Heb je altijd al gedroomd van je eigen boot? Een boot waarmee je elk weekend, dat je vrij bent, het water kan verkennen of waarmee je langere reizen kan maken? Maar is die droom nog steeds geen realiteit geworden om dat je niet voldoende financiële middelen hebt om een boot te financieren? Financieel Fit staat klaar om je te helpen met een bootlening tegen de juiste rente, de laagste kosten, aantrekkelijke voorwaarden en een voordelige premie.

Het financieren van een boot biedt diverse mogelijkheden. Je hebt de keuze tussen een doorlopend krediet en een persoonlijke lening. Samen met jou bekijken we graag welke lening het meest geschikt is voor jouw situatie.


Doorlopend krediet

Kiezen voor een doorlopend krediet biedt jou flexibiliteit. Tijdens de looptijd van de lening kan je niet alleen geld opnemen voor je boot, maar ook het reeds afgeloste bedrag opnieuw benutten. Maandelijkse aflossingen en rente zijn van toepassing, waarbij de rente variabel is.

Persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening ontvang je direct het volledige bedrag dat nodig is om jouw boot te financieren. De aflossing van de lening vindt plaats in vaste, maandelijkse termijnen. Een persoonlijke lening staat garant voor zekerheid, omdat je exact weet wat de kosten zullen zijn.


Lening voor een boot afsluiten

Wanneer je een lening voor een boot wil afsluiten, staat Financieel Fit voor je klaar als onafhankelijke partner. Met onze persoonlijke begeleiding en deskundig advies gedurende het hele proces, ben je optimaal geïnformeerd over de beste manier om jouw boot te financieren. We analyseren jouw individuele situatie en wensen grondig, om direct inzicht te krijgen in de mogelijkheden. Na een vergelijking van opties, risico’s en berekeningen, bespreken we de selectie uitvoerig met jou. Met deze waardevolle informatie kan je een weloverwogen keuze maken.


Meer informatie

Wil je een afspraak maken om geld te lenen voor een boot? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Ook voor al jouw vragen over het financieren van een boot staan we voor je klaar. Je kan ons bereiken op telefoonnummer 0164-650 088 of stuur een e-mail naar krediet@financieelfit.nl. Of vraag gelijk je lening aan via de button hieronder!

Vraag je lening aan!


zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak