keyboard_arrow_up

Welkom bij Financieel Fit | Bergen op Zoom

Carine van Dijke van Herk en Michel van der Poel

 • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
 • Financieel plan met jaarlijkse check
 • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Financieel Fit | Bergen op Zoom

De financieel adviseurs van Financieel Fit | Bergen op Zoom, opgericht in 1998, hebben de afgelopen jaren een mooi en groot klantenbestand op mogen bouwen voor wie zij het hypotheekadvies en de financiële producten regelen. Wij zijn dan ook de grootste hypotheekverstrekker van Bergen op Zoom en omstreken, waaronder Halsteren, Steenbergen en Tholen.

Daarnaast helpen wij onze Belgische buren regelmatig aan een hypotheek en huis over de grens én vergroten we de koopkansen van starters op de woningmarkt door hun mogelijkheden vooraf in kaart te brengen zodat ze met hun hypotheek op zak kunnen gaan zoeken naar hun droomwoning.

Kom langs voor een gratis adviesgesprek! Wij komen ook bij jou thuis als je dat wenst.

phone 0164-745400

Medewerkers

 • Carine van Dijke-van Herk - Hypotheekadviseur Carine van Dijke-van Herk Hypotheekadviseur
 • Michel van der Poel - Hypotheekadviseur Michel van der Poel Hypotheekadviseur
 • Dagmar van Renssen - Medewerker Binnendienst Dagmar van Renssen Medewerker Binnendienst

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kun je contact opnemen met Financieel Fit | Bergen op Zoom.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Openingstijden

  ma 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
  di 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
  wo 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
  do 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
  vr 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Altijd een adviseur in de buurt
  3. Volledig onafhankelijk

  Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

  9.7

  Op basis van 2061 beoordelingen

  Reviews

  Monique Stevens
  Monique Stevens
  19:25 07 Nov 22
  Financieel Fit Bergen op Zoom heeft ons uitstekend geholpen. Zij hebben namens ons met onze hypotheekverstrekker onderhandeld, om ons te helpen bij een lastige situatie. Hier hebben zij veel moeite in gestoken en uiteindelijk een voor ons heel gunstig resultaat geboekt. Het contact met Financieel Fit is steeds heel persoonlijk en effectief geweest. Wij zijn al 18 jaar klant bij Financieel Fit en ons vertrouwen in hen is groot. En dat hebben ze onlangs door hun uitstekende hulp opnieuw waargemaakt.
  Peter Van Nispen
  Peter Van Nispen
  10:30 25 Oct 22
  Heel goed geholpen in Bergenopzoom.
  JAL Broos
  JAL Broos
  15:36 20 Oct 22
  G H
  G H
  09:53 14 Oct 22
  Bij dit bedrijf mag je niet jou mening zeggen hoe jij er over denkt. De klant is geen koning bij bepaalde mensen.
  Aron van Damme
  Aron van Damme
  13:51 05 Oct 22
  Erg goed en attent geholpen door het team van financieel fit, zelfs in een situatie waarbij de verkopende partij wat naliet zaten ze er bovenop om alle informatie op het juiste moment bij de juiste partijen te hebben. Nogmaals hartelijk dank!
  Antoine Rensen
  Antoine Rensen
  12:23 16 Aug 22
  Na eerst diverse adviseurs geen goed 1e gesprek gehad te hebben over onze woonwensen.Via een bekende van ons en goede recensies, service en klantvriendelijkheid Financieel fit gebeld.Het 1e gesprek verliepliep soepel, en Michel voelde gelijk aan waar de pijnpunten lagen in onze andere gesprekken en persoonlijke situatie, ondernemer, gevoel, wel willen verhuizen niet moeten, wij wilde weten wat er mogelijk was in plaats van gaan vragen onder voorbehoud van financiering. Garantie gaf hij uiteraard niet in het 1e gesprek. Stuur je stukken als ik het zie zitten gaan we er voor.Wij vonden de werkwijze erg prettig zeer korte lijntjes, goed samenwerkend team, als je snel reageerd snel antwoord terug, een compliment naar mijzelf goed voorbereid zijn op de stukken die ze gaan vragen, dan regelt Michel en zijn team de rest.Snel volgde een persoonlijk gesprek op kantoor, er werd geluisterd en geadviseerd, al het mogelijke voor gerekend. De variant waar wij en Michel het meeste voor voelde heeft Michel en zijn team rond gekregen bij de geldverstrekkers.Niks anders dan goede woorden, een hypotheekadviseur die verder kijkt dan cijfers, ondernemerschap, huidige situatie en toekomst.Eerst nog verhuizen, mocht ik wederom advies nodig hebben ik weet jullie te vinden.
  Bas De Groot
  Bas De Groot
  10:41 10 Aug 22
  Johan Reniers
  Johan Reniers
  14:08 27 Jun 22
  Fijn en een duidelijk gesprek gehad.
  Bernd Brauers
  Bernd Brauers
  18:22 25 May 22
  Professionele uitleg en begeleiding in het aankoopproces van ons volgend huis. Michel staat altijd voor je klaar; ons zoekproces duurde enkele jaren en telkens wist Michel de actuele financiële status weer snel en correct weer te geven. Absoluut noodzakelijk in deze tijd om het juiste bod te kunnen doen en snel te kunnen schakelen. Zeer tevreden (nog twee maanden dan krijgen we de sleutel)!
  Ilse Verbiest
  Ilse Verbiest
  13:09 02 May 22
  L de Bruijn
  L de Bruijn
  18:47 01 May 22
  Berry van Loon
  Berry van Loon
  08:56 26 Apr 22
  Vriendelijk, kundig en behulpzaam. We zijn erg goed en aangenaam geholpen en geadviseerd bij de keuze en afsluiten van de juiste hypotheek en bijgestaan in ons proces van verkoop en koop van onze woning. Het team van financieel fit zou ik zeker aanraden. Bedankt!
  Jos Mathijssen
  Jos Mathijssen
  07:26 31 Mar 22
  Luisterend oor, deskundig, intern goed teamwork, maatwerk wat precies past🙂
  Lia De Keijzer
  Lia De Keijzer
  18:30 22 Mar 22
  Zeer goed geholpen.met onze hypotheek
  Floris
  Floris
  10:47 21 Mar 22
  Goede communicatie. Vanaf het begin is het gelijk duidelijk wat er verwacht wordt en wat je kan verwachten van hen. De offerte was er snel en ook de opvolging na het tekenen is prettig.
  C Giljam
  C Giljam
  07:50 19 Mar 22
  Pierre Passier
  Pierre Passier
  13:46 17 Mar 22
  Snel, goed en volledig volgens de gemaakte. Sterk aan te bevelen!!
  Furr J
  Furr J
  10:52 17 Mar 22
  Al jaren onze adviseurs. Ook nu weer supergoed geholpen met onze nieuwe hypotheekaanvraag. Snelle, duidelijke en fijne communicatie.
  Daniel Uzunov
  Daniel Uzunov
  07:12 02 Mar 22
  Very good servise from Financieel Fit. My agent was Carine van Dijke - van Herk and she helpd us very much, explain all details and helped to get mortgage for our dream home. All process was organized very well and always she was helping answer our questions. Big thank you to her and whole team in FF
  astrid alderliesten
  astrid alderliesten
  16:58 27 Dec 21
  Een fijn bedrijf en staat echt voor de klant.Aanrader voor iedereen
  Cynthia Claessens
  Cynthia Claessens
  18:08 23 Dec 21
  Tijdens het kennismakingsgesprek hadden wij direct een goed gevoel bij Michel vd Poel van Financieel Fit. Dit bleek terecht want hij heeft ons heel goed geholpen met de hypotheek voor de aankoop van ons eerste huis. Steeds nam hij ruim de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Op appjes/mailtjes met aanvullende vragen werd steeds heel snel gereageerd. Bovenal is Michel een sympathieke vent. Wij zijn dus erg tevreden, bedankt!
  Hans Wentink
  Hans Wentink
  13:07 28 Nov 21
  Jurgen Kuijlen
  Jurgen Kuijlen
  19:20 03 Nov 21
  We hadden een informatiegesprek aangevraagd over onze huidige hypotheek (welke we ergens anders hebben afgesloten). We wilden de verschillende mogelijkheden bespreken zoals oversluiten en aankoop andere woning. Dankzij de handige Financieel Fit-app hadden we op voorhand allerlei gegevens aangeleverd zodat Michel en Carine alle mogelijkheden konden uitzoeken. Tijdens het prettige gesprek met Michel zijn alle scenario's uitgebreid uitgelegd, met voorbeelden als het niet direct duidelijk was. Hij nam ook ruim de tijd voor het gesprek en de vragen die we hadden.Al met al een heel verhelderend en ongedwongen gesprek met als conclusie dat we voorlopig goed zitten. We hebben de afspraak gemaakt jaarlijks even contact te hebben om de stand van zaken te bespreken. Als we een leuk huis tegenkomen of iets willen gaan doen met de hypotheek, dan gaan we zeker naar Michel en Carine terug, een aanrader voor iedereen die financieel advies nodig heeft !
  Jeroen Havermans
  Jeroen Havermans
  18:05 21 Oct 21
  Rowdy Mahulete
  Rowdy Mahulete
  09:57 07 Oct 21
  Bibi Geertse
  Bibi Geertse
  09:15 02 Oct 21
  Wederom erg goed geholpen bij het oversluiten van mijn hypotheek door Michel van der Poel en Jacco Entius. Snel antwoord op vragen en alles prima, punctueel en vriendelijk geregeld.
  Milani Trends
  Milani Trends
  12:55 29 Sep 21
  Als zzp'er is het lastig om een hypotheek te krijgen, maar heel erg goed geholpen bij Financieel Fit.
  petra govaarts
  petra govaarts
  17:45 14 Sep 21
  Peter Govaarts
  Peter Govaarts
  10:05 10 Sep 21
  Zeer goed advies, perfect geholpen om de financiering voor elkaar te krijgen.
  Roberto Buth
  Roberto Buth
  08:29 09 Sep 21
  Lars van Wezel
  Lars van Wezel
  08:13 09 Sep 21
  Goed, duidelijk en snel geholpen. Fijne samenwerking en alle zorgen worden van je af genomen. Geen zorgen meer wat een juiste beslissing is. Het wordt allemaal duidelijk uitgelegd en uitgezocht.
  Xiedubbel
  Xiedubbel
  07:16 09 Sep 21
  Goed geholpen door Michel van der Poel van Financieel Fit. Hield rekening met onze wensen en kwam met een boven verwachting passend voorstel. Neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Ook op e-mail wordt door team Financieel Fit snel en adequaat gereageerd. Aanrader!
  rick
  rick
  15:55 07 Sep 21
  Top! Ze leggen alles heel duidelijk uit , nemen echt de tijd voor je. En als je vragen hebt heb je bijna direct antwoord. Echt een aanrader!
  J.C. kloet
  J.C. kloet
  13:43 07 Sep 21
  Carine heeft ons ontzettend goed geholpen een hele sympathieke vrouw met heel veel kennis , we zijn heel blij met haar ,ze staat altijd voor je klaar .
  Erik Gusting
  Erik Gusting
  16:28 16 Aug 21
  Michel denkt mee met de klant en komt met alternatieven die gunstiger zijn dan waar ik zelf aan gedacht had
  Perry Angna
  Perry Angna
  19:11 15 Aug 21
  Top Michel,bedankt voor de vlotte afhandeling van ons hypotheek.Jouw respons op vragen waren super snel en het digitale verkeer voor het aanleveren van documenten is een positieve bijdrage in het geheel.MVGPerry en Mila
  Wim Diaz
  Wim Diaz
  10:46 13 Aug 21
  Michel vd Poel van Financieel Fit heeft ons op alle fronten aangenaam verrast. In een informele omgeving heeft hij alles op een dusdanige manier uitgelegd dat alles voor ons, leken als we zijn op dit gebied, helemaal duidelijk is. Tot slot, niet onbelangrijk, kon hij ons een hypotheekofferte doen die veel beter was dan dat we van tevoren hadden kunnen denken.
  Gerry Leenders
  Gerry Leenders
  13:01 12 Aug 21
  Echt prima geholpen. Alles wat je niet begrijpt legt men net zo lang uit tot je het wel begrijpt. We voelde ons echt op ons gemak en echt geholpen.
  Jeffrey Mous
  Jeffrey Mous
  06:40 12 Aug 21
  Janetta Wisse
  Janetta Wisse
  14:32 11 Aug 21
  Freek Castenmiller
  Freek Castenmiller
  09:21 11 Aug 21
  A Viragh
  A Viragh
  08:46 22 Jul 21
  Altijd behulpzaam en bereikbaar. We zijn er goed geholpen door Carine en Michel!
  js_loader

  Startershypotheek Bergen op Zoom

  De financieel adviseurs van Financieel Fit in Bergen op Zoom zijn al meer dan 10 jaar actief. Dankzij hun jarenlange ervaring kennen zij de markt in en rondom Bergen op Zoom door en door. Voor advies over jouw hypotheek in Bergen op Zoom bent je bij ons dan ook aan het juiste adres. Voor starters hebben wij het speciale Premiumklant-product. Wij berekenen vooraf wat er geleend kan worden zodat je kunt bieden en kopen zonder voorbehoud van financiering. Dit geeft een dikke streep voor op de krappe huizenmarkt! We vertellen er graag meer over tijdens een gratis informatiegesprek. Lees hier ons artikel op IndeBuurt Bergen op Zoom over de zoektocht van een starter en de hulp die wij kunnen bieden.

  Kom bij ons langs voor een gratis eerste adviesgesprek

  Je bent van harte welkom in onze vestiging aan de Van Dedemstraat in Bergen op Zoom. Onze adviseurs komen ook graag bij jou thuis om je meer te vertellen over de mogelijkheden en wat wij voor je kunnen betekenen. In beide gevallen voorzien wij je van het beste professionele advies en begeleiding bij jouw hypotheek in Bergen op Zoom. Tijdens een gratis intakegesprek brengen we jouw huidige situatie in beeld en bespreken we hoe we jouw plannen kunnen realiseren. Dat doen we eerlijk en transparant, zodat je snel duidelijkheid hebt. Gratis afspraak maken voor hypotheekadvies? Vul dan ons afsprakenformulier in!

  Vrijblijvend een afspraak maken

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Na het versturen nemen we snel contact op om de afspraak definitief in te plannen.

   Waarom een afspraak maken?

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over je situatie

   Gratis offerte voor
   hypotheekadvies aanvragen

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over je situatie


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Financieel Fit Test

    1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
    2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
    3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
    4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
    5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
    6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
    7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
    8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
    9. Ik heb een actueel testament

    Neem contact op face