Natuurlijk is het streven om een lening zo snel mogelijk terug te betalen. In sommige gevallen kan je gebruikmaken van spaargeld of door het verminderen van luxueuze uitgaven extra middelen vrijmaken om jouw lening sneller af te lossen. Ook wanneer je een onverwachte financiële meevaller hebt ontvangen, is het een slim idee om dat extraatje te benutten om jouw lening versneld af te betalen. En wie weet, misschien heb je recentelijk zelfs een salarisverhoging gekregen die je hierbij kan helpen?

De kredietadviseurs van Financieel Fit staan klaar om samen met jou de meest gunstige methode te verkennen om je schulden versneld af te lossen. Het is namelijk belangrijk om te weten dat verschillende regels gelden voor het versneld aflossen van een persoonlijke lening in vergelijking met een doorlopend krediet.

Misschien zit je met vragen zoals:

  • Wat zijn de mogelijkheden voor jou als je versneld je schulden wil aflossen?
  • Kan je boetevrij extra snel jouw lening aflossen?
  • Wat zijn de actuele rentes als je een nieuwe lening wil afsluiten?

Versneld aflossen? Voeg verschillende leningen samen!

Zowel voor een doorlopend krediet als een persoonlijke lening geldt de mogelijkheid om op elk moment boetevrij versneld af te lossen. Indien je meerdere leningen versneld wil aflossen, kan het gunstig zijn deze te bundelen. Dit bundelen resulteert in het oversluiten van leningen naar één nieuwe lening met een lagere rente en kortere looptijd, wat aanzienlijke besparingen kan opleveren. Bij Financieel Fit helpen we je graag door de mogelijke besparingen te berekenen wanneer je overweegt je leningen samen te voegen.

Het samenvoegen van diverse leningen creëert tevens financieel overzicht. Hierbij heb je slechts één lening met één rentetarief. Als er elders nog openstaande schulden zijn, biedt het afsluiten van één nieuwe lening de mogelijkheid om alle individuele schulden in één keer af te lossen. Dit draagt eveneens bij aan de helderheid in jouw financiële situatie.


Meer informatie over snel je lening aflossen

De wereld van leningen kan soms complex lijken. Bij Financieel Fit maken we het graag eenvoudig voor je door alle informatie overzichtelijk op een rij te zetten. We beantwoorden je vragen en hopen eventuele onzekerheden bij je weg te nemen. Neem telefonisch contact op via 0164-650 088 of stuur een e-mail naar krediet@financieelfit.nl. Of klik op de button om een offerte in te vullen.

Vraag je lening aan!


zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak