keyboard_arrow_up

Welkom bij Financieel Fit | Nijmegen

Raymond Pulles

 • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
 • Financieel plan met jaarlijkse check
 • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Financieel Fit | Nijmegen

Financieel Fit | Nijmegen is al vele jaren een bekende naam. Voorheen bestond ons kantoor als Pulles Makelaardij, maar sinds 2009 is Pulles Makelaardij gesplitst in een makelaar en Financieel Fit. Dat betekent dat wij je niet alleen kunnen voorzien van deskundig advies over jouw hypotheek in Nijmegen, maar van een totaalpakket aan advies. Met twee ondernemingen onder 1 dak zijn we een allround team.

phone 024-3031572

Medewerkers

 • Raymond Pulles - Hypotheekadviseur Raymond Pulles Hypotheekadviseur
 • Sander Simmelink - Financieel adviseur Sander Simmelink Financieel adviseur
 • Miranda van Lutterveld - Medewerker Binnendienst Miranda van Lutterveld Medewerker Binnendienst
 • Astrid Unlandt - Medewerker binnendienst Astrid Unlandt Medewerker binnendienst

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kun je contact opnemen met Financieel Fit | Nijmegen.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Openingstijden

  ma 09:30 tot 17:30 uur
  di 09:30 tot 17:30 uur
  wo 09:30 tot 17:30 uur
  do 09:30 tot 17:30 uur
  vr 09:30 tot 17:30 uur
  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Altijd een adviseur in de buurt
  3. Volledig onafhankelijk

  Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

  9.7

  Op basis van 2061 beoordelingen

  Reviews

  Roy Roelse
  Roy Roelse
  1685267983
  Erg fijn geholpen door Raymond & zijn team bij de aanschaf van onze eerste koopwoning. Bedankt voor de deskundigheid en de prettige manier van samenwerken.
  Heel fijn geholpen door de medewerkers bij Financieel Fit. Altijd professioneel en veel kennis van zaken. Wij zouden hen zeker aanbevelen als hypotheekadviseur.
  we zijn super geholpen door het team van Financieel Fit Nijmegen;Ze denken goed met je mee, zijn helder in de communicatie en deskundigHeel veel dank Raymond, Miranda, Astrid, Robin & Storm
  Noortje Hoevens
  Noortje Hoevens
  1680083704
  Als je op zoek bent naar een financieel adviseur die je kan ondersteunen en begeleiden bij elke stap van de aankoop van een woning, altijd bereikbaar is voor vragen, realistisch en betrouwbaar is, en net dat extra stapje zet om jou te helpen, zit je bij Financieel Fit Nijmegen aan het juiste adres. Ik heb de hulp van Financieel Fit ingeschakeld bij de aankoop van een eerste koopwoning, en ik zie niet in hoe mensen dit zonder hulp allemaal doen. Dankzij Financieel Fit is het hele proces goed verlopen, waardoor ik iedereen hun dienstverlening kan en wil aanraden.
  Financieel Fit heeft mij enorm geholpen bij de aankoop van mijn huis. Sander heeft veel kennis en was zelfs tot laat in de avond bereikbaar. Ook de service die je na je aankoop krijgt is top! Ik zou iedereen Financieel Fit aanraden.
  Tamiko M
  Tamiko M
  1678289419
  Very much appreciated all the help and financial advice received. The company is through and proactive. 5 starts!
  Lucas Kenter
  Lucas Kenter
  1675868114
  Reageren snel, vriendelijk en zijn erg kundig.
  Joep Zweers
  Joep Zweers
  1674462929
  Erg fijn geholpen door Raymond en de rest van het team bij Financieel Fit. Neemt veel zorgen weg en zorgt voor een stukje zekerheid. Ik zou het bij een volgende aankoop van een huis weer doen!
  Anne Hoesbergen
  Anne Hoesbergen
  1671192884
  Financieel Fit Nijmegen heeft ons met enthousiasme geholpen bij de afhandeling van onze nieuwe hypotheek. Het tempo van adviseren lag hoog, soms was het lastig te volgen of te gedetailleerd. Daarnaast hebben we zelf helaas wel enkele keren het idee gehad dat we achter zaken aan moesten / zaken moesten controleren, zo bleek onze huidige hypotheekverstrekker bijvoorbeeld toch een goede optie, terwijl Financieel Fit deze al afgeschreven had.
  romain hollands
  romain hollands
  1669749155
  Raymond Pulles van Financieel Fit Nijmegen heeft ons fantastisch geholpen bij het aankopen van een woning. Snel, accuraat en betrouwbaar. Bij een volgende grote financiële stap zullen wij de hulp van Financieel Fit Nijmegen zeker weer inschakelen.
  Jerry Dihal
  Jerry Dihal
  1667372691
  Ik werk al 20 jaar met Financieel Fit, voorheen Pulles Makelaardij. Het team is zeer efficiënt en uitermate kundig. Waar andere financiële adviseurs tekortschieten biedt FF een uitkomst. Telkens weer, na vergelijking, ben ik zeer tevreden met de oplossingen en uitwerking. Chapeau!!
  Mina Faraj
  Mina Faraj
  1664610118
  Top bedrijf! Reageren heel snel en helpen je graag.
  Dimitar Spirov
  Dimitar Spirov
  1661435820
  Het Financial Fit team Nijmegen heeft onlangs de financiële details van mijn hypotheek afgerond en hun steun stel ik zeer op prijs.De mate van betrokkenheid, tijdige reactie en samenwerking is uitstekend. Ik kon altijd rekenen op hun topexpertise en hun advies. Het team van Financial Fit is zeer professioneel en accuraat.Beveel ze ten zeerste aan.
  Jan Kruijsen
  Jan Kruijsen
  1658820696
  Duidelijk en kundig advies! Het team is altijd goed bereikbaar en reageert snel.
  Chris Hanenberg
  Chris Hanenberg
  1658159540
  Zeer prettige en kundige advisering voor onze hypotheek. Waarbij goed wordt gekeken naar het totaalplaatje.
  Manuel Koppe
  Manuel Koppe
  1657531920
  Dank zij Raymond Pulles is het me gelukt om een prachtige woning te kopen in een zeer moeilijk markt. Ik kan alleen maar in zeer positieve bewoordingen spreken over Raymond Pulles en Financieel Fit: betrouwbaar, altijd snel, vriendelijk en to the point reagerend, met een op maat gesneden advies bij de aankoop en financiering van mijn huis.
  HJM van Hal
  HJM van Hal
  1657219193
  Geweldige service, betrokkenheid, efficientie en zorg voor product én mij !!!
  B. K. S.
  B. K. S.
  1655657288
  Competent in complexe financiële situaties en communicatief duidelijk over de structuur van het proces. Eindelijk een woning kunnen kopen, bedankt Raymond Pulles en het team!
  Voor het oversluiten van mijn hypotheek ben ik geadviseerd door Raymond Pulles van Financieel Fit Nijmegen. Hij en zijn collega's hebben ervoor gezorgd dat ik nu veel minder premie per maand betaal en voor dertig jaar lang zekerheid heb. Raymond heeft een zeer scherpe blik op de financiele- en hypothecaire markt en heeft met zijn timing voor mij het optimale uit de oversluiting weten te halen.
  Ben erg tevreden over het prettige contact en het vakkundige advies. Er wordt heldere uitleg gegeven en er is alle ruimte om vragen te stellen. De lijntjes zijn kort en ook de samenwerking tussen medewerkers verloopt prima.
  Peter Remie
  Peter Remie
  1653322482
  Uitstekend advies en zeer efficiente afhandeling
  In een woord: TOP! Je hoeft je nergens druk over te maken, alles wordt namelijk voor je geregeld! Financieel Fit Nijmegen denkt met je mee, ze zijn klantvriendelijk, erg deskundig. Wij zijn super tevreden. Heel veel dank Raymond, Miranda, Astrid, Robin & Storm!
  Tolga Aydogan
  Tolga Aydogan
  1652368005
  Het team is erg vriendelijk en goed bereikbaar. Werkzaamheden worden snel uitgevoerd en het team werkt klantgericht. Er wordt met de juiste zaken met de klant meegedacht.
  De dienstverlening van een makelaar is meer dan het vinden van een nieuw huis en het verkopen van het oude huis. Het is het begeleiden op een mentale reis, waarin zoek criteria zich ontwikkelen en de realisatie komt dat het 100% huis niet bestaat, maar dat het gaat om het vinden van de juiste combinatie van wat je belangrijk vindt. De reis dwingt je om je criteria te scherpen om zo het juiste huis te kunnen vinden. Wat heeft Pulles Makelaardij hierin voor ons betekent? Het goed kunnen luisteren, de empathie, de dialoog en de kennis en ervaring zijn het waar Pulles Makelaardij voor ons in uitblinkt. Daarnaast is er een snelle reactie van de makelaar. Een makelaar die er ook is om problemen op te lossen. Daarbij komt nog het vriendelijke contact, de bereidheid tot helpen en meedenken en de kundigheid van de medewerkers. De financiële afronding was prima verzorgd, mede dankzij Raymond, Miranda en Robin.
  Michael Ricking
  Michael Ricking
  1649754512
  Wij zijn super geholpen door Raymond en Miranda. Dank jullie wel!
  Liza Clemens
  Liza Clemens
  1648886284
  Zeer klantvriendelijke en professionele hulp! Heel goed bereikbaar en meedenkend, super tevreden
  Peter de Bruin
  Peter de Bruin
  1646657712
  Zeer tevreden over de dienstverlening.Deskundig en duidelijk geholpen.Het advies en het proces van de hypotheekaanvraag is zeer goed en betrouwbaar doorlopen.
  J deWitte
  J deWitte
  1644330766
  Super service door Casper en zijn team. Initieel goed geïnformeerd, daarna alles snel en goed geregeld. Goede duidelijke communicatie en afhandeling van de hypotheek aanvraag. Uiteindelijk binnen een week duidelijkheid over het verkrijgen van de hypotheek. Zeker aan te raden!
  js_loader

  Hypotheek Nijmegen

  Onze hypotheekadviseur in Nijmegen, Raymond Pulles, staat voor je klaar om al jouw vragen over een hypotheek, hypotheekrentes, het berekenen van jouw hypotheek en nog veel meer vragen voor je te beantwoorden. Dat doen we niet alleen voor klanten uit Nijmegen, maar ook uit Lent, Malden en Weurt bijvoorbeeld.

  Kom bij ons langs voor een gratis eerste adviesgesprek

  In onze Financieel Fit vestiging aan de Mariënburg in Nijmegen ben je van harte welkom voor een gratis intakegesprek. Samen kijken we naar die ene hypotheek die je een lekker-wonen gevoel in Nijmegen geeft en zekerheid over de kosten, voorwaarden, en risico’s.  Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je van ons mag verwachten. Ook hoor je tijdens het eerste gesprek wat er nodig is om jouw dromen te realiseren en wat wij daarbij voor je kunnen betekenen.

  Vrijblijvend een afspraak maken

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Na het versturen nemen we snel contact op om de afspraak definitief in te plannen.

   Waarom een afspraak maken?

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over je situatie

   Gratis offerte voor
   hypotheekadvies aanvragen

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over je situatie


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Financieel Fit Test

    1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
    2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
    3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
    4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
    5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
    6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
    7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
    8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
    9. Ik heb een actueel testament

    Neem contact op face