keyboard_arrow_up

Welkom bij Financieel Fit | Weert

Marc op 't Roodt & Kirsten Mennen

 • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
 • Financieel plan met jaarlijkse check
 • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Financieel Fit | Weert

Financieel Fit Weert is opgericht door Marc op ’t Roodt. Een bekende naam in de regio Weert. Zeker als het gaat om hypotheekadvies. Geboren en getogen in deze stad, kent hij de markt en omgeving als geen ander. Met zijn jarenlange ervaring heeft hij al vele klanten geholpen aan een goed hypotheekadvies. Reclame maken, dat doen zijn klanten voor hem. Via mond-tot-mond reclame krijgt hij wekelijks diverse mensen om tafel die de hypotheek graag door hem willen laten verzorgen.

Bij Marc krijg je namelijk écht iets. Hij is behulpzaam en heeft een luisterend oor voor jouw wensen, waardoor hij het beste advies kan geven tegen de scherpste rente. Ook nadat de hypotheek is afgesloten, kan je bij Financieel Fit | Weert terecht met financiële vraagstukken.

Eerst adviesgesprek is gratis dus maak snel een afspraak!

phone 0495-745966

Medewerkers

 • Marc op 't Roodt - Hypotheekadviseur Marc op 't Roodt Hypotheekadviseur
 • Kirsten Mennen - Adviseur Verzekeringen Kirsten Mennen Adviseur Verzekeringen

Contact Opnemen

Met behulp van onderstaand formulier kun je contact opnemen met Financieel Fit | Weert.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Openingstijden

  ma 09:00 tot 17:30 uur en 's avonds op afspraak
  di 09:00 tot 17:30 uur en 's avonds op afspraak
  wo 09:00 tot 17:30 uur en 's avonds op afspraak
  do 09:00 tot 17:30 uur
  vr 09:00 tot 17:30 uur
  za 09:00 tot 16:00 uur
  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Altijd een adviseur in de buurt
  3. Volledig onafhankelijk

  Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een

  9.7

  Op basis van 2061 beoordelingen

  Reviews

  Jeroen Jochems
  Jeroen Jochems
  12:24 28 Mar 23
  Snelle service! Top geregeld!
  Trani Do
  Trani Do
  11:41 28 Mar 23
  Heel tevreden. Vriendelijke , altijd behulpzaam
  Amanda Sniekers
  Amanda Sniekers
  16:31 07 Feb 23
  Marc heeft alles duidelijk uitgelegd en goed gekeken wat het beste bij onze situatie past. Niks is hem teveel en hij is goed bereikbaar (zowel per mail als telefonisch). Hij komt zijn afspraken goed na. Wij zijn dik tevreden en raden hem zeker aan.
  Britt Peerlings
  Britt Peerlings
  12:53 19 Jan 23
  Zeer tevreden, mede dankzij Marc onze eerste woning kunnen kopen. Professionele en goede begeleiding, korte lijnen en duidelijke communicatie. Al met al een super ervaring gehad!
  Caroline Gielen
  Caroline Gielen
  13:35 26 Dec 22
  Zo dankbaar voor deze man, Marc op 't Roodt, accuraat, betrouwbaar, reageert snel op vragen, duidelijk, meelevend en supersnel alles geregeld en unne leeve :)
  Jules
  Jules
  11:09 25 Nov 22
  Snel, goed en altijd bereikbaar. Laat niets te wensen over!
  Eren Kocatas
  Eren Kocatas
  07:18 05 Oct 22
  We can’t think of enough ways of thanking Marc. He has helped us get our mortgage in just about 5 working days!! He helped us through all of the process and anything related to buying our house. Thanks to him we didn’t have to worry about one single thing and everything was smoothly done!! We know now that he is going to be our financial advisor as he long as he works and we are happy that we can also call him a friend!! If you need mortgage and your problems to be solved, just go to him and he will do the rest!!! Thank you my friend for all the help!
  Guido Smolenaers
  Guido Smolenaers
  20:09 15 Aug 22
  Menno Schreven
  Menno Schreven
  12:23 03 Aug 22
  Heel erg blij om de financiering van onze hypotheek en verzekeringen via Financieel Fit te laten lopen. Financiering was binnen enkele dagen al rond! Erg fijn en betrokken contact gehad met Marc. Bedankt!
  Bregje Crolla
  Bregje Crolla
  09:41 02 Aug 22
  Goede ervaring met Marc. Snelle service, legt duidelijk uit en denkt goed mee.
  Maykel en janneke
  Maykel en janneke
  12:17 01 Jun 22
  Goeie snelle service je kunt bellen wanneer je wil hij staat altijd klaar voor je. Goed advies en duidelijk. Zakelijk en toch persoonlijk. Kortom een top adviseur.
  Lonny Staring
  Lonny Staring
  18:51 02 May 22
  nona jonella
  nona jonella
  16:39 11 Apr 22
  Marc is echt een toppertje!!Tijdens onze zoektocht van het huis, hebben we Marc als hypotheekadviseur gekozen. Hij is iemand die echt met je mee denkt en met goede adviezen komt. Hij is klantvriendelijk en echt een aanrader om als hypotheekadviseur te nemen. Marc is zowel telefonisch als via de mail goed bereikbaar. Hij probeert zo flexibel mogelijk te zijn qua beschikbaarheid.Marc is iemand die je op je gemak stelt zodat dit allemaal niet te zakelijk overkomt.Echt een hele fijne ervaring gehad! Bedankt!Renato en Jonell.
  Timo Kruijer
  Timo Kruijer
  14:18 08 Apr 22
  Top service👍🏽
  Tom van der Putten
  Tom van der Putten
  13:19 08 Apr 22
  Prettige gesprekspartner die proactief meedenkt in het gehele proces. Goed bereikbaar en houdt zich aan zijn afspraken. Goede financieel adviseur!
  vicky coolen
  vicky coolen
  11:11 04 Apr 22
  Marc luistert naar je wensen maar adviseert ook goed.Geen vraag is te veel voor hem.Zeker een aanrader.
  Maurits Huybrechts
  Maurits Huybrechts
  15:11 23 Mar 22
  Top...goed begeleid en eerlijk advies. Duidelijk en zeer behulpzaam.
  Linda van Lierop
  Linda van Lierop
  14:24 20 Mar 22
  Timo Saes
  Timo Saes
  04:21 11 Mar 22
  Rik Teunissen
  Rik Teunissen
  07:11 10 Mar 22
  Hele goede ervaring met Marc! Alles netjes op tijd geregeld met een goede samenwerking tussen beide. Hij staat altijd voor je klaar.
  Jasper Versantvoort
  Jasper Versantvoort
  12:44 27 Feb 22
  Marc heeft ons geholpen om een bod te doen zonder voorbehoud van financiering, hierdoor hadden we een voordeel met bieden en kregen we het huis! Vervolgens snel gehandeld en is er met met goed contact de hypotheek geregeld. Dankjewel Marc!
  Kevin Dijcks
  Kevin Dijcks
  10:42 20 Jan 22
  Heel vriendelijke man. Gaat snel en grondig te werk.
  Rachél
  Rachél
  21:15 19 Jan 22
  Esmee Versantvoort
  Esmee Versantvoort
  15:36 16 Jan 22
  Marc heeft mij goed geadviseerd bij het financieren van mijn huis.Hij is snel, correct en creatief in het vinden van de juiste oplossing.
  Lennard Schreurs
  Lennard Schreurs
  14:41 30 Dec 21
  Marc heeft ons vanaf het begin meegenomen door onze financiële mogelijkheden. Dat begon met een aftastend en ruim opgezet gesprek, maar naderhand wilde wij toch graag meer duidelijkheid.Een gesprek obv goed vertrouwen volgde waarin wij nog niet meteen een object en dus hypotheek nodig hadden en wij Marc toezegde de hypotheek bij hem af te nemen als het zo ver kwam.Door het gehele proces heeft hij (toen we wel een object op het oog hadden) ons bij de hand meegenomen, continu duidelijk gecommuniceerd en alles nog een tweede keer uitgelegd waar nodig. Gelukkig had Marc alle antwoorden klaar en hebben we nu voor de tweede keer een hypotheek afgesloten.Ik zou Marc bij iedereen aanraden. Professioneel met veel verstand van zaken welke je dag en nacht kan bellen met je vragen.
  jeroen van helden
  jeroen van helden
  08:57 27 Dec 21
  Marc is een kundige en transparante adviseur. Samen met ons heeft hij de mogelijkheden geïnventariseerd, waarna we samen gekeken hebben welke keuze het beste bij ons zou passen. Hij neemt de tijd voor je, kijkt ook naar alternatieven en is erg goed benaderbaar.We hebben een heel goed gevoel overgehouden aan het contact met Marc, we zullen dan ook zeker de mogelijkheden bekijken om andere producten ook onder zijn advies te laten vallen.
  Yor Dooren
  Yor Dooren
  19:25 18 Dec 21
  Marleen Wolfs
  Marleen Wolfs
  11:01 07 Dec 21
  Door zijn prettige manier van samenwerken heeft Marc ons uitstekend geadviseerddoor het geven van zijn deskundig onafhankelijk advies.Zijn snelle en kordate handelwijze en het nakomen van afspraken sprak ons zeer aan.Zeer zeker aan te bevelen!Jo en Marleen Wolfs.
  Robin Neijgh van Lier
  Robin Neijgh van Lier
  12:36 06 Dec 21
  Heel prettig in de communicatie, duidelijk en goedin staat om zich in te leven in de wensen van de cliënt en dit tevens goed om te zetten in een duidelijk verhaal.Bedankt Marc.
  Veerle Jansen
  Veerle Jansen
  09:48 01 Dec 21
  Duidelijke , snelle communicatie.Daarom zeer snel de hypotheek rond gekregen.
  Björn Wiermans
  Björn Wiermans
  08:32 07 Nov 21
  Mandy Maslowski
  Mandy Maslowski
  13:33 05 Nov 21
  Marc heeft ons goed geholpen bij het afsluiten van onze hypotheek voor de aankoop van een eerste huis. De gesprekken waren persoonlijk, duidelijk en kwalitatief goed. Hierdoor wordt alles uit handen genomen en hoef je jezelf geen zorgen te maken.
  martijn Coenen
  martijn Coenen
  17:32 27 Oct 21
  Tatiana Zhivova
  Tatiana Zhivova
  11:23 19 Oct 21
  Ik heb een zeer prettige ervaring met Marc. Als starter wist ik niet waar ik moest beginnen. Marc heeft alles heel goed uitgelegd en van begin tot eind geholpen om alles rond te krijgen. Hij is behulpzaam en snel bereikbaar. Ik heb daarnaast ook uitgebreid advies gekregen over mijn toekomstige situatie. Dit geeft mij meer zekerheid. Nogmaals bedankt!
  Danny White
  Danny White
  11:32 17 Sep 21
  Marc is de onmisbare schakel geweest in de aankoop van mijn huis. Met name zijn deskundigheid en het snelle schakelen hebben voor mij het verschil gemaakt. Met Marc haal je een financieel adviseur in huis die een stap extra zet en meedenkt in oplossingen.
  Roos Kusters
  Roos Kusters
  11:25 27 Aug 21
  Zeer tevreden met de snelle afhandeling om mijn hypotheek om te zetten.Slechte ervaring met andere zonder resultaat.Nu binnen enkele weken alles geregeld, chapeau hartelijk dank was voor mij erg belangrijk. Ik kan iedereen aanbevelen om hier mee in zee te gaan.
  Celine Caris-Hendrikx
  Celine Caris-Hendrikx
  10:23 24 Aug 21
  Marc handelde in korte tijd erg goed en snel. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie en het duidelijke advies. Zeker een aanrader!
  erik chompff
  erik chompff
  12:56 13 Aug 21
  Marc heeft ons geholpen met de financiering van ons droomhuis. Erg tevreden met de begeleiding, snelle handelen en persoonlijke aandacht. Van te voren nog getwijfeld of we het zelf moesten proberen maar achteraf erg blij met het professionele advies. Zonder Marc was het niet gelukt.
  Joke Laurens Janse
  Joke Laurens Janse
  10:58 25 Jul 21
  Marc is een plezierige, deskundige adviseur, die snel kan schakelen en handelen. Denkt in kansen en oplossingen. Bescheiden, betrokken. Van harte aanbevolen!
  Jarno Arts
  Jarno Arts
  19:38 20 Jul 21
  Wij hebben gekozen voor Financieel Fit ( Marc op 't Roodt) wij zijn zeer tevreden! Iemand die de tijd neemt om alles uit te leggen, waar nodig is nog een keer naar te kijken. Iemand die netjes zijn afspraken na komt, en ook belangrijk op een gezellige samenwerking. Kortom een geslaagde keuze. Zeker een aanrader.
  Dolinda Kamps
  Dolinda Kamps
  19:33 18 Jul 21
  Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Marc: duidelijk en concreet advies. Legt alles goed uit en denkt mee met de vraagstelling. Snelle afhandeling en goede/ prettige communicatie. Daarnaast ook duidelijkheid en transparant over de kosten van dienstverlening, geen verborgen kosten. Ik zou Financieel Fit zeker aanbevelen.
  Firmin Bijl
  Firmin Bijl
  17:20 03 Jun 21
  Het is al moeilijk genoeg om een huis te kopen, dus toen we ons huis zagen was hulp van harte welkom. Marc heeft er met zijn kennis en snelle handelen voor gezorgd dat wij ook maar een kans maakte.Marc is zeer betrokken en zorgt voor maatwerk. Hij heeft ons van begin tot eind uitstekend geholpen, zonder hem was het niet gelukt. Een dikke aanrader!
  Willem Verstegen
  Willem Verstegen
  11:02 22 May 21
  Zeer goede begeleiding gegeven in deze complexe huizenmarkt. Reageert snel, duidelijk en met oog voor persoonlijke situatie. Onvermoeibaar, voelden ons gehoord met op maat gesneden adviesen. Kunnen Marc van harte aanbevelen.
  Alessandro Cau
  Alessandro Cau
  18:10 03 May 21
  Marc heeft ons in een korte tijd geholpen bij het vinden en aankopen van een prachtig huis in Weert. Zonder hem, hebben wij als starters heel wat huizen bezichtigd en telkens waren andere kopers ons slimmer af. Na ander half jaar zoeken stonden we op het punt om de hoop op te geven. Marc heeft ons enorm geholpen bij zowel het vinden van een huis, het samenstellen van een bod met voorwaardes die bij ons passen en alle nodige administratieve zaken in de afhandeling van de aankoop.
  Mark Stroek
  Mark Stroek
  16:37 16 Apr 21
  170renske
  170renske
  08:49 30 Mar 21
  Marc heeft ons ontzettend fijn geholpen bij de aanvraag van onze hypotheek. Hij heeft alle tijd voor ons genomen en gaf goede adviezen. Bedankt voor alle tijd en energie die je hierin hebt gestoken Marc! Wij zullen Financieel Fit | Weert zeker aanraden bij anderen.
  Kees Lamerikx
  Kees Lamerikx
  10:02 08 Mar 21
  Het is een hele uitdaging om in deze tijd een woning te kopen als starter.Na meerdere malen aan het kortste eind te hebben getrokken, heb ik contact gezocht met Marc op t Roodt van Financieel Fit.We hebben samen mijn situatie doorgenomen, waardoor hij vervolgens een gedegen aankoopadvies kon geven.Marc heeft mij bij elke stap van het aankoopproces betrokken. Door een duidelijke en heldere communicatie was het voor mij duidelijk hoe het proces verliep.Marc heeft mij vanaf de bezichtiging tot aan de handtekening enorm geholpen. Ik raad hem zeker aan bij anderen!
  Rowan Michels
  Rowan Michels
  10:54 25 Feb 21
  Goede hulp en advies gekregen!
  Bert Cuijpers
  Bert Cuijpers
  12:57 17 Feb 21
  Super fijne service en laagdrempelig contact bij vragen!
  Dominique Luijs
  Dominique Luijs
  17:34 02 Feb 21
  Zeer prettig en deskundig advies. Marc is van alle laatste regels en richtlijnen op de hoogte. Geeft onafhankelijk advies maar kijkt wel gedegen mee in wat voor jou het beste is. Fijne, goede en snelle communicatie. Super tevreden. Het heeft ons heel veel werk en stress gescheeld. Voor ons is Marc een blijvertje!
  Precilla Niens
  Precilla Niens
  15:48 18 Jan 21
  We kwamen bij marc uit om te vragen wat de mogelijkheden waren om een huis te kopen. Het voelde meteen vertrouwd.Marc heeft ons overal in begeleid. Wat een goede service geeft hij.Maar wat belangrijk is wij voelde ons veilig bij alles wat hij deed.Goede uitleg, altijd antwoord op vragen niets was te veel.We zullen marc bij iedereen aanraden.Bedankt Marc.Kishan en precilla.
  Romy Jacobi
  Romy Jacobi
  20:17 07 Oct 20
  Vriendelijk, snelle reactie op vragen, duidelijk advies.
  Goede en prettige ervaring met Financial Fit en Marc.Deskundig en ervaren en komt afspraken na. Een aanrader.
  Rob Gijsen
  Rob Gijsen
  09:12 24 Sep 20
  Prima ervaring gehad met Financieel Fit Weert. Uitgebreide informatie en begeleiding.
  Melissa Reemers
  Melissa Reemers
  18:13 14 Sep 20
  Marc heeft ons geholpen met de hypotheek voor een huis. Na een oriënterend gesprek waren we er al snel over uit dat we verder gingen met financieel fit. Het was vooral prettig dat hij snel voor ons klaar stond, tussendoor geregeld updates gaf over de stand van zaken en de tijd nam om dingen uit te leggen. Wij bevelen hem zeker aan!
  ismail el Haddada
  ismail el Haddada
  08:04 14 Sep 20
  Marc is zeer efficiënt in zijn werkwijze en helder in zijn advies hij heeft ons geholpen bij het verkrijgen van een Hypotheek toen wij deden verhuizen van België naar Nederland! Doordat Marc ons steeds goed heeft geadviseerd en voorbereid is het helle traject zeer soepel en snel verlopen.
  Ellen Peeters
  Ellen Peeters
  12:31 09 Aug 20
  Vanaf het eerste moment, nu alweer jaren geleden hadden we direct een goed gevoel bij Marc.Hij had ons toen al heel goed geholpen en nu na jaren, hebben we weer zijn advies gevraagd en heeft hij ons opnieuw heel goed geadviseerd.We zullen Marc zeker bij velen aanbevelen.
  Pieter Meusen
  Pieter Meusen
  12:31 30 Jun 20
  Marc spreekt de taal van de gewone mens. Hij is duidelijk, snel, professioneel en makkelijk bereikbaar. Wij zijn super tevreden over wat wij in een relatief korte tijd hebben kunnen realiseren.
  Ad Hendriksen
  Ad Hendriksen
  13:33 25 Jun 20
  Marc is een sympathieke toegankelijke adviseur met veel kennis van financiële zaken. Voor onze hypotheekaanvraag hadden we precies de juiste man.
  Diane Breuers
  Diane Breuers
  09:42 17 Jun 20
  Marc op 't Roodt heeft ons geholpen bij het afsluiten van een passende hypotheek voor ons eerste koophuis. Communicatie verliep altijd prettig. Reageerdesnel en we konden laagdrempelig terecht met vragen. Doordat familieleden ook positieve ervaringen hadden in de samenwerking met Marc, hadden wij vertrouwen dat we een passend advies kregen.
  Andy Peeters
  Andy Peeters
  14:15 24 May 20
  Wim Clerx
  Wim Clerx
  11:20 23 May 20
  Deskundig en zeer betrouwbaar! Marc Op 't Rood is erg vriendelijk, komt afspraken altijd goed na! Bij zo'n belangrijke beslissing is het fijn als er iemand met deze kwaliteiten tegenover je zit. We zullen Marc dan zeker bij anderen aanbevelen. Marc ga zo door en veel succes!
  Marc Roeleven
  Marc Roeleven
  15:07 20 May 20
  Persoonlijk , betrouwbaar, denkt in mogelijkheden en je merkt dat de klant centraal staat bij Marc.
  Femke Lenaers
  Femke Lenaers
  13:22 19 May 20
  Piet Scheres
  Piet Scheres
  12:29 19 May 20
  Vanaf de kennismaking met Financieel Fit (in de persoon van Marc op 't Roodt), gaf dit al een goed gevoel. Ik kreeg de tijd om uit te leggen wat ik bedoelde en beoogde. Met veel empathie en de nodige adviezen werd er ruimte geboden om na te denken over het uiteindelijke advies, waarbij ook alternatieven ter sprake kwamen. Compliment. Ik heb het advieswerk in de financiele sector in het verleden elders wel anders meegemaakt. Deze jongeman kwam rustig, deskundig en zeer vertrouwenwekkend over. Zijn ervaring in de bankensector kwam hierbij erg goed van pas. Kortom een aanbeveling. Kwaliteit verloochent zich niet en ik heb hem dan ook met een gerust hart in mijn relevante omgeving bij meerdere kennissen aanbevolen.Vanuit daar kwamen dezelfde beoordelingen en loftuitingen voor zijn aanpak en adviezen. Ga zo door! Piet Scheres.
  Sharon Bovend'Eerdt
  Sharon Bovend'Eerdt
  11:45 19 May 20
  Marc heeft ons uitstekend geadviseerd en is goed te bereiken voor vragen. Door zijn kennis en ervaring voelt het goed en vertrouwd.
  Casper Heuvelmans
  Casper Heuvelmans
  11:36 19 May 20
  We zijn er goed geholpen bij het afsluiten van onze hypotheek door Marc. Hij weet alles op een zeer duidelijke en begrijpelijke manier uit te leggen en neemt echt de tijd voor je.
  js_loader

  Door altijd in de regio werkzaam te zijn geweest heeft Marc op ’t Roodt een behoorlijk netwerk van professionals om zich heen verzameld. Dit netwerk wil hij graag delen met zijn klanten om elkaar te helpen en te ondersteunen daar waar nodig.

  Het aansluiten bij de Financieel Fit organisatie is een eenvoudige keuze geweest. Hij wil het beste voor zijn klant, dan kom je bij de beste hypotheekketen van 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020 terecht. Lokaal advies met een professionele ondersteuning. Hierdoor kan Marc zijn advies nog net iets verfijnen, snel duidelijkheid geven en natuurlijk gebruik maken van de alle voordelen die Financieel Fit aan kan bieden, waaronder het Financieel Fit plan en de handige Financieel Fit app waarin je al jouw producten eenvoudig bij kunt houden.

  Bij Financieel Fit | Weert word je geïnformeerd en krijg je advies over onder andere: hypotheken, kredieten, risico’s afdekken en schadeverzekeringen.

  Hypotheek oversluiten

  Met de huidige lage rente krijgen we meer vragen om na te gaan of de hypotheek oversluiten voordelig is. De rente is natuurlijk wel historisch laag. Je hypotheek oversluiten is niet altijd voordelig. Het hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld welke vorm hypotheek u op dit moment heeft, maar ook hoe lang de rente nog vast staat. Door de lage rente kunnen wij in veel gevallen voordeel bieden. Op dit moment is het gemiddelde voordeel een stukje meer dan € 200,00 op het maandtermijn. Een besparing van ruim € 2.500,00 per jaar. Daar kunt u toch veel leuke andere dingen mee doen, of natuurlijk de maandlast gelijk houden en uw hypotheek extra inlossen, net wat voor u het best is. Wilt u weten of uw hypotheek oversluiten voordelig is? Marc op ’t Roodt gaat graag vrijblijvend voor u na wat de mogelijkheden zijn.

  Vrijblijvend een afspraak maken

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Na het versturen nemen we snel contact op om de afspraak definitief in te plannen.

   Waarom een afspraak maken?

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over je situatie

   Gratis offerte voor
   hypotheekadvies aanvragen

   1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
   2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
   3. Snel duidelijkheid over je situatie


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Financieel Fit Test

    1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
    2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
    3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
    4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
    5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
    6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
    7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
    8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
    9. Ik heb een actueel testament

    Neem contact op face