keyboard_arrow_up

Welkom bij Financieel Fit | Apeldoorn

 • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
 • Financieel plan met jaarlijkse check
 • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Financieel Fit | Apeldoorn

Ben je op zoek naar uw financiële mogelijkheden of kansen? Wacht dan niet langer en neem contact op met Financieel Fit Apeldoorn

Onze erkend financieel adviseurs Martijn van Dam en Casper Traa hebben samen al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van hypotheken, verzekeringen en vermogen. Nicky Lam is onze officemanager en verzekeringsadviseur. Hij weet als geen ander op de juiste manier de contacten te leggen met onze relaties, geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Nicky zorgt ervoor dat jouw hypotheekaanvraag in goede banen wordt geleid. Op deze manier nemen wij al jouw zorgen bij het nemen van deze belangrijke stap uit handen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het geven van advies voor het verduurzamen van uw woning. En last but not least: ook je schadeverzekeringen worden voor je geregeld.

Service en oplossingsgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel! Maak kennis met dit enthousiaste team. Ben jij Financieel Fit of wil je sparren over de huidige financiële situatie? Wij nodigen je graag uit en het eerste gesprek nemen wij voor onze kosten.

phone 085-4858282

Medewerkers

 • Martijn van Dam - Financieel Adviseur Martijn van Dam Financieel Adviseur
 • Casper Traa - Financieel Adviseur Casper Traa Financieel Adviseur
 • Nicky Lam - Verzekeringsadviseur Nicky Lam Verzekeringsadviseur
 • Laouk Latif - Medewerker Binnendienst Laouk Latif Medewerker Binnendienst

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kun je contact opnemen met Financieel Fit | Apeldoorn.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Openingstijden

  ma 09:00 tot 17:30 uur ( en 's avonds op afspraak)
  di 09:00 tot 17:30 uur ( en 's avonds op afspraak)
  wo 09:00 tot 17:30 uur ( en 's avonds op afspraak)
  do 09:00 tot 17:30 uur ( en 's avonds op afspraak)
  vr 09:00 tot 17:30 uur ( en 's avonds op afspraak)
  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Altijd een adviseur in de buurt
  3. Volledig onafhankelijk

  Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

  9.7

  Op basis van 2061 beoordelingen

  Reviews

  Kargi Areef
  Kargi Areef
  1685743454
  Ik ben zeer tevreden over Financieel Fit! Zowel Laouk als Martijn hebben ons uitstekend geholpen. Ze zijn ervaren professionals die precies weten wat ze doen.De communicatie verliep uiterst prettig. Ze hebben ons bijgestaan in het verkrijgen van onze eerste hypotheek voor ons nieuwe huisje.Ik kan Financieel Fit aan iedereen aanbevelen! Mocht er in de toekomst behoefte zijn aan een andere hypotheek, dan zal ik zeker weer bij hen aankloppen.Nogmaals hartelijk bedankt, heren!
  Iwan
  Iwan
  1684837260
  Ik ben erg tevreden over de hulp die ik heb ontvangen bij mijn hypotheekaanvraag. Nicky heeft me keurig geholpen en ik waardeer vooral zijn bereikbaarheid.
  Wij hebben nu inmiddels drie hypotheekaanvragen/trajecten mogen doorlopen met Martijn, Nicky en Laouk. Dat zegt veel over hoe tevreden en blij we keer op keer zijn geweest met de hulp en de tomeloze inzet van allen bij het laten slagen van onze uitdagende casus. Martijn, Nicky en Laouk nogmaals hartelijk dank!
  Vova Haroyan
  Vova Haroyan
  1677093565
  Een fantastische samenwerking mogen aangaan met Financieel Fit waarbij ik mijn eerste woning heb gekocht. De heren van Financieel Fit zijn zeer professioneel en bekwaam in het vak! Dankbaar voor alle ondersteuning en begeleiding gedurende het traject. Ik kijk uit naar het voortvloeien van een duurzame samenwerking. Enorm bedankt!
  Michael Kaijen
  Michael Kaijen
  1674217530
  Het was lang zoeken maar dan toch eindelijk de beste in het vak gevonden. In een relatief korte periode mijn eerst huis kunnen kopen dankzij de adviseurs van Financieel Fit! Zeker een aanrader
  Jeremy Jonas
  Jeremy Jonas
  1674217400
  Fantastische adviseurs aan die kant! Snel en goed geholpen waar nodig was. Bedankt heren.
  Erik Jansen
  Erik Jansen
  1674215058
  Zeer goede ervaring. Een zeer kundige adviseur die goed met de klant meedenkt. Snelle service, antwoord binnen 8 uur. Een aanrader!
  Evrim Kaya
  Evrim Kaya
  1674214843
  Uitstekende service, altijd bereikbaar en meedenkend! Mijn eerste huis mogen kopen dankzij deze heren. Zeker een aanrader!
  Joyce Akkers
  Joyce Akkers
  1671564737
  Erg slechte ervaring. Onkundige hypotheekadviseur die onterecht positief is en heeft ons aan het lijntje gehouden voor een lange periode, waar een andere adviseur binnen anderhalve dag antwoord heeft kunnen geven. Onze tip, ga niet in zee met dit bedrijf.
  Canan Kaya
  Canan Kaya
  1668073511
  Een super ervaring gehad met Financieel Fit! Van A tot Z begeleiding gehad bij de aankoop van onze eerste koopwoning. Er wordt meegedacht en de ruim 20 jaar ervaring van Casper gaf ons het volste vertrouwen in hem. De mannen van Financieel Fit schakelen snel en staan altijd paraat om binnen no time onze vragen te beantwoorden. Zeker een aanrader dus!
  Angelo Vodegel
  Angelo Vodegel
  1667925526
  Gisteren akkoord gekregen van de bank voor de hypotheek. Dit was niet gelukt zonder de hoge kwaliteit van het werk dat Financieel Fit Apeldoorn levert! Ik en mijn vriendin zaten met een aanname dat wij geen koopmogelijkheden hadden, maar Nicky zei van wel. Hierdoor heeft Nicky een afspraak gemaakt voor ons met Casper en hebben we het een en ander besproken. En eigenlijk is het vanaf dat moment heel snel gegaan! Je krijgt een goede begeleiding van het begin tot het eind. Daarnaast wordt alles duidelijk uitgelegd. Het besef dat ik en mijn vriendin straks ons eerste eigen huis hebben is er nog niet, omdat alles zo snel is gegaan. Als je waar voor je geld wilt dan ben je bij Financieel Fit Apeldoorn op het juiste adres.
  Ayleen Somers
  Ayleen Somers
  1667582789
  Ben zeer tevreden! Financieel Fit heeft mijn geholpen bij het kopen van mijn eerste huis. De eerste huis waar ik een bod heb uitgebracht heb ik ook kunnen kopen, ongelooflijk! De premium klant Certificaat heeft ervoor gezorgd dat mijn bod, zonder behoud van financiering, gekozen werd. Dit terwijl andere een hogere bod hadden gedaan. De medewerkers van Financieel Fit waren heel attent, ze denken met je mee, beantwoorden al je vragen en reageren super snel. Bedankt voor de uitstekende hulp Laouk en Martijn!
  Edgar K
  Edgar K
  1667401046
  Roel Coumans
  Roel Coumans
  1655986326
  100% tevreden en gelukkig met de diensten van Financieel Fit. Wij waren 'premium klant' en durf eerlijk te zeggen dat we zonder hun hulp nu niet onze eerste huis hadden gekocht.Zowel communicatie als service (die verder ging dan enkel hypotheek advies) helemaal goed.
  Financieel Fit heeft ons uitstekend geholpen met alle financiële zaken rondom de aankoop van ons eerste huis. Casper en Nicky konden op korte termijn snel met ons schakelen en zijn fijn en vriendelijk in de omgang. Ook dachten ze goed mee met onze wensen en financiële situatie. Financieel Fit krijgt van mij vijf van de vijf sterretjes.
  Marijn Geurts
  Marijn Geurts
  1649755027
  We hebben Martijn van Dam jaren geleden leren kennen bij het kopen van ons eerste huis. We hebben ons er toen écht in verdiept en verschillende hypotheekadviseurs gesproken, en met Martijn klikte het meteen erg goed.Martijn maakt tijd voor je en kan ingewikkelde dingen helder uitleggen. Hij denkt mee en bereidt ook altijd een back-up plan voor. Hij doet dat met een professionele maar toch informeel vriendelijke werkwijze.Inmiddels hebben Martijn en Nicky ons al bij 3 verhuizingen geholpen met onze hypotheek, verzekeringen en andere financiële producten. Ik kan ze zeker aanraden!
  Omran Takie
  Omran Takie
  1647855278
  Ik ben Financieel Fit | Apeldoorn eeuwig dankbaar! Ik was jarenlang opzoek naar een woning, maar dat werd me telkens niet gegund, totdat ik overstapte naar Financieel Fit!Dankzij hun Premium pakket is mij, na een maand al, een droomwoning gegund. Mede dankzij Financieel Fit heb ik zonder voorbehoud kunnen bieden op de woning en heb ik eindelijk een woning kunnen krijgen! Dat is in deze tijd, als een starter, heel uniek. Ik wil in het bijzonder Nicky, Laouk en Martijn en natuurlijk de rest van Financieel Fit ontzettend bedanken voor jullie professionaliteit en zeer klantgerichte service! Fijn dat jullie ook zo snel schakelen.Ik raad iedereen Financieel Fit aan! Ze zullen jullie absoluut niet gaan teleurstellen.
  Laurens Tabak
  Laurens Tabak
  1647615582
  Het persoonlijke contact en maatwerk dienstverlening van de mannen van Financieel Fit waardeer ik enorm. Door de deskundigheid en de profesionaliteit ben ik zeer tevreden op de manier waarop ik geholpen ben. Ik zou Financieel Fit dan ook aan iedereen aanraden!
  Edris Sharifi
  Edris Sharifi
  1647437328
  Ik ben heel goed geholpen zowel telefonisch als persoonlijk door Casper Traa en Nicky Lam, ik kreeg direct het gevoel dat alles goed komt. Fijne mensen en naar mijn mening zeer bekwaam. Ik raad het iedereen aan!
  Zeer slecht kantoor ben nu al eental maanden met ze bezig al meerdere malen gebeld ik word niet teruggebeld dus geen aanrader
  Bram Zewald
  Bram Zewald
  1645528058
  De mannen van Financieel Fit hebben ons gezin geholpen met het oversluiten van onze hypotheek. En zoals andere reacties hier al weergeven doen ze dat op een enorm prettige manier waarbij ze volledig in dienst staan van jou als klant. We hebben met Martijn gewerkt wat een buitengewoon kundige en prettige gesprekspartner is die op een realistische en professionele wijze ons traject heeft voorbereid. Hierna werden we in de handen van Nicky gelegd die echt de kers op de taart was. De manier waarop hij ons heeft geholpen heeft ervoor gezorgd dat wij voortaan bij alle financiële zaken contact met Financieel Fit opnemen. Nicky komt afspraken na, doet net even die extra pas voor ons, denkt mee en is gewoon een hele fijne vent. Wij vinden het vooral belangrijk om op gelijkwaardig niveau te praten met iemand die expertise heeft op een gebied waar wij niks van weten. Nicky doet dat met verve. Ik wil de mannen nogmaals bedanken voor de prettige samenwerking en ik weet zeker dat als ik over een jaar nog iets wil weten over dit gehele traject ik gewoon terug kan stappen in dat warme bad.
  laouk latif
  laouk latif
  1638890886
  Als starter was ik al langer op zoek naar een woning. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om mij te laten helpen en adviseren door Financieel Fit Apeldoorn. Vanaf dat moment ging het heel snel. Met het bieden zonder voorbehoud financiering en het in contact brengen met de juiste aankoopmakelaar is het nu zo ver: ik ben de trots eigenaar van mijn eerste woning. En het meest bijzondere is, vanaf januari kom ik het team van Financieel Fit versterken💪 Ik wist niet dat er bij het afsluiten van een hypotheek, een nieuwe baan hoorde!
  S V
  S V
  1638882644
  Wij kunnen niet anders zeggen dan: Toppers! Ze zijn van het snelle schakelen, geven uitgebreid, kundig advies en zijn van A tot Z betrokken bij het koopproces. Nogmaals, onze dank is groot mannen!👋🏼
  Gideon Wessels
  Gideon Wessels
  1638558379
  Zeer kundig, meedenkend en snel schakelend. Prettig contact!
  Behulpzaam, duidelijk, eerlijk, en alles snel geregeld!
  Lilian van Nes
  Lilian van Nes
  1636720954
  Erg fijne samenwerking gehad met Financieel Fit bij het uitzoeken van de juiste hypotheek. We werden professioneel geholpen en het was erg fijn dat ze zo goed konden meedenken en zich konden inleven in onze situatie, om vervolgens een passend en juist advies te geven!
  Atif Rahaoui
  Atif Rahaoui
  1636032024
  Een hele prettige samenwerking gehad met financieel fit. Wij zijn vanaf het begin tot het eind van het koopproces goed begeleid bij het regelen van de hypotheek voor onze koopwoning. Wij hebben lang gezocht voor een geschikte woning en de adviseur heeft ons hierbij ten alle tijden ondersteund. Geen vraag was te veel of te gek. Er werden hele goed adviezen gegeven waar wij niet zo snel op waren gekomen zonder hypotheek adviseur. Wij durfde alles uit handen te geven en financieel fit 100% te vertrouwen. Verder vinden wij het prettig dat we altijd snel en duidelijk antwoord krijgen op onze vragen naderhand.Wij vinden het daarom het dubbel en dwars waard, en zijn zeer tevreden. Mochten we weer een hypotheek nodig hebben zullen we zeker beroep doen op deze adviseur.
  Shiwan Arkawazi
  Shiwan Arkawazi
  1635085319
  De professionaliteit van de heren van Financieel Fit heb ik altijd gewaardeerd. In al de jaren dat ik mijn verzekeringen heb lopen bij Financieel Fit Apeldoorn ben ik geholpen met het beste advies en service. Als ik ooit een hypotheek ga afsluiten dan doe ik dat zeker ook bij deze heren.
  Hoe fijn is het dat het team van Financieel Fit zich betrokken voelt bij de klant en zich inleeft in de situatie om vervolgens te kijken hoe zij kunnen helpen.Ze luisteren goed en zijn flexibel. Dank jullie voor de inzet en hulp.
  Jada
  Jada
  1620301095
  Super professioneel team die je goed bijstaat bij je financiering en bij elke vraag die je hebt.
  Ahmed Lak
  Ahmed Lak
  1610368582
  Voordat ik bij deze partij terecht ben gekomen, was ik al geruime tijd op zoek naar een woning. Via het netwerk van Financieel Fit Apeldoorn kwam ik in aanmerking voor een woning voordat deze online te vinden was. Na snel schakelen heb ik het huis kunnen kopen zonder voorbehoud financiering dankzij de expertise van mijn adviseur. Binnen enkele dagen was mijn hypotheek geregeld en ben ik trotse eigenaar geworden van mijn nieuwe woning. Ik kan iedereen dit kantoor aanraden! Zeer prettig geholpen en alles was snel en professioneel geregeld!
  js_loader

  Financieel Fit |Apeldoorn

  Martijn, Casper en Nicky hebben hun krachten gebundeld en vormen het vaste gezicht voor de vestiging Apeldoorn. Zij zijn in staat jouw droomhuis dichterbij te laten komen en jouw huidige financiële situatie top Fit te maken. Starters kunnen met hun hypotheek op zak, zoeken naar een eerste droomhuis en gaan er voor doorstromers nieuwe deuren open. Wil je jouw hypotheek oversluiten? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kortom: wat onmogelijk lijkt, maakt Financieel Fit| Apeldoorn mogelijk. Wij zijn onafhankelijk en werken samen met alle geldverstrekkers. Daarnaast hebben wij een groot netwerk aan makelaars en taxateurs.

  Hypotheekadviseur in Apeldoorn? Eerste gesprek is gratis!

  Heb je de woning gevonden die je zocht? Of ben je aan het oriënteren en wil je weten voor welk bedrag je een verantwoorde hypotheek kunt afsluiten? Wij gaan graag voor jou aan de slag om na te gaan wat er maximaal mogelijk is. Anders dan bij een online berekening krijg je bij Financieel Fit | Apeldoorn direct volledige duidelijkheid. Sterker nog, het unieke van ons hypotheekadvies in Apeldoorn is het gegeven dat je bij ons een berekening krijgt waarmee je echt aan de slag kunt. Wij gaan na hoeveel je kunt lenen, wat de laagste hypotheekrente voor jou is, en je kunt echt gaan bieden op de woning. Eén van de voordelen van ons Financieel Fit premium plan.
  Nog een groot voordeel is dat een hypotheekadviseur in Apeldoorn ook nog eens voordelig is. Waarom? Het eerste adviesgesprek is bij Financieel Fit Apeldoorn helemaal kosteloos en vrijblijvend. Laat je verrassen door onze deskundigheid en neem kosteloos en vrijblijvend contact op met ons team.

  Voor de omgeving Apeldoorn ben je bij ons aan het juiste adres als het gaat om kwalitatief goed financieel advies en profiteert je van de mogelijkheden van een landelijke en innoverende organisatie. Onze (hoofd) vestiging is gevestigd aan de Asselsestraat 63 te Apeldoorn. Uiteraard komen wij ook graag bij je thuis voor een Financieel advies.

  Vrijblijvend een afspraak maken

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Na het versturen nemen we snel contact op om de afspraak definitief in te plannen.

   Waarom een afspraak maken?

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over je situatie

   Gratis offerte voor
   hypotheekadvies aanvragen

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over je situatie


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Financieel Fit Test

    1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
    2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
    3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
    4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
    5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
    6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
    7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
    8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
    9. Ik heb een actueel testament

    Neem contact op face