keyboard_arrow_up

  • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
  • Financieel plan met jaarlijkse check
  • Met Financieel Fit App altijd inzicht

ZZP Lening

Als zzp’er heeft u vaak te maken met veel onzekerheden omtrent de mogelijkheden tot het afsluiten van een lening. Voor zelfstandigen gelden namelijk andere, vaak strengere voorwaarden. Maar omdat het aantal zzp’ers nog steeds groeit, is ook de markt van leningen aan het veranderen. Kredietverstrekkers komen steeds meer tegemoet aan de behoeften van zzp’ers waardoor er steeds meer mogelijk is op het gebied van leningen.

Een zogenaamde zzp-lening stelt een zelfstandige zonder personeel in staat de start van zijn bedrijf te financieren met een startkapitaal. Voor startende ondernemers vaak onmisbaar om goed beslagen ten ijs te komen. Maar als zzp’er kunt u natuurlijk ook behoefte hebben aan een consumptieve lening voor bijvoorbeeld de verbouwing van uw huis. Financieel Fit adviseert zzp’ers over de mogelijkheden voor een persoonlijke (zzp-)lening of doorlopend krediet. Ook zakelijk leasen is als zzp’er mogelijk.

Voorwaarden lening voor zelfstandigen

Over het algemeen gelden een aantal voorwaarden bij een lening voor zelfstandigen, zoals een bekend en onbesproken BKR. Ook voor startende ondernemers zonder jaarcijfers, ondernemingsplan of zzp’ers die minder rooskleurige jaren achter de rug hebben, is het afsluiten van een lening mogelijk via Financieel Fit. Wij kijken verder dan de cijfers op papier.

Voor een zzp-lening is het vooral van belang dat de zzp’er de onzekerheid over zijn maandelijkse inkomsten en het daarmee gepaard gaande risico voor de betalingsverplichtingen weg kan nemen bij de kredietverstrekker. Financieel Fit helpt u graag gedurende het gehele traject van het aanvragen van een lening. De zzp-regels kennen we vanbinnen en vanbuiten waardoor we u uitstekend kunnen adviseren en doelgericht kunnen bemiddelen met kredietverstrekkers.

Meer informatie over een lening voor zzp’ers

We maken graag een afspraak met u om u meer te vertellen over de mogelijkheden, al uw vragen te beantwoorden en u van de benodigde informatie te voorzien. Ook zetten we de voorwaarden, rentes, premies en selectiecriteria voor u op een rijtje zodat u precies weet wat wel en niet kan. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of via krediet@financieelfit.nl , of u kunt direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.

Vrijblijvend een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 2061 beoordelingen.


Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament