Overweeg je de aanschaf van een nieuwe auto of heb je dringend een betrouwbare occasion nodig? Als je momenteel niet over voldoende financiële middelen beschikt om een auto aan te schaffen, hoef je je geen zorgen te maken. Bij Financieel Fit bieden we de perfecte oplossing voor autofinanciering. Onze mogelijkheden omvatten zowel doorlopende kredieten als persoonlijke leningen.

Financieel Fit staat bekend als jouw betrouwbare partner voor onafhankelijke bemiddeling in autofinanciering. Wij nemen graag de touwtjes in handen en helpen je ontdekken bij welke kredietverstrekkers je terecht kan. Ons doel is om de laagst mogelijke rentetarieven voor jou te regelen, evenals de meest gunstige voorwaarden die passen bij jouw situatie. Op deze manier kan je onder de meest optimale omstandigheden de auto financieren die je wenst.


Leasen

Als je een auto gaat financieren kan je kiezen voor twee verschillende mogelijkheden. Je kunt een leasecontract afsluiten. Of een persoonlijke lening afsluiten.
Aan beide vormen zitten voor-en nadelen. Een lease wordt door particulieren vooral afgesloten als operational lease. Je betaalt dan alleen nog de kosten voor de brandstof, de rest zit allemaal in je maandtermijn verwerkt. Ook het onderhoud.
Zelfstandigen kiezen meestal voor een financial lease.
Het voordeel bij een lease is dat je altijd weet waar je aan toe bent, geen onverwachte kosten.
Het nadeel is dat de auto nooit echt van jezelf wordt. Je moet hem na enkele jaren weer inleveren en staat dan met lege handen.

Persoonlijke lening

Wanneer je kiest voor een persoonlijke lening om je auto te financieren, geniet je van duidelijkheid. Zowel de looptijd als de rente van de lening zijn dan vast. Je ontvangt het benodigde bedrag voor je auto in één keer en lost dit geleidelijk af via een vast maandelijks bedrag. Het biedt structuur en voorspelbaarheid.

Een persoonlijke lening voor een auto kan je bij Financieel Fit altijd boetevrij tussentijds inlossen. Het voordeel van een persoonlijke lening als autofinanciering is dat de auto direct echt helemaal van jezelf is. Dat voelt toch altijd prettig.


Meer informatie over je auto financieren

Bij Financieel Fit staan we klaar om jou te voorzien van het meest waardevolle advies betreffende diverse autofinanciering opties. Als onafhankelijke tussenpersoon zijn we niet gebonden aan één specifieke kredietverstrekker en zijn we niet verplicht om jouw lening bij een bepaalde bank onder te brengen. Dit stelt ons in staat om objectief alle beschikbare wegen voor autoleningen te evalueren.

Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en een afspraak te regelen voor een kennismakingsgesprek. Je kan ons bereiken via telefoonnummer 0164-650 088 of stuur een e-mail naar krediet@financieelfit.nl. Of vraag gelijk je lening aan via de button hieronder!

Vraag je lening aan!


zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak