Bij Financieel Fit maken we het jou eenvoudig om wijzigingen aan te brengen in jouw lening. Na verloop van tijd kan jouw bestaande krediet (te) kostbaar worden, vooral als je dit krediet al geruime tijd hebt. Nieuwe financieringsmogelijkheden kunnen bijvoorbeeld op de markt zijn verschenen, wat het de moeite waard maakt om deze te verkennen. Het goede nieuws is dat je jouw huidige doorlopend krediet kan herfinancieren, om zo je maandelijkse lasten of rente te verminderen, het leenbedrag te verhogen of zelfs eerder af te lossen. Uiteraard wil je niet meer betalen dan strikt noodzakelijk, toch?

We staan klaar om samen met jou, jouw behoeften en opties te onderzoeken. We gaan dieper in op de verschillende financieringsmogelijkheden die je hebt geselecteerd, wat je in staat stelt een weloverwogen beslissing te nemen voor een nieuwe lening. De daadwerkelijke wijzigingen nemen wij voor onze rekening. Bij het herfinancieren van een lening hoef je echt nergens meer naar om te kijken.


Lening aanpassen vanwege gewijzigde omstandigheden

Soms kan het nodig zijn om je lening aan te passen vanwege veranderingen in je persoonlijke omstandigheden. Dit kunnen wijzigingen zijn zoals geboorte, huwelijk of verhuizing, evenals veranderingen in je financiële situatie. In dergelijke gevallen kunnen we je huidige lening aanpassen om tegemoet te komen aan je nieuwe behoeften en mogelijkheden.


De hoogte van de lening veranderen

Misschien ben je volledig tevreden met de financieringsvorm die je momenteel hebt, inclusief de rente en voorwaarden. Mogelijk is er ook niets veranderd in jouw persoonlijke situatie. Toch kan het voorkomen dat je graag aanpassingen wil maken aan je lening. Bijvoorbeeld, je wil wellicht de hoogte van je doorlopend krediet of persoonlijke lening wijzigen. Het is simpel om de limiet van je doorlopend krediet aan te passen of een nieuwe, hogere lening aan te vragen. Voor deze aanpassingen kan je gerust contact opnemen met één van onze kredietadviseurs.


Meer informatie

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor uitgebreidere informatie over het aanpassen van een lening, of plan direct een afspraak in met één van onze adviseurs bij jou in de buurt. Met meerdere vestigingen door heel Nederland, is er altijd een locatie in jouw buurt die het proces van het wijzigen van jouw lening snel en moeiteloos maakt. Je kan ons bereiken via telefoonnummer 0164-650 088 of via krediet@financieelfit.nl.


zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak