Heerlijk genieten van je eigen avonturen met de caravan of vakantie vieren in jouw vertrouwde caravan op die geliefde camping waar je jaarlijks met zoveel plezier vertoeft. Zijn dit dromen die je al langere tijd koestert? Met een speciale financiering voor caravans kan deze droom daadwerkelijk uitkomen, en kan je dit jaar nog volop genieten van jouw eigen caravan. Onze deskundige kredietadviseurs staan klaar om je te informeren over de verschillende mogelijkheden om jouw eigen caravan te financieren.

In onze rol als onafhankelijk bemiddelaar garanderen we jou de meest optimale caravanfinanciering. Voor het bekostigen van een caravan bieden we de optie om een persoonlijke lening aan te vragen evenals de keuze voor een doorlopend krediet. De onderscheidende kenmerken en gedeelde eigenschappen van deze twee financieringsmogelijkheden zetten we graag uiteen.


Doorlopend krediet?

Bij het kiezen voor een doorlopend krediet ervaar je dezelfde vrijheid als wanneer je onderweg bent in je caravan. Een vastgestelde kredietlimiet wordt aan jou toegekend, waardoor je flexibel geld kan opnemen binnen deze limiet en tevens op je eigen tempo kan aflossen, zonder boetes. Terugbetaling vindt maandelijks plaats, waarbij zowel aflossing als rente voor de lening inbegrepen zijn. De rente is variabel en kan fluctueren.

Persoonlijke lening?

Met een persoonlijke lening heb je volledige zekerheid over het moment waarop jouw caravanlening volledig is afbetaald. Het benodigde bedrag om de caravan te financieren wordt in één keer op jouw rekening gestort. Elke maand betaal je een vaste som aan rente en aflossing. Zowel de looptijd als de rente van de lening zijn vaststaand. Het is niet mogelijk extra bedragen op te nemen of extra aflossingen te doen.


Meer informatie

Bij ons is het aanvragen van een caravanlening eenvoudig via onze kredietadviseurs. Wij staan klaar om je het meest geschikte advies te bieden en de meest gunstige rentetarieven voor jouw caravanfinanciering te verstrekken. Bovendien kan je de aanbevolen producten direct bij ons afsluiten. Wil je je caravan financieren via Financieel Fit? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0164-650 088 of stuur een e-mail naar krediet@financieelfit.nl. Of vraag gelijk je financiering aan via de button hieronder.

Vraag je lening aan!


zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak