keyboard_arrow_up

Welkom bij Financieel Fit | Gouda

 • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
 • Financieel plan met jaarlijkse check
 • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Financieel Fit | Gouda

Corstiaan van Pelt, oprichter van Financieel Fit | Gouda, zit al ruim 20 jaar in het vak. En dat merk je direct! Dankzij al deze ervaring kan je van Corstiaan allround financieel advies verwachten over zowel hypotheken, kredieten als verzekeringen.

Tijdens een kennismakingsgesprek over jouw hypotheek in de regio Gouda merk je dat we met je meedenken en je helder, snel en transparant over de mogelijkheden kunnen vertellen. Of het nu gaat om de aankoop van je eerste woning, of planning van je pensioen of eerder stoppen met werken of een financieel advies bij een scheiding.

Wij geven advies door de bril van onze klanten. Jouw belang staat bij ons voorop. Als financieel raadgever stimuleren we de kansen, maar waken ook over de risico’s. Gebaseerd op realisme en haalbaarheid; alles in balans. Alléén zo creëren we financiële rust en zorgen we dat je financieel fit wordt én blijft!

Waar wij echt uniek in zijn is het Bieden Zonder Voorbehoud van financiering. Dat lijkt spannend, maar is het beslist niet bij Financieel Fit – Gouda. Want met de slagkracht van ons als ervaren adviseurs én de 100% toezegging van de bank over de geldlening wordt jouw bieding 3 x serieuzer genomen door de verkoper van de woning.

Door het garanderen van jouw bieding krijgt de verkoper gelijk rust én zekerheid. Jij hoeft ook niet wakker te liggen van de spanning, want de bank heeft al ja gezegd over de geldlening aan jou!

Vergroot daarom je kansen op de woningmarkt met factor 3 tot 5. Bieden Zonder Voorbehoud is een uniek en ijzersterk concept van Financieel Fit. Bel ons gerust voor alle ins en outs.

Het eerste hypotheekgesprek met misschien wel de meest betrokken hypotheekadviseur in de regio Gouda is altijd gratis!

 

phone 0182-748736

Medewerkers

 • Corstiaan van Pelt - Financieel Adviseur Corstiaan van Pelt Financieel Adviseur
 • Jannette van Pelt - Rustenhoven - Client Officer Jannette van Pelt - Rustenhoven Client Officer

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kun je contact opnemen met Financieel Fit | Gouda.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Openingstijden

  ma 09.00 uur - 17.30 uur ( en 's avonds op afspraak)
  di 09.00 uur - 17.30 uur ( en 's avonds op afspraak)
  wo 09.00 uur - 17.30 uur ( en 's avonds op afspraak)
  do 09.00 uur - 17.30 uur ( en 's avonds op afspraak)
  vr 09.00 uur - 17.30 uur
  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Altijd een adviseur in de buurt
  3. Volledig onafhankelijk

  Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

  9.7

  Op basis van 2061 beoordelingen

  Reviews

  Hendrik Loosman
  Hendrik Loosman
  00:21 14 Jan 23
  Goede en succesvolle samenwerking in een kort tijd bestek.
  Kees Malaha
  Kees Malaha
  09:22 12 Jan 23
  Bij het afsluiten van onze nieuwe hypotheek hebben we advies van Corstiaan van Pelt gehad. Hij denkt vooral in oplossingen en die heeft hij hoor, creatieve man! Hij is goed bereikbaar, professioneel en reageert supersnel. Wij hebben een prettige ervaring met Corstiaan en bevelen hem van harte aan!
  matthijs Rorije
  matthijs Rorije
  16:19 30 Dec 22
  Een zeer prettige samenwerking met Corstiaan. Informatief, kundig en zeer behulpzaam. En samen hebben wij het tot een goed einde gebracht. dank.
  Martine Thuisi
  Martine Thuisi
  11:54 16 Aug 22
  Wij zijn enorm tevreden met de voortreffelijke begeleiding en het advies die wij in de afgelopen maanden hebben ontvangen! Erg betrokken, professioneel, beschikbaar en persoonlijk. Ik raad iedereen Financieel Fit aan!
  Michele Schiavina
  Michele Schiavina
  09:47 16 Aug 22
  Corstiaan was very helpful for the financing of our new house. He showed high skill competence and reliability.Absolutely recommended!
  Dies den Haan
  Dies den Haan
  19:04 05 Jul 22
  Wij zijn opnieuw erg goed geholpen door onze financieel adviseur Corstiaan van Pelt. Wanneer de aanvraag complex of uitdagend is weet hij dit toch altijd op een creatieve en oplossingsgerichte manier de zaken tot een goed einde te brengen. Als klant voel je jezelf hierdoor serieus gehoord en geholpen. Aanrader !
  Lisa Gebuijs
  Lisa Gebuijs
  17:25 21 Jun 22
  Super fijne begeleiding gehad bij de aankoop van onze woning! Wij zijn in zee mee elkaar gegaan 2 weken later hadden we ons huis 😁Ik kan Corstiaan iedereen aanbevelen!!!Bedankt voor de goede zorgen.
  Ruben Bos
  Ruben Bos
  11:33 21 Jun 22
  Ik heb vanaf het begin fijn met Corstiaan kunnen samenwerken. Hij luistert goed en dacht echt in mogelijkheden en kansen. Ik was al langere tijd bezig met het zoeken naar financiering voor een complexe situatie die maatwerk vereiste. Dit heeft Corstiaan geleverd tegen gunstige voorwaarden waar ik erg dankbaar voor ben. Corstiaan heeft duidelijk passie voor zijn vak en is enthousiast in de samenwerking wat mooi is om te zien ! De service achteraf ervaar ik ook als prettig. Op basis van mijn ervaring kan ik zeggen dat als je behoefte hebt aan maatwerk je bij Financieel Fit zeker terecht kunt !
  Joke van Donselaar
  Joke van Donselaar
  12:52 04 May 22
  Corstiaan heeft mij geholpen om mijn financiën op orde te krijgen en een mooie woning aan te kopen. Het contact verliep prettig en snel, vragen werden beantwoord en er is maatwerk geleverd. Corstiaan, bedankt!
  arco minderhoud
  arco minderhoud
  12:42 12 Apr 22
  Erg blij met de de diensten die we hebben afgenomen bij Corstiaan. Hij heeft ons goed en duidelijk geholpen.
  noelle demey
  noelle demey
  20:57 13 Feb 22
  Onlangs is de financiering voor onze nieuwe woning met succes afgerond met behulp van Corstiaan van Financieel Fit. Voorafgaand hebben wij een advies gesprek gehad. Hierin werd passend advies gegeven en dit werd duidelijk uitgelegd.Eigenlijk nog geen week later, werd sneller dan verwacht ons bod op een woning geaccepteerd. Corstiaan maakte direct tijd voor ons om de financiering te regelen. Het was een puzzel waarvan wij zelf denken dat we dit zonder hulp van Corstiaan niet voor elkaar hadden gekregen omdat we niet zouden weten waar te beginnen. Ik zelf ben startend ondernemer, waardoor je niet bij elke bank terecht kan. Ook hebben wij al een koop woning waardoor er meer bij komt kijken dan alleen het kopen van de nieuwe woning.Corstiaan wist door zijn ervaring in het vak precies waar hij voor ons terecht kon en waar niet. Ook waar wij dachten dat het spannend werd heeft Corstiaan ons steeds vertrouwen gegeven dat het sowieso zou lukken. De service en de bereikbaarheid was super, en handelde steeds snel. Wij zullen Corstiaan daarom ook zeker aanraden als financieel adviseur. En als wij zelf nog eens financieel advies nodig hebben weten wij hem te vinden!
  Anna van Wensveen
  Anna van Wensveen
  15:31 10 Feb 22
  Corstiaan heeft ons goed en deskundig geholpen met de hypotheek en alles wat daar bij komt kijken voor ons eerste huisje. Zo heeft hij het traject stap voor stap met ons doorgenomen (op een begrijpelijke manier) en heeft hij ons advies gegeven over het bod en de voorwaarden voor de woning. Dit zorgde ervoor dat wij met vertrouwen het bod uit hebben gebracht en het hypotheektraject aan zijn gegaan. We konden altijd telefonisch contact met Corstiaan opnemen met onze vragen!Kortom: erg tevreden!
  Adriaan Schoeman
  Adriaan Schoeman
  08:19 07 Jan 22
  The team at Financieel Fit (Corstiaan and colleagues) supported my wife and me with providing a very good solution for a complex financial situation. I have no hesitation in recommending Financieel Fit.
  Marieke van Bezooijen
  Marieke van Bezooijen
  09:45 07 Dec 21
  Wij zijn heel goed geholpen door Corstiaan. Wat hij voor ons betekend heeft is bijna niet in woorden uit te drukken. We hadden weinig tijd maar Corstiaan heeft alles voor ons op tijd voor elkaar gekregen. Daar zijn wij hem erg dankbaar voor.
  Corine Verbruggen
  Corine Verbruggen
  18:37 02 Dec 21
  De heer van Pelt heeft ons uitstekend geholpen in een zeer roerige huizenmarkt. Snel schakelen is essentieel om op het juiste moment het juiste bod neer te leggen en helder zicht te hebben op de financiële mogelijkheden op het moment van bieden. Met andere woorden; een kundig financieel raadgever is essentieel. En kundig is hij! Passend adviseren, het vermogen om dit in heldere taal uit te leggen, creatief meedenken wanneer dit nodig is en goed bereikbaar zijn via telefoon en mail zijn competenties die hem typeren. Kortom; een topper! Hartelijk dank meneer van Pelt! Wij genieten volop van ons nieuwe huis!
  Pieter Zomer
  Pieter Zomer
  10:32 21 Oct 21
  Zeer deskundige hulp ontvangen. Prettig in de omgang. Iemand die echt luistert naar jouw wensen. Dat staat voorop in plaats van eigen gewin. Ook de nazorg verloopt uitstekend. Kortom: een aanrader!
  sherwien boy
  sherwien boy
  15:02 01 Sep 21
  Ik ben blij met de voorgerekende oplossing, waardoor ik paar honderd euro per maand minder ben gaan betalen. Door deskundig nadenken van Corstiaan en het mij goed informeren van de noodzaak om het op deze wijze te doen, gaf mij veel rust en vertrouwen. Het was niet eenvoudig en snel te regelen, maar met geduld is het resultaat beter geworden dan ik van te voren had gedacht. Ik wil op termijn verhuizen naar een grotere woning en door de nu verzorgde hypotheek is dat verhuizen weer een stap dichterbij gekomen. Dus op de korte termijn brengt dit alles mij veel voordeel en financiele rust en voor de middellange termijn biedt het mij en het gezin een heel goede verhuismogelijkheid. Graag beveel ik Corstiaan aan voor het oplossen/beter maken van financiele vraagstukken. Ook de hulp bij belastingaangiftes verzorgt hij prima!Denkt alleen in voordeel voor klant en heeft de lange termijn voor ogen.De vijf sterren laten volledig onze waardering zien. Fijn om zo'n adviseur tot onze beschikking te hebben!
  Frits Dekkers
  Frits Dekkers
  20:00 28 Aug 21
  Wij zijn heel fijn en professioneel geholpen door Corstiaan. Wij hadden vragen omtrent de overwaarde van ons huis, schenking voor onze kinderen en nieuwe aanvraag van een hypotheek. Corstiaan is meerdere keren bij ons thuis geweest, met verschillende hypotheek voorstellen. Zijn uitleg was duidelijk, hij gaf ons de tijd om na te denken over welk voorstel het beste bij ons paste en gaf ons daarin goed advies. Niets was hem teveel. Toen kwam de 2e Lockdown en lag ons contact even stil, daarna weer alles opgepakt. Corstiaan heeft alles goed voor ons geregeld, en wij konden met al onze vragen bij hem of zijn vrouw terecht.De documenten via de speciale hypotheek app versturen was niet altijd even makkelijk, maar door de begeleiding en tips van Corstiaan is het allemaal goed gekomen.Dankjewel voor de fijne samenwerking!
  Cathy de Groot
  Cathy de Groot
  17:11 20 Aug 21
  Vorig jaar tijdens de corona een hypotheek kunnen regelen via Financieel Fit.Verliep moeizaam omdat de banken ( hypotheek verstrekkers) moeilijk deden maar door het doorzettingsvermogen van Financieel Fit (Corstiaan) is het toch gelukt.Hij heeft heel veel moeite gedaan om de financiering voor elkaar te krijgen, vele hypotheek verstrekkers benaderd en alles tot op de bodem uitgezocht.Het resultaat was super, tegen goede rente de hypotheek geregeld.Nu dit jaar via Corstiaan bouwdepot kunnen krijgen, door hem is het allemaal top geregeld.Hij benaderd de notaris, zoekt alles tot op de bodem uit, door hem niet al te veel administratieve rompslomp ondergaan.Financieel Fit, een aanrader dus.Corstiaan, heel veel dank voor alle moeite want het het viel om de donder niet mee!!
  Lieke van der Meulen
  Lieke van der Meulen
  12:07 17 Aug 21
  Wij zijn waanzinnig goed en professioneel geholpen met onze hypotheekaanvraag. Erg fijn dat zij de zorgen wegnemen in dit soort processen. Ontzettend goed bereikbaar via de mail en telefonisch/whats app. Nooit te beroerd om het twee keer uit te leggen indien nodig. Een echte aanrader!
  Jasmin H
  Jasmin H
  11:14 15 Aug 21
  Top geholpen door Corstiaan bij de aanvraag van onze hypotheek. Ook de begeleiding tijdens de aankoop van onze woning, en de bijbehorende verzekeringen verliep vlekkeloos. Wij waren op zoek naar iemand die alles voor ons uit handen nam en dat hebben wij zeker gevonden bij Corstiaan.Waar wij vooral tevreden over zijn is zijn luisterend vermogen wat leidde tot een passend advies. Bij onduidelijkheden nam hij goed de tijd om alles te verhelderen waardoor we precies wisten waar we aan toe waren. Eventuele obstakels die wij tegenkwamen wist hij binnen no time op te lossen wat erg veel stress bij ons wegnam. Ook het opvolgen van dossierafhandelingen verliep vlekkeloos. We werden gedurende het gehele proces overal van op de hoogte gehouden. Corstiaan was altijd goed bereikbaar, zelfs na kantooruren was hij vaak nog telefonisch bereikbaar, en anders wel via mail of WhatsApp.Kortom, top service en begeleiding van begin tot eind door een ervaren adviseur.
  Michel Worst
  Michel Worst
  12:55 14 Aug 21
  js_loader

  Vrijblijvend een afspraak maken

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Na het versturen nemen we snel contact op om de afspraak definitief in te plannen.

   Waarom een afspraak maken?

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over je situatie

   Gratis offerte voor
   hypotheekadvies aanvragen

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over je situatie


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Financieel Fit Test

    1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
    2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
    3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
    4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
    5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
    6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
    7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
    8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
    9. Ik heb een actueel testament

    Neem contact op face