keyboard_arrow_up

Welkom bij Financieel Fit | Bergen op Zoom

Carine van Dijke van Herk en Michel van der Poel

 • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
 • Financieel plan met jaarlijkse check
 • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Financieel Fit | Bergen op Zoom

Bij Financieel Fit | Bergen op Zoom ben je aan het juiste adres voor persoonlijk hypotheekadvies. Onze ervaren hypotheekadviseurs Carina van Dijke- van Herk en Michel van der Poel hebben de afgelopen jaren een mooi en groot klantenbestand op mogen bouwen voor wie zij het hypotheekadvies en de financiële producten regelen. Financieel Fit is in 1998 opgericht en is ondertussen de grootste hypotheekverstrekker van Bergen op Zoom en omstreken, waaronder Halsteren, Steenbergen en Tholen.

phone 0164-745400

Medewerkers

 • Carine van Dijke-van Herk - Hypotheekadviseur Carine van Dijke-van Herk Hypotheekadviseur
 • Michel van der Poel - Hypotheekadviseur Michel van der Poel Hypotheekadviseur

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kun je contact opnemen met Financieel Fit | Bergen op Zoom.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Openingstijden

  ma 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
  di 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
  wo 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
  do 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
  vr 09:00 tot 17:30 uur 's avonds op afspraak
  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Altijd een adviseur in de buurt
  3. Volledig onafhankelijk

  Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

  9.7

  Op basis van 2061 beoordelingen

  Reviews

  Falco Van Rooy
  Falco Van Rooy
  1695750383
  Top advies!Vanwege het bezichtigen van een woning zijn wij op zoek gegaan naar een hypotheek adviseur, hierbij zijn we vanwege positieve reacties bij Financieel Fit terecht gekomen.Na de betreffende bezichtiging kregen wij te horen dat we op zeer korte termijn moesten bieden, Michel heeft vervolgens samen met ons geschakeld en onze (eerste) afspraak vervroegd.Een aantal dagen later is ons bod geaccepteerd en worden we momenteel netjes begeleid naar een succesvolle hypotheek aanvraag.
  Financieel Fit heeft ons in de afgelopen periode goed geholpen met de financiering t.b.v. aankoop nieuwe woning. Contact loopt soepel, en niets is te moeilijk. Hartelijk dank voor jullie hulp!
  Rudy De Jong
  Rudy De Jong
  1680749004
  Michel en de rest van het team van Finacieel fit hebben ons weer uitstekend geholpen dus zeker een aanrader voor je financiële zaken!
  Great, Professional and friendly experience with the Financieel Fit Team. Always ready to help with each step of the process. Highly recommended! - you can count them!
  Thijmen Alleman
  Thijmen Alleman
  1678974934
  Bijna 2 jaar lang heeft Financieel Fit me geholpen in de zoektocht naar een eigen huis met veel vrijblijvend advies en heel veel meedenken. Goed bereikbaar, snel en accuraat, ook nu in de afrondende fase van een aankoop. Kon me geen betere hulp wensen.
  Ramon
  Ramon
  1678872659
  Altijd vriendelijk en top-service!
  Monique Stevens
  Monique Stevens
  1667849106
  Financieel Fit Bergen op Zoom heeft ons uitstekend geholpen. Zij hebben namens ons met onze hypotheekverstrekker onderhandeld, om ons te helpen bij een lastige situatie. Hier hebben zij veel moeite in gestoken en uiteindelijk een voor ons heel gunstig resultaat geboekt. Het contact met Financieel Fit is steeds heel persoonlijk en effectief geweest. Wij zijn al 18 jaar klant bij Financieel Fit en ons vertrouwen in hen is groot. En dat hebben ze onlangs door hun uitstekende hulp opnieuw waargemaakt.
  Heel goed geholpen in Bergenopzoom.
  JAL Broos
  JAL Broos
  1666280201
  G H
  G H
  1665741186
  Bij dit bedrijf mag je niet jou mening zeggen hoe jij er over denkt. De klant is geen koning bij bepaalde mensen.
  Aron van Damme
  Aron van Damme
  1664977896
  Erg goed en attent geholpen door het team van financieel fit, zelfs in een situatie waarbij de verkopende partij wat naliet zaten ze er bovenop om alle informatie op het juiste moment bij de juiste partijen te hebben. Nogmaals hartelijk dank!
  Antoine Rensen
  Antoine Rensen
  1660652638
  Na eerst diverse adviseurs geen goed 1e gesprek gehad te hebben over onze woonwensen.Via een bekende van ons en goede recensies, service en klantvriendelijkheid Financieel fit gebeld.Het 1e gesprek verliepliep soepel, en Michel voelde gelijk aan waar de pijnpunten lagen in onze andere gesprekken en persoonlijke situatie, ondernemer, gevoel, wel willen verhuizen niet moeten, wij wilde weten wat er mogelijk was in plaats van gaan vragen onder voorbehoud van financiering. Garantie gaf hij uiteraard niet in het 1e gesprek. Stuur je stukken als ik het zie zitten gaan we er voor.Wij vonden de werkwijze erg prettig zeer korte lijntjes, goed samenwerkend team, als je snel reageerd snel antwoord terug, een compliment naar mijzelf goed voorbereid zijn op de stukken die ze gaan vragen, dan regelt Michel en zijn team de rest.Snel volgde een persoonlijk gesprek op kantoor, er werd geluisterd en geadviseerd, al het mogelijke voor gerekend. De variant waar wij en Michel het meeste voor voelde heeft Michel en zijn team rond gekregen bij de geldverstrekkers.Niks anders dan goede woorden, een hypotheekadviseur die verder kijkt dan cijfers, ondernemerschap, huidige situatie en toekomst.Eerst nog verhuizen, mocht ik wederom advies nodig hebben ik weet jullie te vinden.
  Bas De Groot
  Bas De Groot
  1660128117
  Johan Reniers
  Johan Reniers
  1656338912
  Fijn en een duidelijk gesprek gehad.
  Bernd Brauers
  Bernd Brauers
  1653502939
  Professionele uitleg en begeleiding in het aankoopproces van ons volgend huis. Michel staat altijd voor je klaar; ons zoekproces duurde enkele jaren en telkens wist Michel de actuele financiële status weer snel en correct weer te geven. Absoluut noodzakelijk in deze tijd om het juiste bod te kunnen doen en snel te kunnen schakelen. Zeer tevreden (nog twee maanden dan krijgen we de sleutel)!
  Ilse Verbiest
  Ilse Verbiest
  1651496963
  L de Bruijn
  L de Bruijn
  1651430846
  Berry van Loon
  Berry van Loon
  1650963419
  Vriendelijk, kundig en behulpzaam. We zijn erg goed en aangenaam geholpen en geadviseerd bij de keuze en afsluiten van de juiste hypotheek en bijgestaan in ons proces van verkoop en koop van onze woning. Het team van financieel fit zou ik zeker aanraden. Bedankt!
  Jos Mathijssen
  Jos Mathijssen
  1648711577
  Luisterend oor, deskundig, intern goed teamwork, maatwerk wat precies past🙂
  Lia De Keijzer
  Lia De Keijzer
  1647973820
  Zeer goed geholpen.met onze hypotheek
  Floris
  Floris
  1647859652
  Goede communicatie. Vanaf het begin is het gelijk duidelijk wat er verwacht wordt en wat je kan verwachten van hen. De offerte was er snel en ook de opvolging na het tekenen is prettig.
  C Giljam
  C Giljam
  1647676235
  Pierre Passier
  Pierre Passier
  1647524777
  Snel, goed en volledig volgens de gemaakte. Sterk aan te bevelen!!
  Furr J
  Furr J
  1647514377
  Al jaren onze adviseurs. Ook nu weer supergoed geholpen met onze nieuwe hypotheekaanvraag. Snelle, duidelijke en fijne communicatie.
  Daniel Uzunov
  Daniel Uzunov
  1646205165
  Very good servise from Financieel Fit. My agent was Carine van Dijke - van Herk and she helpd us very much, explain all details and helped to get mortgage for our dream home. All process was organized very well and always she was helping answer our questions. Big thank you to her and whole team in FF
  js_loader

  Hypotheekadviseur nodig?

  Financieel Fit zit ook bij jou in de buurt! Zo ook in Bergen op Zoom, waar erkende hypotheekadviseurs werken die jarenlange ervaring hebben in deze branche. Zo zorgen we ervoor dat we jou deskundig advies kunnen geven. Onze adviseurs zullen alle risico’s met je doornemen zodat jij verzekerd bent van een hypotheek die voldoet aan jouw wensen.

  Daarnaast helpen wij onze Belgische buren regelmatig aan een hypotheek en huis over de grens én vergroten we de koopkansen van starters op de huizenmarkt door hun mogelijkheden vooraf in kaart te brengen zodat ze met hun hypotheek op zak kunnen gaan zoeken naar hun droomhuis.

  Een huis kopen in Bergen op Zoom

  Als je graag een huis wil kopen in Bergen op Zoom, dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee kan houden. Er zijn ongelooflijk veel mogelijkheden op het gebied van hypotheken en hypotheekverstrekkers. Soms kan het voelen als een proces dat eindeloos doorgaat, doordat er veel op je af komt tijdens het kijken naar de verschillende hypotheken. En dan ben je jezelf misschien alleen nog maar aan het oriënteren en heb je jouw droomhuis misschien nog niet eens gevonden. De hypotheekadviseurs bij Financieel Fit in Bergen op Zoom adviseren je graag over de mogelijkheden rondom hypotheken voor jouw droomhuis in Bergen op Zoom.

  Hypotheek oversluiten

  Wil je graag jouw hypotheek oversluiten? Dat is ook mogelijk bij ons in Bergen op Zoom. We geven je advies over de mogelijkheden die er zijn om jouw hypotheek over te sluiten. Samen bekijken we de verschillende opties die het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

  Advies nodig over een hypotheek in Bergen op Zoom? Je bent van harte welkom op onze locatie van Financieel Fit in Bergen op Zoom, we helpen je graag met al je hypotheekvragen! Wil je liever een hypotheekadviseur bij jou thuis op bezoek? Ook dat is mogelijk, neem contact met ons op en vraag jouw gratis adviesgesprek aan.

  Vrijblijvend een afspraak maken

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Na het versturen nemen we snel contact op om de afspraak definitief in te plannen.

   Waarom een afspraak maken?

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over je situatie

   Gratis offerte voor
   hypotheekadvies aanvragen

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over je situatie


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Financieel Fit Test

    1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
    2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
    3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
    4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
    5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
    6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
    7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
    8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
    9. Ik heb een actueel testament

    Neem contact op face