keyboard_arrow_up

Welkom bij Financieel Fit | Apeldoorn

 • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
 • Financieel plan met jaarlijkse check
 • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Financieel Fit | Apeldoorn

Ben je op zoek naar uw financiële mogelijkheden of kansen? Wacht dan niet langer en neem contact op met Financieel Fit Apeldoorn

Onze erkend financieel adviseurs Martijn van Dam en Casper Traa hebben samen al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van hypotheken, verzekeringen en vermogen. Nicky Lam is onze officemanager en verzekeringsadviseur. Hij weet als geen ander op de juiste manier de contacten te leggen met onze relaties, geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Nicky zorgt ervoor dat jouw hypotheekaanvraag in goede banen wordt geleid. Op deze manier nemen wij al jouw zorgen bij het nemen van deze belangrijke stap uit handen. En last but not least: ook uw schadeverzekeringen worden voor je geregeld.

Service en oplossingsgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel! Maak kennis met dit enthousiaste team. Ben jij Financieel Fit of wil je sparren over de huidige financiële situatie? Wij nodigen je graag uit en het eerste gesprek nemen wij voor onze kosten.

phone 055-30 34 924

Medewerkers

 • Nicky Lam - Verzekeringsadviseur Nicky Lam Verzekeringsadviseur
 • Casper Traa - Financieel Adviseur Casper Traa Financieel Adviseur
 • Martine den Uijl - Medewerker binnendienst Martine den Uijl Medewerker binnendienst
 • Martijn van Dam - Financieel Adviseur Martijn van Dam Financieel Adviseur

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kun je contact opnemen met Financieel Fit | Apeldoorn.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Openingstijden

  ma 09:00 tot 17.30 uur ( en 's avonds op afspraak)
  di 09:00 tot 17.30 uur ( en 's avonds op afspraak)
  wo 09:00 tot 17.30 uur ( en 's avonds op afspraak)
  do 09:00 tot 17.30 uur ( en 's avonds op afspraak)
  vr 09:00 tot 17.30 uur ( en 's avonds op afspraak)
  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Altijd een adviseur in de buurt
  3. Volledig onafhankelijk

  Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

  9.7

  Op basis van 2061 beoordelingen

  Reviews

  Anja de Keizer-Cauwenberg
  Anja de Keizer-Cauwenberg
  19:31 16 Sep 21
  Hoe fijn is het dat het team van Financieel Fit zich betrokken voelt bij de klant en zich inleeft in de situatie om vervolgens te kijken hoe zij kunnen helpen.Ze luisteren goed en zijn flexibel. Dank jullie voor de inzet en hulp.
  Judith van Westen
  Judith van Westen
  19:04 10 Jun 21
  Financieel Fit in Apeldoorn heeft ons geweldig geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Met hun hulp kan je je kansen in de huidige huizenmarkt aanzienlijk vergroten!
  Erik Karamjan
  Erik Karamjan
  11:45 06 May 21
  De zoektocht naar een woning en de begeleiding bij de financiering is nog nooit zo makkelijk geweest. Dankzij het team van Financieel Fit en de goede relaties die zij hebben, heb ik binnen 3 maanden mijn droomwoning gevonden. Zij hebben mij van A tot Z uitstekend begeleid en weten bij elke stap waar ze het over hebben. Na het afronden van de financiering kun je bij ze terecht voor de benodigde verzekeringen. Ook wat dat betreft voorzien ze je van goed advies en de beste prijs/kwaliteit mogelijkheden. Ik heb mij gedurende het proces nergens zorgen over te maken, alle zorgen werden uit handen genomen door Financieel Fit. Het team is super bekwaam en ontzettend professioneel. Een aanrader voor iedereen!
  Jada
  Jada
  11:38 06 May 21
  Super professioneel team die je goed bijstaat bij je financiering en bij elke vraag die je hebt.
  Ahmed Lak
  Ahmed Lak
  12:36 11 Jan 21
  Voordat ik bij deze partij terecht ben gekomen, was ik al geruime tijd op zoek naar een woning. Via het netwerk van Financieel Fit Apeldoorn kwam ik in aanmerking voor een woning voordat deze online te vinden was. Na snel schakelen heb ik het huis kunnen kopen zonder voorbehoud financiering dankzij de expertise van mijn adviseur. Binnen enkele dagen was mijn hypotheek geregeld en ben ik trotse eigenaar geworden van mijn nieuwe woning. Ik kan iedereen dit kantoor aanraden! Zeer prettig geholpen en alles was snel en professioneel geregeld!
  js_loader

  Financieel Fit |Apeldoorn

  Martijn, Casper en Nicky hebben hun krachten gebundeld en vormen het vaste gezicht voor de vestiging Apeldoorn. Zij zijn in staat jouw droomhuis dichterbij te laten komen en jouw huidige financiële situatie top Fit te maken. Starters kunnen met hun hypotheek op zak, zoeken naar een eerste droomhuis en gaan er voor doorstromers nieuwe deuren open. Wil je jouw hypotheek oversluiten? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kortom: wat onmogelijk lijkt, maakt Financieel Fit| Apeldoorn mogelijk. Wij zijn onafhankelijk en werken samen met alle geldverstrekkers. Daarnaast hebben wij een groot netwerk aan makelaars en taxateurs.

  Hypotheekadviseur in Apeldoorn? Eerste gesprek is gratis!

  Heb je de woning gevonden die je zocht? Of ben je aan het oriënteren en wil je weten voor welk bedrag je een verantwoorde hypotheek kunt afsluiten? Wij gaan graag voor jou aan de slag om na te gaan wat er maximaal mogelijk is. Anders dan bij een online berekening krijg je bij Financieel Fit | Apeldoorn direct volledige duidelijkheid. Sterker nog, het unieke van ons hypotheekadvies in Apeldoorn is het gegeven dat je bij ons een berekening krijgt waarmee je echt aan de slag kunt. Wij gaan na hoeveel je kunt lenen, wat de laagste hypotheekrente voor jou is, en je kunt echt gaan bieden op de woning. Eén van de voordelen van ons Financieel Fit premium plan.
  Nog een groot voordeel is dat een hypotheekadviseur in Apeldoorn ook nog eens voordelig is. Waarom? Het eerste adviesgesprek is bij Financieel Fit Apeldoorn helemaal kosteloos en vrijblijvend. Laat je verrassen door onze deskundigheid en neem kosteloos en vrijblijvend contact op met ons team.

  Voor de omgeving Apeldoorn ben je bij ons aan het juiste adres als het gaat om kwalitatief goed financieel advies en profiteert je van de mogelijkheden van een landelijke en innoverende organisatie. Onze (hoofd) vestiging is gevestigd aan de Asselsestraat 63 te Apeldoorn. Uiteraard komen wij ook graag bij je thuis voor een Financieel advies.

  Vrijblijvend een afspraak maken

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Na het versturen nemen we snel contact op om de afspraak definitief in te plannen.

   Waarom een afspraak maken?

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over je situatie

   Gratis offerte voor
   hypotheekadvies aanvragen

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over je situatie


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Financieel Fit Test

    1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
    2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
    3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
    4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
    5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
    6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
    7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
    8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
    9. Ik heb een actueel testament

    Neem contact op face