Adviesgarantie

Je kiest voor Financieel Fit als je waarde hecht aan het behouden van een gezonde financiële situatie. We bieden een adviesgarantie, wat betekent dat de door ons aanbevolen financiële oplossingen gedurende je tijd dat je klant bij ons bent altijd optimaal blijven passen. Ons streven is om je persoonlijke en op maat gemaakte service te bieden. Onze deskundige adviseurs staan klaar om proactief met je mee te denken en je te helpen bij het plannen van jouw financiële toekomst. Daarom hebben we drie verschillende Financieel Fit Plannen samengesteld, zodat je kan kiezen welk plan het beste aansluit bij jouw specifieke behoeften.


Financiële zekerheid en coaching

Bij Financieel Fit zorgen we ervoor dat jouw financiële planning altijd up-to-date blijft en aansluit op jouw behoeften. Wil je volledige ontzorging op het gebied van (schade)verzekeringen, kredieten, hypotheek en fiscaliteit? Het Gouden Plan (€49,95) is dan perfect voor jou. Met dit plan houden we gedurende het hele jaar jouw financiële situatie nauwlettend in de gaten, verzorgen we je belastingaangifte en bieden we gratis vervangend vervoer bij autoschade.

Heb je alleen behoefte aan een jaarlijkse financiële check-up en advies? Dan past het Brons Plan bij jou. Voor slechts €19,95 per maand blijf je Financieel Fit met dit plan!


Financieel Fit App en DigiMap

Het afsluiten van Financiële producten gaat vaak gepaard met het aanleveren van talrijke financiële gegevens, wat een complexe en tijdrovende taak kan zijn. Gelukkig hebben wij een eenvoudige en veilige oplossing voor dit probleem. Als klant van Financieel Fit krijg je toegang tot onze handige Financieel Fit App en DigiMap. Hiermee kan je in één oogopslag de status van al jouw financiële producten bekijken en met slechts een druk op de knop eventuele wijzigingen in jouw situatie doorgeven.


Veilig en verantwoord gegevens delen

Onze Financieel Fit App en DigiMap maken het zoeken in schoendozen en het doorploegen van ordners vol papierwerk volledig overbodig. Met behulp van jouw DigiD-code kan je snel, eenvoudig en veilig de benodigde gegevens van instanties zoals het UWV, Mijnpensioenoverzicht, Mijnoverheid en De Belastingdienst verzamelen en delen. Zo heb je alle relevante informatie direct beschikbaar, zowel op je mobiele apparaat als op je desktop. Dit omvat onder andere verzekeringspolissen, hypotheekgegevens en leningen. We vragen je jaarlijks deze gegevens bij te werken. Op basis hiervan kunnen we beoordelen hoe het gesteld is met jouw financiële situatie en of jouw financiële producten nog steeds passend zijn bij jouw specifieke situatie.


Nazorgdiensten

Welke nazorgdiensten kan je van ons verwachten na advies en bemiddeling? Als onderdeel van onze zorgplicht biedt jouw adviseur kosteloos de volgende services:

  • Beantwoorden van vragen met betrekking tot het oorspronkelijke advies;
  • Informeren over nieuwe wetgeving en de impact ervan op jouw verzekering of hypotheek;
  • Assisteren bij belastingvragen, zoals de aftrekbaarheid van het afgesloten product;
  • Controleren of het doelkapitaal wordt behaald bij een kapitaalverzekering, zoals een beleggingsverzekering;
  • Tijdig signaleren van het aflopen van de rentevaste periode bij jouw hypotheek;
  • Het doorgeven van gewijzigde klantgegevens aan de bank/verzekeraar waar jouw product is afgesloten, en het doorgeven van relevante informatie van die aanbieder aan jou.

Meer informatie

Benieuwd naar hoe snel we jou Financieel Fit hebben? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0164-607 211 of maak een afspraak bij een financieel adviseur bij jou in de buurt!


zeven zekerheden van Financieel Fit

Mis geen financiële tips dankzij onze nieuwsbrief

Ontvang de beste financiële tips en ons laatste nieuws.

Sluit menu Mijn Financieel Fit Mijn Financieel Fit
Zoeken
Maak een gratis afspraak