keyboard_arrow_up

  • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
  • Financieel plan met jaarlijkse check
  • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Lening wijzigen

Financieel Fit maakt het u erg gemakkelijk uw lening te wijzigen. Na verloop van tijd kan uw huidige krediet (te) duur geworden zijn als u dit krediet al enige tijd heeft. Er kunnen bijvoorbeeld nieuwe financieringsvormen gekomen zijn, waardoor het verstandig kan zijn om deze eens nader te onderzoeken. Want het is namelijk gewoon mogelijk uw huidige doorlopend krediet over te sluiten om zo uw maand- of rentelasten te vragen, het bedrag te kunnen verhogen of eerder af te lossen. U betaalt toch liever ook niet meer dan noodzakelijk?

We inventariseren graag samen met u uw behoeften en de mogelijkheden. We bespreken de geselecteerde financieringsvormen, op basis waarvan u een keuze kunt maken voor een nieuwe lening. Het wijzigen nemen wij vervolgens op ons. U heeft bij het oversluiten van een lening echt nergens omkijken naar.

Lening aanpassen vanwege gewijzigde omstandigheden

Het kan ook zo zijn dat u uw lening moet aanpassen omdat er wijzigingen zijn in uw persoonlijke omstandigheden, zoals wijzigingen in uw persoonlijke situatie (zoals een geboorte, huwelijk of verhuizing) of in uw financiële situatie. Ook dan is het mogelijk dat wij uw huidige lening aanpassen, rekening houdend met uw nieuwe wensen en mogelijkheden.

De hoogte van de lening veranderen

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u helemaal tevreden bent over de financieringsvorm die u heeft, de rente en de voorwaarden en dat er ook niets gewijzigd is in uw persoonlijke situatie maar dat u toch graag de lening wilt wijzigen. U wilt bijvoorbeeld de hoogte van uw doorlopend krediet of persoonlijke lening aanpassen. U kunt eenvoudig de limiet van uw doorlopend krediet laten wijzigen of een nieuwe, hogere lening aanvragen. Neem hiervoor contact op met uw de kredietadviseurs van Financieel Fit.

Meer informatie of een afspraak maken

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over een lening veranderen of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs bij u in de buurt. Met meerdere vestigingen in heel Nederland is er altijd een vestiging bij u in de buurt die het mogelijk maakt uw lening snel en gemakkelijk te wijzigen. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of krediet@financieelfit.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.

Vrijblijvend een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 2061 beoordelingen.


Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament