarbij voelde ik geen enkele druk en werd er goed geluisterd naar mijn wensen. Het advies en de uiteindelijk hypotheek was precies zoals wij hoopte. Daarnaast werd alles snel geregeld. Ook de medewerkers reageerde altijd direct en snel op onze vragen. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben en een ieder dit bedrijf kan adviseren.



Deze recensie is geplaatst op 04-09-2018 .

Meteen een fijn gevoel en dat begon al bij binnenkomst. Fijn onthaald en de adviseur weet precies hoe hij het hypotheek gedeelte moet uitleggen en uittekenen. Zo was het voor ons meteen duidelijk. De adviseur heeft een mooie hypotheek kunnen vinden wat precies bij ons past. Binnen de 2 weken was de offerte van de bank al getekend! We zijn super tevreden!.



Deze recensie is geplaatst op 04-09-2018 .

De adviseur heeft ons zeer goed geholpen bij de aankoop van onze eerste woning. De eerste keer dat wij hem leerden kennen was voor een nieuwbouwproject. In ons allereerste gesprek heeft hij ons uitgebreid uitgelegd wat de verschillen zijn m.b.t. nieuwbouwhuizen en bestaande woningen. Toen het nieuwbouwproject uiteindelijk niet doorging, heeft de adviseur zich 110% ingezet voor de aankoop van een bestaande woning die wij heel graag wilden hebben. Wij zijn nu dan ook de trotse eigenaren van deze woning. Maar een ding is zeker, dit hadden wij niet zonder hem kunnen doen! De adviseur heeft veel meer gedaan dan een doorsnee hypotheekadviseur doet. Bovendien zijn zijn collega's ook heel behulpzaam. Kortom, onwijs tevreden! Wij raden hem bij iedereen aan!



Deze recensie is geplaatst op 28-08-2018 .

Snelle, professionele dienstverlener, fantastisch hoe snel alles geregeld werd!



Deze recensie is geplaatst op 23-08-2018 .

Ivo is een heel kundige hypotheekadviseur. Alle informatie duidelijk en anders goed bereikbaar voor vragen. Opvolging van alle zaken keurig netjes geregeld door hem en zijn team We werden goed op de hoogte gehouden! Bravo!

Hypotheek Bergschenhoek

Het team van Financieel Fit in Bergschenhoek staat voor u klaar om al uw vragen over een hypotheek en hypotheekrentes te beantwoorden en op basis van uw persoonlijke en financiële situatie de maximale hoogte van uw hypotheek te bereken. In Bergschenhoek kijken we samen naar die hypotheek die u de meeste zekerheid en een fijn gevoel geeft. Specifiek op zoek naar een nieuwbouwhypotheek? Ook daar zijn we in gespecialiseerd, bijvoorbeeld het nieuwbouwproject Parq Verde, het project Hof van Berkel,  Vlinderhof in Berkel en Rodenrijs en het nieuwbouwproject Parkzoom.

Kom bij ons langs voor een gratis eerste hypotheekadviesgesprek

Kom vrijblijvend bij ons langs voor een eerste gesprek. Het eerste gesprek is altijd voor rekening van Financieel Fit. U kunt in Bergschenhoek dus gratis terecht voor meer informatie over onze mogelijkheden, het doorspreken van uw wensen en het stellen van vragen. U krijgt snel duidelijkheid over uw situatie en inzicht in de stappen die nodig zijn om uw plannen en dromen te realiseren. Maak direct een afspraak!

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament