Logo QanderQander is een toegewijde financiële dienstverlener die zich uitsluitend richt op de consumptieve kredietmarkt. Hoewel het bedrijf tot de kleinere spelers behoort, is het daarom niet minder aantrekkelijk. Wij vertrouwen volledig op onze partner voor consumptieve kredieten.


Meer informatie over Qander

Met meer dan 25 jaar ervaring in het aanbieden van financiële producten en diensten, staat Qander bekend om haar betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid en klantvriendelijkheid. Dankzij korte communicatielijnen en een typisch ‘Hollands’ ondernemerschap kan je altijd rekenen op dit bedrijf. Ze denken ook graag met je mee over verstandig lenen.

Ook is het bedrijf geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en werken ze in overeenstemming met de gedragscode, richtlijnen, en normen van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland.


Maak een afspraak

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken voor een lening? Neem dan gerust contact op via telefoonnummer 0164-650 088 of stuur een e-mail naar krediet@financieelfit.nl. Of vraag online je lening aan via de button hieronder.

Vraag je lening aan!

zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak