De verbouwing van je huis financieren

Op zoek naar een manier hoe je jouw droomhuis nóg mooier kan maken? Wanneer je iets verbouwd hebt aan je huis wordt het niet alleen comfortabeler en mooier om in te wonen, maar het voegt vaak ook waarde toe aan je huis. Ben je benieuwd wat een verbouwing kan betekenen voor de waarde van jouw huis? Onze financieel adviseurs vertellen je graag meer over alle kredietsoorten om bijvoorbeeld jouw nieuwe badkamer, keuken of tuin te financieren of je woning te verduurzamen.

Maak een afspraak

 

Je verbouwing laten financieren

Een verbouwing voegt waarde toe aan je huis, of je nu extra leefruimte creëert, een verouderde keuken moderniseert of een badkamer renoveert. Maar deze verbeteringen komen vaak met een prijskaartje.

Om je huis te upgraden zonder grote sommen geld direct uit eigen zak te hoeven betalen, kan financiering een strategische stap zijn, vooral bij een beperkt budget. Zo worden je verbouwingsplannen werkelijkheid en kun je je huis transformeren naar jouw wensen.

De financiële adviseurs van Financieel Fit staan klaar om je te helpen de juiste financieringsstrategie te kiezen, zodat je verbouwingsplannen niet alleen worden gerealiseerd, maar ook op lange termijn financieel verantwoord zijn.

 

Leningen voor verschillende soorten verbouwingen

Bij een verbouwing is het vooral belangrijk om te kijken wat écht waarde verhogend is voor je huis. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw, verduurzaming door middel van dubbel glas, isolatie of zonnepanelen. Maar ook het verbouwen van je badkamer of keuken kan de waarde van je huis verhogen.

Overweeg je een grote verbouwing aan je huis, maar ontbreekt het je aan de financiële middelen? Hier zijn enkele veelvoorkomende projecten waarvoor je mogelijk een lening kunt afsluiten om ze te realiseren.

Een uitbouw

Het toevoegen van extra leefruimte aan je huis door middel van een uitbouw aan de achterkant of zijkant van de woning. Dit kan dienen als een nieuwe woonkamer, keuken, slaapkamer of werkkamer.

Een volledige keukenrenovatie

Het moderniseren van een verouderde keuken, inclusief het vervangen van keukenapparatuur, het vernieuwen van het aanrechtblad en de kastjes, en het mogelijk verplaatsen of vergroten van de keukenruimte.

Een badkamerrenovatie

Het renoveren van een verouderde badkamer, inclusief het vervangen van sanitaire voorzieningen, tegels, vloeren en verlichting, en het mogelijk herindelen van de indeling van de badkamer.

Dakrenovatie

Het vernieuwen of repareren van het dak van de woning, inclusief het vervangen van dakbedekking, dakgoten, dakramen en isolatie.

Een zolderverbouwing

Het omzetten van een ongebruikte zolderruimte in een extra slaapkamer, studeerkamer, speelkamer of hobbyruimte door middel van isolatie, vloerafwerking, elektriciteit en eventuele dakkapellen of dakramen.

 

Lening voor verbouwing

Je kan op twee manieren jouw verbouwing financieren. Of dit nu gaat om een nieuwe badkamer, een nieuwe keuken, het verduurzamen van je woning of iets totaal anders in je huis: het doorlopende krediet en de persoonlijke lening zijn beide leningsvormen met hun eigen kenmerken en voorwaarden.

Het is dus verstandig om te overwegen welke het beste past bij jouw specifieke situatie en financieringsbehoeften. We leggen je graag uit wat deze twee financieringsopties inhouden. Heb je meer vragen over je verbouwing financieren? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze financieel adviseurs.

Maak een vrijblijvende afspraak

Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet biedt een flexibele financiële oplossing voor het bekostigen van je aankomende verbouwing. Met dit type lening heb je de vrijheid om geld op te nemen tot een vooraf vastgestelde kredietlimiet, waardoor je de kosten van je uitbouw op maat kan financieren.

Of je nu een grote som in één keer nodig hebt of liever in kleine delen opneemt, het doorlopend krediet biedt deze mogelijkheid. Bovendien kun je op elk moment extra aflossen zonder een boete te moeten betalen, waardoor je de flexibiliteit hebt om je lening eerder af te lossen en zo op rentekosten te besparen.

Een voordeel van een doorlopend krediet is de mogelijkheid om opnieuw geld op te nemen gedurende de looptijd van de lening. Als je later extra financiële middelen nodig hebt voor je keukenproject of andere verbouwing, kun je eenvoudig geld opnemen tot aan de afgesproken limiet. Deze flexibiliteit maakt het doorlopend krediet aantrekkelijk voor mensen die behoefte hebben aan een lening die zich aanpast aan de omstandigheden van de verbouwing.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening biedt gestructureerde financiering voor diverse doeleinden, waaronder verbouwingen. Je ontvangt een vooraf bepaald bedrag op je rekening, waarmee je de kosten van je verbouwing kunt dekken. Met vaste looptijd en rente biedt deze lening financiële zekerheid en gemak bij het beheren van je budget.

Hoewel minder flexibel dan andere lening-opties, zoals een doorlopend krediet, geeft de vastigheid van een persoonlijke lening structuur en zekerheid. Je weet precies waar je aan toe bent gedurende de hele looptijd, zonder verrassingen. Dit maakt de persoonlijke lening een populaire keuze voor wie stabiliteit zoekt bij het financieren van een verbouwing.

 

Financieel Fit voor inzicht in jouw financiële mogelijkheden

Bij Financieel Fit staan we klaar om al jouw vragen over de financiering voor een verbouwing te beantwoorden tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek krijg je een uitgebreide uitleg over de diverse financieringsmogelijkheden.

Onze Financieel Fit adviseurs geven je helder inzicht in ons productaanbod, de voorwaarden, rentetarieven, risico’s, premies en we berekenen wat er specifiek voor jou mogelijk is. Gedurende het gehele proces begeleiden we je, zelfs tot aan het tekenen van de benodigde documenten. Op deze manier kan je op een verantwoorde en veilige manier geld lenen voor jouw verbouwingsproject.

Vraag je lening aan!

 

Neem contact op voor persoonlijk advies

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn om jouw verbouwing te financieren? Bij Financieel Fit geven we je graag advies. Of het nu gaat om kredietadvies, een lening aanvragen of je lening verhogen, wij helpen je graag. Ontdek jouw financiële mogelijkheden en neem gerust contact op voor vrijblijvend advies. Bel ons via telefoonnummer 0164-650 088 of stuur een e-mail naar krediet@financieelfit.nl. Ook kun je direct ons online aanvraagformulier invullen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

Maak een kennismakingsafspraak

Verbouwing financieren

Een doordachte verbouwing voegt vaak waarde toe aan je woning. Bijvoorbeeld, het plaatsen van een dakkapel op zolder transformeert een vergeten ruimte tot een functionele hobby- of slaapkamer. Een uitbouw of serre vergroot het woongenot en de leefruimte op de begane grond. Maar hieraan zijn ook extra kosten verbonden. Als de financiële middelen ontoereikend zijn, biedt een lening de optie om jouw verbouwing te financieren. Dit opent de deur naar een haalbare verbouwing, zelfs als het budget beperkt is.

Badkamer financieren

Een badkamerverbouwing opent de deur naar talloze extra opties, zoals dat langverwachte ligbad, een tweede wastafel of zelfs extra ruimte door het verplaatsen van een wand. Echter, een badkamerverbouwing vraagt om een aanzienlijke investering. Als je niet direct beschikt over het benodigde budget, bestaat de optie om geld te lenen voor jouw badkamerrenovatie. Zo wordt die gewenste badkamer realiteit!

Keuken financieren

Het plaatsen van een nieuwe keuken betekent een ingrijpende verbouwing. Het is dan ook logisch dat je direct voor kwaliteit gaat. Geen compromissen, maar een keuken die volledig aan je wensen voldoet. Het is een investering in de toekomst, aangezien je woning meteen in waarde stijgt. In dien je echter niet over voldoende spaargeld beschikt biedt een keukenlening gelukkig een uitkomst.

Lening voor verbouwing

Je kan op twee manieren jouw verbouwing financieren. Of dit nu gaat om een nieuwe badkamer, een nieuwe keuken of iets totaal anders in je huis.

Doorlopend krediet

Bij een doorlopend krediet geniet je van veel flexibiliteit. Je kan geld opnemen tot een vooraf vastgestelde kredietlimiet om jouw keukenproject te financieren. Dit hoeft niet per se een grote som in één keer te zijn; het kan ook in kleine stapjes. Bovendien mag je tussentijds zonder enige boete aflossen. Mocht je later toch weer extra geld nodig hebben, dan is dat geen probleem. Gedurende de looptijd van de lening kan je steeds opnieuw geld opnemen tot de vastgestelde limiet.

Persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening ontvang je direct een vastgesteld bedrag op jouw rekening om de verbouwing te financieren. De looptijd en rente van de lening zijn vaststaand. Extra geld opnemen gedurende de looptijd of vervroegd aflossen (zonder boete) behoren niet tot de opties, wat zorgt voor duidelijkheid en zekerheid.


Meer informatie

Bij Financieel Fit staan we klaar om al jouw vragen over de financiering voor een verbouwing te beantwoorden tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek krijg je een uitgebreide uitleg over de diverse financieringsmogelijkheden. Wij geven je helder inzicht in ons productaanbod, de voorwaarden, rentetarieven, risico’s, premies en we berekenen wat er specifiek voor jou mogelijk is. Gedurende het gehele proces begeleiden we je, zelfs tot aan het tekenen van de benodigde documenten. Op deze manier kan je op een verantwoorde en veilige manier geld lenen voor jouw verbouwingsproject. Neem gerust contact op via telefoonnummer 0164-650 088 of stuur een e-mail naar krediet@financieelfit.nl. Of vul direct ons online aanvraagformulier in via de button hieronder!

Vraag je lening aan!


zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak