keyboard_arrow_up

Welkom bij Financieel Fit | Bergschenhoek | Lansingerland

 • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
 • Financieel plan met jaarlijkse check
 • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Financieel Fit | Bergschenhoek | Lansingerland

Financieel Fit in Bergschenhoek, opgericht in 2012, is al vele jaren hét adres voor het afsluiten van een (nieuwbouw)hypotheek in Bergschenhoek, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs en omstreken. Onze hypotheekadviseur Ivo Hofstede, zelf al financieel adviseur sinds 1999, kent de markt in en rondom de gemeente Lansingerland als de beste. Met zijn ervaring en kennis kan hij u voorzien van professioneel advies op maat. Voor een nieuwbouwhypotheek in Bergschenhoek of omgeving moet u dus bij hem zijn!

phone 010-3136952 Plaats review


Gecheckt door Advieskeuze.nl

Medewerkers

 • Richard Mouwen - Financieel adviseur Richard Mouwen Financieel adviseur
 • Ivo Hofstede - Hypotheekadviseur Ivo Hofstede Hypotheekadviseur
 • Sharon Kooning - Medewerker Binnendienst Sharon Kooning Medewerker Binnendienst
 • Sotheavy Tang - Medewerker Binnendienst Sotheavy Tang Medewerker Binnendienst

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u contact opnemen met Financieel Fit | Bergschenhoek | Lansingerland.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Openingstijden

ma 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
di 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
wo 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
do 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
vr 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Altijd een adviseur bij u in de buurt
 3. Volledig onafhankelijk

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

9.8

Op basis van 2027 beoordelingen

Plaats Review

Reviews

Financieel Fit | Bergschenhoek | Lansingerland heeft 253 beoordelingen en krijgt gemiddeld cijfer van 10.



Deze recensie is geplaatst op 07-04-2020 .

Ivo is duidelijk ervaren, en goed op de hoogte. Kan snel schakelen en heeft voor ons heel erg zijn beste beentje voor gezet samen met zijn team. Wij hadden vertraging opgelopen bij onze hypotheekaanvraag bij VEH en daar ook geen vertrouwen meer in. De overstap naar Finacieel Fit was duidelijk een goede keuze.



Deze recensie is geplaatst op 24-02-2020 .

Zowel het eerste advies-gesprek in Bergschenhoek als het slotgesprek vrijdag 21 februari jl. waren helder en verliepen in een prettige sfeer.. Alle tussentijdse stappen werden snel en goed uitgevoerd, waarbij wij stipt werden geïnformeerd.



Deze recensie is geplaatst op 12-02-2020 .

Richard was tijdens het gehele advies tot aan het tekenen van de hypotheek altijd goed bereikbaar en behulpzaam. Hij geeft een zeer heldere uitleg en een goed advies waarin hij rekening houdt met de wensen van de klant. Zeer bekwaam en betrouwbaar. Ik zou hem aanbevelen.



Deze recensie is geplaatst op 11-02-2020 .

Prettig contact, en altijd bereid om je te helpen of vragen te beantwoorden. Een stressvolle tijd is zeker dragelijker gemaakt, en er zijn ons een heleboel zaken uit handen genomen. Wij hebben 100% het vertrouwen dat de zaken netjes en volledig zijn afgehandeld, en dat er naar onze wensen is geluisterd.



Deze recensie is geplaatst op 06-02-2020 .

Wij zijn voor de 2e keer voor een hypotheek aanvraag bij Financieel FIT Lansingerland geweest. Allebei de keren super goed geholpen en ga nooit meer ergens anders heen.



Deze recensie is geplaatst op 20-01-2020 .

Dikke 5 sterren voor Richard Mouwen! Met zijn expertise en up to date kennis van de markt hebben we zeer uitgebreide en duidelijke uitleg van hem gehad. Ook de snelle service en flexibiliteit was top.



Deze recensie is geplaatst op 13-01-2020 .

Kort maar krachtig : prima begeleiding bij de aankoop van mijn woning. Fijne communicatie, snel en duidelijk. Dikke 5 sterren voor Richard !



Deze recensie is geplaatst op 13-01-2020 .

Ivo is erg behulpzaam en doet veel moeite om alles snel in goede banen te lijden. Doordat alles goed op elkaar aansloot, hebben wij binnen enkele maanden al een huis weten te bemachtigen! Bedankt voor de goede begeleiding en adviezen!



Deze recensie is geplaatst op 27-11-2019 .

Ivo levert zeer professioneel, betrouwbaar, pro-actief advies.



Deze recensie is geplaatst op 15-11-2019 .

Richard Mouwen heeft voor ons een zeer goed onderbouwd hypotheekadvies uitgewerkt. Samen met zijn collega's was hij altijd bereid om een vraag te beantwoorden. Samen met zijn collega's heeft hij onze hypotheekaanvraag bijzonder snel en professioneel doorlopen. Keurig!



Deze recensie is geplaatst op 11-11-2019 .

Ik ben heel goed geholpen en alles was duidelijk. Al mijn vragen zijn tijdig beantwoord en de communicatie tussendoor was goed. Daarnaast ben ik zo veel mogelijk ontzorgd.



Deze recensie is geplaatst op 07-11-2019 .

Ivo was ons aangeraden door een vriend van ons. Hij heeft onze persoonlijke situatie uitstekend begrepen en behandeld en de besproken route uitmuntend uitgevoerd. Op zeer adequate, persoonlijke en vooral zeer voortvarende wijze heeft hij ons stap voor stap door het hele proces geloodst. Door zijn grondige werk heeft hij er ook voor gezorgd dat wij een enorme besparing hebben kunnen realiseren op vaste lasten.



Deze recensie is geplaatst op 07-11-2019 .

Zoals altijd een prima advies! Komt wel veel meer bij kijken dan bij ons en waarschijnlijk ook bij Richard bekend was. Maar alles goedgekomen!



Deze recensie is geplaatst op 04-11-2019 .

De huidige huizenmarkt vraagt om een financieel adviseur die kwaliteit levert, zaken goed uitlegt, maar ook snel kan handelen. Ivo is een adviseur die dit allemaal in zich heeft. Wanneer je op bent naar een hypotheek kan ik Ivo zeker aanbevelen!



Deze recensie is geplaatst op 30-10-2019 .

Ivo heeft ons uitstekend geholpen gedurende het hele proces. Hij neemt de tijd om alles stap voor stap uit te leggen. Daarnaast kan je met hem altijd nog even bellen als je nog met vragen zit. Ook met zijn collega Jacco was het prettig en snel schakelen. En...., ook niet onbelangrijk, we hebben uiteindelijk een hypotheek gekregen die aan al onze wensen voldeed tegen een uitstekend rentepercentage. Kortom; een aanrader!



Deze recensie is geplaatst op 14-10-2019 .

Prima geholpen, we gingen eerst blind uit van een hypotheek bij onze huidige hypotheekverstrekker, echter door toch een second opinion te vragen bij deze hypotheekadviseur kregen wij totaal andere inzichten. Dossier opbouw was prima, goede toelichting, erg goede service, goed bereikbaar. Staat open voor vragen en weet goed inzicht te geven in soms lastige materie, is duidelijk onafhankelijk en de sfeer bij de gesprekken was prima. We hebben ons zeer gehoord gevoeld. Echte aanrader!



Deze recensie is geplaatst op 02-10-2019 .

Goed geholpen en geadviseerd bij het zoeken naar de juiste hypotheek.



Deze recensie is geplaatst op 25-09-2019 .

Ivo heeft ons heel goed en fijn geholpen. Hij is met alles zeer transparant, duidelijk en neemt de tijd voor je! Als je iets niet snapt, neemt Ivo de tijd om het nog een keer aan je uit te leggen. Kortom, een fijne vent met verstand van zaken!



Deze recensie is geplaatst op 23-09-2019 .

Ivo en zijn team heeft ons super geholpen met het oversluiten van onze hypotheek. Dankjewel



Deze recensie is geplaatst op 02-09-2019 .

Wij waren erg tevreden en blij met de manier waarop Ivo ons geholpen heeft. Hij benaderde ons zeer persoonlijk en gaf ons een heel vertrouwd gevoel. Hij had veel geduld en legde altijd alles uit zodat iedereen snapt waar het over gaat. Ik zou Ivo bij iedereen aanraden!

Hypotheek Bergschenhoek

Het team van Financieel Fit in Bergschenhoek staat voor u klaar om al uw vragen over een hypotheek en hypotheekrentes te beantwoorden en op basis van uw persoonlijke en financiële situatie de maximale hoogte van uw hypotheek te bereken. In Bergschenhoek kijken we samen naar die hypotheek die u de meeste zekerheid en een fijn gevoel geeft. Specifiek op zoek naar een nieuwbouwhypotheek? Ook daar zijn we in gespecialiseerd, bijvoorbeeld het nieuwbouwproject Parq Verde, het project Hof van Berkel,  Vlinderhof in Berkel en Rodenrijs en het nieuwbouwproject Parkzoom.

Kom bij ons langs voor een gratis eerste hypotheekadviesgesprek

Kom vrijblijvend bij ons langs voor een eerste gesprek. Het eerste gesprek is altijd voor rekening van Financieel Fit. U kunt in Bergschenhoek dus gratis terecht voor meer informatie over onze mogelijkheden, het doorspreken van uw wensen en het stellen van vragen. U krijgt snel duidelijkheid over uw situatie en inzicht in de stappen die nodig zijn om uw plannen en dromen te realiseren. Maak direct een afspraak!

Vrijblijvend een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

 1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
 2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
 3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament
Vragen? App ons! whatsapp