Wanneer je binnenkort overweegt om geld te lenen, is het van belang om het maximale leenbedrag te berekenen. Bij Financieel Fit staan onze kredietadviseurs klaar om vlot de berekening van jouw maximale leningscapaciteit uit te voeren. Het is altijd verstandig om bij het aangaan van een lening te bepalen welk bedrag je financieel aankan. De reden hiervoor is dat jouw financiële situatie de komende jaren onverwacht kan veranderen. Dankzij onze grondige berekeningen ben je in staat om op een verantwoorde wijze geld te lenen.


Hoe gaat de berekening van de lening in zijn werk?

Indien je reeds een specifiek bedrag in gedachten hebt, is het uiteraard waardevol om te achterhalen of het haalbaar is om een dergelijk bedrag te lenen. Het is namelijk van belang om binnen jouw financiële draagkracht te blijven bij het lenen.

Onze kredietadviseurs baseren zich op jouw netto-inkomen, het maandelijkse huur- of hypotheekbedrag en je huidige woonsituatie (type woning en huishouden) om het maximale leenbedrag vast te stellen. Ongeacht het type lening dat je overweegt – hetzij een persoonlijke dan wel een doorlopend krediet – blijft het maximale leenbedrag onveranderd. Naast het vaststellen van dit maximale bedrag, is het tevens van belang om te bepalen wel maandelijks bedrag je wenst te besteden aan de lening. Het kan namelijk zo zijn dat je meer kan lenen dan je maandelijks wil aflossen.


Geld lenen berekenen

Wil je een nauwkeurige leningsberekening laten uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact op met de kredieten afdeling van Financieel Fit. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je een indicatie te geven van het maximaal te lenen bedrag. Uiteindelijk neemt de kredietverstrekker de beslissing of de aangevraagde lening wordt goedgekeurd. Onze berekeningen zijn echter zo accuraat dat afwijzingen zelden voorkomen.

Bovendien brengen we jouw bestaande openstaande leningen in kaart. Deze bedragen dienen namelijk te worden afgetrokken van het maximale leenbedrag, om zo te bepalen hoeveel extra je kan lenen. Zo krijgen we een duidelijk beeld van jouw situatie en financiële mogelijkheden. Maak direct een afspraak met een kredietadviseur van Financieel Fit en laat ook jouw maximale leenbedrag berekenen. Bereik ons via telefoonnummer: 0164-650 088 of stuur een e-mail naar krediet@financieelfit.nl. Of klik op de button hieronder voor ons online aanvraagformulier.

Vraag je lening aan!

Lenen, kosten en rente

In de volgende artikelen gaan we verder in op het maximale leenbedrag, de maandelijkse kosten en wat de laagste rente voor je lening kan betekenen.

Wat kan ik lenen?

Heb je ambitieuze plannen, zoals de aanschaf van een boot, auto of caravan? Wellicht overweeg je ook een renovatie voor bijvoorbeeld je badkamer, keuken of een andere ruimte in je huis. Echter, als je momenteel niet beschikt over voldoende financiële middelen om deze projecten te realiseren, kom een lening wellicht in zicht. En dan zal je ook de vraag hebben: “Hoeveel kan ik lenen?”. Wil je meer informatie over hoeveel je kan lenen?

Wat kost een lening per maand?

Wat zijn de maandelijkse kosten van een lening? Het is niet altijd mogelijk om direct over voldoende eigen financiële middelen te beschikken om jouw dromen te verwezenlijken. En er zijn momenten waarop je simpelweg niet wil blijven wachten. Gelukkig bestaat de optie om een lening af te sluiten, zodat je die prachtige auto, dat ruime huis, die onvergetelijke reis of die snelle boot kan realiseren. Lees meer over de kosten van een lening.

Laagste rente voor je lening

Wanneer je op zoek bent om een nieuwe lening af te sluiten of je huidige lening over te sluiten, is het vanzelfsprekend dat je op zoek bent naar de meest gunstige rente voor jouw lening. Bij Financieel Fit hebben we een uitstekend inzicht in de actuele rentestanden, de nieuwste regelgeving en recente wijzigingen op financieel gebied. Met onze jarenlange ervaring zijn we goed toegerust om je niet alleen deskundig advies te geven, maar ook te voorzien van de meest volledige rentetarieven. Lees meer over de laagste rente voor je lening.zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak