Als je overweegt om een doorlopend krediet over te sluiten, wordt je huidige lening afgelost en tegelijkertijd een nieuw doorlopend krediet afgesloten. Het herfinancieren van een doorlopend krediet kan uitermate gunstig uitpakken. Vaak variëren de rentetarieven aanzienlijk tussen diverse kredietverstrekkers, wat betekent dat je door het oversluiten van je doorlopend krediet al snel honderden euro’s per jaar kan besparen.

Niet alleen zoeken mensen vaak naar het oversluiten van hun doorlopend krediet om te profiteren van lagere maandlasten, maar ook om gunstigere voorwaarden te verkrijgen. Het verbeteren van de voorwaarden kan een solide motief zijn voor het herfinancieren van een doorlopend krediet. Bovendien wordt er doorgaans geen boete in rekening gebracht wanneer je een doorlopend krediet oversluit, in tegenstelling tot het oversluiten van een persoonlijke lening. Ook is het mogelijk om een doorlopend krediet om te zetten naar een persoonlijke lening.


Oversluiten doorlopend krediet

Onze kredietadviseurs kunnen het herfinancieren van jouw bestaande doorlopend krediet voor je uit handen nemen. We nemen alle voorbereidende stappen op ons, zoals het grondig vergelijken van rentetarieven en de voorwaarden bij diverse kredietverstrekkers. Aan de hand van een duidelijke berekening tonen we je concreet hoeveel je jaarlijks kan besparen. Dat doe je door over te stappen naar een andere kredietverstrekker. Bovendien wijzen we je op belangrijke aspecten wanneer je een doorlopend krediet wil herfinancieren. Bijvoorbeeld de mogelijkheid dat rentepercentages gedurende de looptijd van de lening kunnen worden aangepast.


Meer informatie

Bij enkele kredietverstrekkers dien je zelf alle stappen te doorlopen bij het herfinancieren van jouw doorlopend krediet. Dit houdt in dat je zelf jouw bestaande lening moet aflossen, een aanvraag moet indienen om het doorlopend krediet te beëindigen en opnieuw een nieuw doorlopend krediet moet afsluiten. Echter, wanneer je kiest voor bemiddeling door Financieel Fit, hoef je dit alles niet zelf te regelen. Wij beoordelen de offertes en regelen alle benodigde documentatie. Jouw financiering kan ondergebracht worden bij alle kredietverstrekkers waarmee we samenwerken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken, extra informatie te ontvangen of als je specifieke vragen hebt. We nemen graag eventuele twijfels weg door je van het beste advies te voorzien. Je kan ons bereiken via 0164-650 088 of door een e-mail te sturen naar krediet@financieelfit.nl. Of vraag hieronder je lening aan via ons online aanvraagformulier.

Vraag je lening aan!

zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak