Die motor roept al jaren naar je. De sensatie van de wind door je haren. Bij het kiezen van de juiste motor laat je je leiden door je gevoel. Maar wat als de financiering voor jouw droommotor niet binnen handbereik lijkt te zijn? En als je momenteel niet over voldoende financiële middelen beschikt om direct tot aanschaf over te gaan, maar wel verlangt naar eindeloze toertochten? Gelukkig biedt een motorlening uitkomst, zodat je jouw ideale motor kan financieren en direct kan genieten van de ultieme rit.

Bij elke stap van het aanvraagproces staan onze kredietadviseurs voor je klaar. Welke optie sluit het beste aan bij jouw wensen: een doorlopend krediet of een persoonlijke lening? En welke rentetarieven, premies, voorwaarden, kosten en risico’s komen hierbij kijken? Wij geven je graag alle informatie die je nodig hebt.


Doorlopend krediet

Wanneer je besluit een lening aan te vragen voor je droommotor, moet je de keuze maken tussen een doorlopend krediet en een persoonlijke lening. Met een doorlopend krediet ervaar je volop vrijheid. Je ontvangt niet slechts één keer een bedrag voor de financiering van je motor; gedurende de gehele leen periode kan je geld opnemen tot aan een vooraf bepaalde kredietlimiet. Als je tussentijds een bepaald bedrag aflost (zonder boete), kan je datzelfde bedrag of een ander bedrag later opnieuw opnemen wanneer je het nodig hebt. Maandelijks los je af en betaal je (variabele) rente.

Persoonlijke lening

Wanneer je op zoek bent naar financiering voor je droommotor, stuit je vaak op twee lening opties: een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Met een persoonlijke lening krijg je het benodigde bedrag voor je motor in één keer uitgekeerd. Hierna los je regelmatig af in vaste, maandelijkse termijnen. Zowel de looptijd van de motorlening als de rente zijn vast. Het is echter niet mogelijk extra geld op te nemen en tussentijds aflossen gaat niet altijd zonder boete.


Maak een afspraak

Bij Financieel Fit kijken we graag samen met jou welke motorfinanciering het meest geschikt is. We onderzoeken jouw behoeften en analyseren jouw persoonlijke en financiële situatie. Zodra alles duidelijk in kaart is gebracht, kunnen we een goed onderbouwd advies verstrekken. Wil je een gratis afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem gerust contact op via telefoonnummer 0164-650 088 of stuur een e-mail naar krediet@financieelfit.nl. Of vraag gelijk je lening aan via de button hieronder!

Vraag je lening aan!


zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak