keyboard_arrow_up

Welkom bij Financieel Fit | Bergschenhoek | Lansingerland

 • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
 • Financieel plan met jaarlijkse check
 • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Financieel Fit | Bergschenhoek | Lansingerland

Financieel Fit in Bergschenhoek, opgericht in 2012, is al vele jaren hét adres voor het afsluiten van een (nieuwbouw)hypotheek in Bergschenhoek, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs en omstreken. Onze hypotheekadviseur Ivo Hofstede, zelf al financieel adviseur sinds 1999, kent de markt in en rondom de gemeente Lansingerland als de beste. Met zijn ervaring en kennis kan hij je voorzien van professioneel advies op maat. Voor een nieuwbouwhypotheek in Bergschenhoek of omgeving moet je dus bij hem zijn!

phone 010-3136952

Medewerkers

 • Richard Mouwen - Financieel adviseur Richard Mouwen Financieel adviseur
 • Ivo Hofstede - Hypotheekadviseur Ivo Hofstede Hypotheekadviseur
 • Sharon Kooning - Medewerker Binnendienst Sharon Kooning Medewerker Binnendienst
 • Sotheavy Tang - Medewerker Binnendienst Sotheavy Tang Medewerker Binnendienst

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kun je contact opnemen met Financieel Fit | Bergschenhoek | Lansingerland.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Openingstijden

  ma 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
  di 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
  wo 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
  do 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
  vr 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Altijd een adviseur in de buurt
  3. Volledig onafhankelijk

  Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

  9.7

  Op basis van 2061 beoordelingen

  Reviews

  pjotrdebruin
  pjotrdebruin
  1683712153
  Wij zijn heel goed geholpen door Ivo. Ik raad FinancieelFit zeker aan.
  Geweldig geholpen! Zeer fijn bedrijf, volgend huis weer!
  Kelly Scheffel
  Kelly Scheffel
  1680167935
  Nicky
  Nicky
  1674639753
  Via Richard zijn wij uitgekomen bij Financieel Fit. Meedenken, begeleiden en ontzorgen zijn de eerste drie woorden waar ik aan denk bij Richard. Dit alles heeft er toe geleid dat wij onze droomwoning hebben gekocht. Ik zou dit iedereen aanbevelen!
  Suruj Rostam
  Suruj Rostam
  1672689021
  Ik zou Financieel Fit aanbevelen. Service was goed. De uitleg was altijd helder. Ivo heeft ons goed begeleid tijdens het kopen van ons eerste huis. Elke stap werd met ons doorgenomen, kortom als je opzoek bent naar een goede hypotheekadviseur kies voor Ivo van Financieel Fit!
  Dennis T
  Dennis T
  1672149108
  Wij zijn zeer tevreden over de uitstekende dienstverlening door Financieel Fit. Bij de aankoop van ons huis zijn wij met betrekking tot de financiering en de benodigde verzekeringen geadviseerd door Ivo Hofstede van de vestiging Lansingerland. Ivo neemt uitgebreid de tijd om je goed te informeren. Hij laat door middel van overzichten zien hoe zijn advies tot stand komt. Verder merk je bij het stellen van vragen dat hij zeer goed ingevoerd is op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Kortom: een top hypotheekadviseur!Gedurende het proces van de hypotheekaanvraag heeft verder Jacco Entius als dossierbehandelaar ons zeer goed geholpen. Hij heeft ons per mail goed op de hoogte gehouden van de verschillende stappen die zijn gezet om te komen tot een aanbod van de hypotheekverstrekker en de verzekeraar(s).Tot slot willen wij niet onvermeld laten dat het met beide heren prettig communiceren is.Wij raden Financieel Fit Lansingerland ten zeerste aan.
  Jacky Chong
  Jacky Chong
  1670427052
  Allereerst wil ik Ivo en zijn team bedanken voor hun advies op maat, gezelligheid en snelle handelen. Dankzij hen heb ik niet alleen meer kennis kunnen opdoen in de materie, maar ben ik ook "on track" voor de aanschaf van mijn eerste woning. Ik kan Financieel Fit dan ook met harte aanbevelen.
  Laura Vermeulen
  Laura Vermeulen
  1665401039
  Voor de aankoop van mijn 1ste huis, ben ik goed financieel geadviseerd. Snelle en vriendelijke service. Zeer tevreden!
  Patrick SUN
  Patrick SUN
  1664800296
  Excellent mortgage advisor. The entire process is going smoothly! I recommend them to all the expats who want to buy a property in the NL.
  Ik ben erg blij met de wijze waarop Financieel fit mijn vader heeft geholpen. Ivo heeft de tijd voor hem genomen en legt dingen met alle geduld voor de zoveelste keer uit. Er is op een prettige manier met ons meegedacht en alles voor de hypotheek is in goed overleg geregeld. Ik kan iedereen Financieel fit aanraden!
  Maaike Claassen
  Maaike Claassen
  1664190517
  Hele prettige samenwerking met Richard! Hij denkt goed mee, je kan met iedere vraag terecht en komt met duidelijke adviezen. Meer dan tevreden!!
  Cees Heijne
  Cees Heijne
  1664185715
  Duidelijke informatievoorziening, er wordt snel gehandeld en gecommuniceerd wanneer nodig. Hierdoor een krt en duidelijk traject t.a.v. hypotheekadvies en regelen financiering.
  Ellis Verhagen
  Ellis Verhagen
  1663924172
  Richard Mouwen! Wat een top adviseur! Duidelijke uitleg, makkelijk en snel bereikbaar! Alles was zo snel geregeld, hij dacht helemaal met ons mee, blij!!
  Ivan perez
  Ivan perez
  1661340822
  Ik heb de samenwerking met financieel fit als zeer positief ervaren,met dank aan Richard mouwen die ons met alles goed geholpen en gestuurd heeft.We konden met vragen altijd terecht 👍👍👍voor ons vijf sterren waard jammer dat er niet meer sterren waren
  Sven De Ridder
  Sven De Ridder
  1661247193
  Arie Meijboom
  Arie Meijboom
  1656958478
  Financieel Fit is een prima bedrijf.Ivo is accuraat, geeft goede en heldere adviezen en denk zeer zeker met je mee. Hij helpt je bij de keuze die voor jou het beste is. Als dat betekent dat hij meerdere opstellingen voor je moet maken om de keuze goed te maken dan is dat geen enkele moeite.Neemt heel veel werk uit handen en communiceert prima naar mij en naar alle betrokken partijen.En echte aanrader.
  Aniek Stokkers
  Aniek Stokkers
  1652723431
  Zeer goed geholpen door Ivo Hofstede. Vakkundig, persoonlijk, altijd te bereiken, snel handelend en professioneel. Met Ivo aan je zijde weet je zeker dat je een goede hypotheek krijgt die past bij je persoonlijke wensen en voorkeuren. Dikke aanrader!
  F.M. Zuiderwijk
  F.M. Zuiderwijk
  1652424935
  S.L Leung
  S.L Leung
  1651519935
  Ronald Bik
  Ronald Bik
  1649857383
  Was een feest om op door Ivo Hofstede van Financieel Fit geholpen te zijn. Kijkt goed naar je persoonlijke situatie en komt dan met een zeer verhelderende uitleg waarom hij tot het voor ons beste besluit is gekomen. Ik zou iedereen die op financieel gebied advies wil hem aanbevelen. Verder wordt je in het gehele traject goed op de hoogte gehouden van de doorlopen stappen en wat er nog moet gebeuren om het dossier compleet te krijgen. Als we weer financieel advies nodig hebben zullen we weer bij hem aankloppen. Echt top!
  Erik Snippe
  Erik Snippe
  1649854996
  Financieel Fit heeft mij meer dan uitstekend geholpen met het verkrijgen van een hypotheek. Ook daarvoor in de oriënterende fase kwamen de antwoorden snel en werd er goed meegedacht. De uiteindelijk hypotheek was geen standaard gevalletje, maar ook dat is keurig geregeld. Eenmaal de juiste gegevens aanleveren en Financieel Fit heeft de rest geregeld. Ik ben uiterst tevreden en ben blij dat Richard mij zo uitstekend heeft geadviseerd en geholpen. Maar ook de binnendienst werkt snel en is goed bereikbaar. Ik vind het een professioneel adviesbureau. Ik raad Financieel Fit zeker aan.
  Danny N
  Danny N
  1646762373
  Wederom weer goed geadviseerd door dhr R. Mouwen. Open en eerlijke communicatie, snelle reactie en vriendelijk geholpen. Geen dingen opgedrongen of aangesmeerd en duidelijk uitgelegd wanneer je iets niet begrijpt.
  bart van schie
  bart van schie
  1645630187
  Goed contact over verloop van hypotheek, en duidelijk uitleg waarom de betreffende hypotheek in hun ogen het beste bij mij past.
  André van Veen
  André van Veen
  1643972580
  Prima duidelijk en vriendelijk advies
  M in 't Veen
  M in 't Veen
  1640728348
  Wij zijn zeer fijn bijgestaan door Richard Mouwen bij het oversluiten van onze hypotheek.Hij begeleid je feilloos door alle mogelijkheden en reageert altijd snel op je vragen. Financieel fit handelt tijdens het hele proces snel en adequaat en dat is gewoon fijn. Aanrader!
  Ivo heeft ons snel, vakkundig en goed geholpen met de vernieuwing van onze hypotheek. Het resultaat lagere maandlasten en nachtrust.Geen valse beloften, op de hoogte van onze situatie.
  We zijn uitermate tevreden hoe wij zijn geholpen door Financieel Fit (in het bijzonder Richard Mouwen). Geen vraag was teveel om te worden beantwoord. Vanaf dag 1 hebben wij het gevoel gekregen erg serieus te worden genomen. Voor een bedrijf waar het (vooral) gaat het om cijfers/nummers (bedragen) werden wij zeker niet als een nummer behandeld. In verband met een inschrijving voor een nieuwbouwwoning heeft Financieel Fit een financiële check afgegeven. Ongeacht krappe deadlines hebben zij het snel geklaard, waarna wij ons met vertrouwen hebben ingeschreven voor het project. De hypotheek van ons droomhuis is heel netjes aangevraagd en aan ons uitgelegd. Er werd gedurende het hele traject meegedacht met al onze wensen in het achterhoofd. Zo was er meer mogelijk dan wij zelf van tevoren hadden bedacht. Alleen maar lof voor deze inspirerende en vriendelijke mensen. Pascal en Dorine.
  Deniz Sengül
  Deniz Sengül
  1638995742
  Wederom weer erg tevreden met de diensten van Financieel Fit. Ivo heeft ons zeer snel en uitermate goed geholpen met de hypotheekaanvraag. Professionaliteit, duidelijkheid en korte lijnen. Top!
  Bianca V
  Bianca V
  1638895970
  Altijd netjes en snel te woord gestaan. Alles werd duidelijk uitgelegd. Leuk team, ook in voor een grapje tijdens het gesprek. Gewoon kortom helemaal top!
  Zeer goed geholpen door Ivo Hofstede. Duidelijk uitleg gehad over de aanvraag hypotheek. Daarnaast zeer snel en zorgvuldig de zaak behandeld en afgewikkeld. Ik wil zeker Ivo aanraden als hypotheekadviseur. Het krijgt een dikke 9!
  Ron de Jong
  Ron de Jong
  1638793217
  Wij zijn bij Financieel Fit terechtgekomen nav het kopen van een woning. Richard heeft de tijd genomen om ons te vertellen wat de mogelijkheden voor ons waren. Daarbij werd ook goed stilgestaan bij mogelijke effecten in de toekomst, zoals pensioen, werkeloosheid of ziekte (en daardoor minder kunnen werken). Allemaal duidelijk en compleet uitgelegd.We werden ook goed op de hoogte gehouden van alle stappen in het proces en konden dit ook zelf goed volgen in het digitale dossier. Daar kun je ook makkelijk alle benodigde documenten aan toevoegen.
  Jordy Bakker
  Jordy Bakker
  1637589978
  Heel prettig in de omgang en alles duidelijk uitgelegd. Top!
  Professioneel advies en duidelijke uitleg van de mogelijkheden m.b.t looptijd van de hypotheek.Afsluiten van een hypotheek bij Financieel Fit is zonder zorgen en verloopt vlekkeloos.
  Kim Gaillard
  Kim Gaillard
  1635864517
  Meghan Holstege
  Meghan Holstege
  1635614775
  Ivo Hofstede heeft ons uitstekend geadviseerd en geholpen met een passende hypotheek te vinden. Goede, snelle en duidelijke communicatie. Zeker aan te raden!
  Carlo R
  Carlo R
  1635415713
  Sharon heeft ons uitstekend geadviseerd en geholpen met het verkrijgen van onze hypotheek. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord en je wordt als klant continue op de hoogte gehouden.
  Marit West
  Marit West
  1635409915
  Duidelijk advies, snel handelen.Fijne communicatie.
  roxanne zweerts
  roxanne zweerts
  1632317666
  Alleen maar positief. Alles is heel persoonlijk en wordt duidelijk uitgelegd. Voor mij een hele opluchting dat alles goed geregeld is.
  Elsien Hofstra
  Elsien Hofstra
  1631645914
  Erg goede ervaringen met Financieel Fit Lansingerland. Ik kon er heel snel terecht voor een oriënterend gesprek, ben ook heel snel geholpen in het hele proces, en er werd heel snel gereageerd op al mijn mails.Met dank aan het garantiecertificaat voor premiumleden heb ik mijn droomwoning kunnen kopen. Voordat ik bekend was met dit certificaat zijn er meerdere woningen net aan mij voorbij gegaan, ondanks fors overbieden, omdat een andere koper zonder voorbehoud van financiering bood. Met dit certificaat kon ik dat ook doen, en van de verkopende makelaar hoorde ik dat het certificaat de doorslag heeft gegeven om de woning aan mij te gunnen.De hypotheekadviseur was erg deskundig en prettig in het contact; hij legde veel uit en was erg geduldig en meedenkend.
  MK K
  MK K
  1629359644
  Financieel Fit heeft alles keurig netjes voor ons geregeld waardoor wij een goed gevoel hebben gekregen om de volgende stap te kunnen maken. Mocht het nodig zijn dan komen we graag bij jullie terug!
  Hans
  Hans
  1590417604
  Super fijn geholpen en goed advies gekregen. Korte reactie tijden en geen enkele vraag is gek of word als teveel gezien.
  Ben de Rooy
  Ben de Rooy
  1551370308
  Zeer correct geholpen door medewerker R Mouwen, goed advies zeer eerlijk en open instelling, korte reactie tijden, wordt door mij bij regulieren banken wel eens anders ervaren. Bedankt!
  js_loader

  Hypotheek Bergschenhoek

  Het team van Financieel Fit in Bergschenhoek staat voor je klaar om al jouw vragen over een hypotheek en hypotheekrentes te beantwoorden en op basis van jouw persoonlijke en financiële situatie de maximale hoogte van jouw hypotheek te bereken. In Bergschenhoek kijken we samen naar die hypotheek die je de meeste zekerheid en een fijn gevoel geeft. Specifiek op zoek naar een nieuwbouwhypotheek? Ook daar zijn we in gespecialiseerd, bijvoorbeeld het nieuwbouwproject Parq Verde, het project Hof van Berkel,  Vlinderhof in Berkel en Rodenrijs en het nieuwbouwproject Parkzoom.

  Kom bij ons langs voor een gratis eerste hypotheekadviesgesprek

  Kom vrijblijvend bij ons langs voor een eerste gesprek. Het eerste gesprek is altijd voor rekening van Financieel Fit. Je kunt in Bergschenhoek dus gratis terecht voor meer informatie over onze mogelijkheden, het doorspreken van jouw wensen en het stellen van vragen. Je krijgt snel duidelijkheid over jouw situatie en inzicht in de stappen die nodig zijn om jouw plannen en dromen te realiseren. Maak direct een afspraak!

  Vrijblijvend een afspraak maken

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Na het versturen nemen we snel contact op om de afspraak definitief in te plannen.

   Waarom een afspraak maken?

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over je situatie

   Gratis offerte voor
   hypotheekadvies aanvragen

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over je situatie


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Financieel Fit Test

    1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
    2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
    3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
    4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
    5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
    6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
    7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
    8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
    9. Ik heb een actueel testament

    Neem contact op face