keyboard_arrow_up

  • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
  • Financieel plan met jaarlijkse check
  • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening afsluiten biedt u zekerheid. Zekerheid over de hoogte van de rente en de hoogte van de maandlasten. U leent namelijk eenmalig een bedrag en lost dit af in vaste, maandelijkse termijnen binnen een afgesproken periode. Een persoonlijke lening aanvragen is ideaal wanneer u een grote uitgave gaat doen, zoals een nieuwe auto of een camper kopen, want u krijgt het bedrag in één keer op uw rekening gestort.

Persoonlijke lening afsluiten, wat kost dat?

U betaalt maandelijks rente en aflossing, uw zogenaamde maandtermijn. Met een persoonlijke lening profiteert u van een vaste (lage rente). De hoogte van de rente verandert niet gedurende de looptijd van de lening. Hoeveel rente u betaalt, is afhankelijk van de hoogte van de lening, de looptijd van de lening en uw persoonlijke situatie. Ook uw maandtermijn kan niet hoger of lager worden.Een persoonlijke lening afsluiten betekent dat u niet voor verrassingen komt te staan. Het verloop van de lening staat vast. Wilt u tussentijds extra aflossen, dan betaalt u hier vaak een boete over. Door extra af te lossen, wordt de looptijd van de lening uiteraard wel korter. Het opnemen van bedragen die u al heeft afgelost, is niet mogelijk.

Onafhankelijk advies bij de aanvraag van een persoonlijke lening

Onze kredietadviseurs vertellen u graag hoe een persoonlijke lening aanvragen in zijn werk gaat, waarom het belangrijk is dat de looptijd van de lening korter is dan de (economische) levensduur van het gefinancierde product en waar u de goedkoopste persoonlijke lening kunt aanvragen. We kunnen voor u al een persoonlijke lening berekenen vanaf 2500 euro.Neem direct contact met ons op wanneer u professioneel geadviseerd en begeleid wilt worden bij de aanvraag van een persoonlijke lening. Als onafhankelijk adviseur bemiddelen wij met verschillende kredietverstrekkers en zijn wij op geen enkele wijze verplicht producten bij een bepaalde instelling af te sluiten. We kunnen u gewoon het beste advies geven, over de goedkoopste rente, de laagste kosten en de kredietverstrekker met de voor u meest gunstige voorwaarden. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of  via krediet@financieelfit.nl. U kunt uiteraard ook ons contactformulier invullen.

Vrijblijvend een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 2061 beoordelingen.


Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament