Heb je al een lopende lening maar bevind je je in een situatie waarin je de hoogte ervan wil verhogen? Misschien omdat jouw huisrenovatie meer financiële middelen vergt dan eerst ingeschat, of omdat naast een nieuwe auto plotseling ook een nieuwe wasmachine nodig blijkt te zijn? De deskundige adviseurs van Financieel Fit staan voor je klaar om te helpen, te adviseren en te bemiddelen wanneer je overweegt de kredietlimiet van je bestaande doorlopend krediet of persoonlijke lening te verhogen.

Of je huidige persoonlijke lening of doorlopend krediet nu wel of niet oorspronkelijk via Financieel Fit is geregeld, kunnen wij je assisteren bij het verhogen van het kredietbedrag. Onze ondersteuning is beschikbaar, ongeacht de herkomst van de lopende leningen. Dus, als je behoefte hebt aan extra financiële ruimte, staan we paraat om je te begeleiden.


Krediet verhogen bij persoonlijke lening

De looptijd en rente van een persoonlijke lening zijn vastgesteld. Indien je eerder dan gepland wil aflossen, kan er een boete van toepassing zijn. Eens afgeloste bedragen zijn niet opnieuw opneembaar. Als je de behoefte hebt om je persoonlijke lening te verhogen, is er goed nieuws. Je kunt bij de meeste maatschappijen je lening boetevrij inlossen. Je lening verhogen kan dus zonder bijkomende extra kosten. Wel zo fijn om te weten en het bespaart je natuurlijk geld.

Overweeg gerust om jouw lening over te zetten naar een nieuw arrangement. Daarbij geldt: hoe hoger het te lenen bedrag, hoe lager de rente meestal is. Dit kan resulteren in het snel terugverdienen van eventuele boeterentekosten. Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om een nieuwe lening af te sluiten die aan jouw huidige behoeften voldoet.


Kredietlimiet verhogen van jouw doorlopend krediet

Het verhogen van de limiet van jouw doorlopend krediet is eenvoudig en kosteloos. Bij een doorlopend krediet wordt nooit boeterente berekend. Dit komt doordat bij een doorlopend krediet te allen tijde de mogelijkheid bestaat om vroegtijdig, geheel of gedeeltelijk af te lossen zonder enige boete. Bovendien kan je eerder afgeloste bedragen gedurende de looptijd van de lening opnieuw opnemen.

Het oversluiten van jouw doorlopend krediet om de limiet te verhogen is dan ook een uitstekende optie. Hierdoor heb je de flexibiliteit om je financiële behoeften aan te passen aan jouw situatie, zonder extra kosten.


Lening veranderen?

Wil je je lening vergelijken in plaats van verhogen? Of meer weten over het extra opnemen van krediet? De volgende artikelen vertellen je hier meer over.

Lening vergelijken

Wanneer je tijdelijk extra financiële middelen nodig hebt om een aanzienlijke uitgave te dekken, staan diverse financieringsmogelijkheden tot je beschikking. Het is echter verstandig om eerst de beschikbare leningsopties met elkaar te vergelijken voordat je een keuze maakt. Op deze manier kan je de lening kiezen die op dat moment het beste past bij jouw specifieke situatie en behoeften. Lees hier meer over het vergelijken van je lening.

Extra krediet opnemen

Met een doorlopend krediet heb je langdurige toegang tot extra financiële middelen. Het belangrijkste voordeel van een doorlopend krediet is dat je gedurende de looptijd van de lening herhaaldelijk extra krediet kan opnemen. Het is echter belangrijk op te merken dat er een limiet is aan de hoeveelheid die je kan opnemen. Meer weten over extra krediet opnemen?


Meer informatie

Aarzel niet om onmiddellijk contact op te nemen met een van onze ervaren kredietadviseurs voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden om jouw kredietlimiet te verhogen en om antwoord te krijgen op al jouw vragen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek zullen we met plezier al jouw onzekerheden wegnemen. Tijdens dit gesprek zullen we alle beschikbare opties, voorwaarden rentetarieven risico’s en premies met je bespreken. Dit stelt je in staat om een weloverwogen beslissing te nemen over het vermogen van jouw kredietlimiet, zodat deze perfect aansluit bij jouw behoeften en financiële draagkracht.

Onze kredietadviseurs fungeren als jouw onafhankelijke gids in dit proces. Je kan ons bereiken via telefoonnummer 0164-650 088 of stuur een e-mail naar krediet@financieelfit.nl. Of vraag direct een offerte aan via de button hieronder.

Vraag je lening aan!


zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak