Verbouwing financieren

Op zoek naar een manier hoe je jouw droomhuis nóg mooier kan maken? Wanneer je iets verbouwd aan je huis wordt het niet alleen comfortabeler en mooier om in te wonen, maar het voegt ook waarde toe aan je huis. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden om jouw nieuwe badkamer, keuken of slaapkamer te financieren.


Verbouwing financieren

Een doordachte verbouwing voegt vaak waarde toe aan je woning. Bijvoorbeeld, het plaatsen van een dakkapel op zolder transformeert een vergeten ruimte tot een functionele hobby- of slaapkamer. Een uitbouw of serre vergroot het woongenot en de leefruimte op de begane grond. Maar hieraan zijn ook extra kosten verbonden. Als de financiële middelen ontoereikend zijn, biedt een lening de optie om jouw verbouwing te financieren. Dit opent de deur naar een haalbare verbouwing, zelfs als het budget beperkt is.

Badkamer financieren

Een badkamerverbouwing opent de deur naar talloze extra opties, zoals dat langverwachte ligbad, een tweede wastafel of zelfs extra ruimte door het verplaatsen van een wand. Echter, een badkamerverbouwing vraagt om een aanzienlijke investering. Als je niet direct beschikt over het benodigde budget, bestaat de optie om geld te lenen voor jouw badkamerrenovatie. Zo wordt die gewenste badkamer realiteit!

Keuken financieren

Het plaatsen van een nieuwe keuken betekent een ingrijpende verbouwing. Het is dan ook logisch dat je direct voor kwaliteit gaat. Geen compromissen, maar een keuken die volledig aan je wensen voldoet. Het is een investering in de toekomst, aangezien je woning meteen in waarde stijgt. In dien je echter niet over voldoende spaargeld beschikt biedt een keukenlening gelukkig een uitkomst.

Lening voor verbouwing

Je kan op twee manieren jouw verbouwing financieren. Of dit nu gaat om een nieuwe badkamer, een nieuwe keuken of iets totaal anders in je huis.

Doorlopend krediet

Bij een doorlopend krediet geniet je van veel flexibiliteit. Je kan geld opnemen tot een vooraf vastgestelde kredietlimiet om jouw keukenproject te financieren. Dit hoeft niet per se een grote som in één keer te zijn; het kan ook in kleine stapjes. Bovendien mag je tussentijds zonder enige boete aflossen. Mocht je later toch weer extra geld nodig hebben, dan is dat geen probleem. Gedurende de looptijd van de lening kan je steeds opnieuw geld opnemen tot de vastgestelde limiet.

Persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening ontvang je direct een vastgesteld bedrag op jouw rekening om de verbouwing te financieren. De looptijd en rente van de lening zijn vaststaand. Extra geld opnemen gedurende de looptijd of vervroegd aflossen (zonder boete) behoren niet tot de opties, wat zorgt voor duidelijkheid en zekerheid.


Meer informatie

Bij Financieel Fit staan we klaar om al jouw vragen over de financiering voor een verbouwing te beantwoorden tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek krijg je een uitgebreide uitleg over de diverse financieringsmogelijkheden. Wij geven je helder inzicht in ons productaanbod, de voorwaarden, rentetarieven, risico’s, premies en we berekenen wat er specifiek voor jou mogelijk is. Gedurende het gehele proces begeleiden we je, zelfs tot aan het tekenen van de benodigde documenten. Op deze manier kan je op een verantwoorde en veilige manier geld lenen voor jouw verbouwingsproject. Neem gerust contact op via telefoonnummer 0164-650 088 of stuur een e-mail naar krediet@financieelfit.nl. Of vul direct ons online aanvraagformulier in via de button hieronder!

Vraag je lening aan!


zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak