keyboard_arrow_up

  • Adviesgarantie van uw Financieel Fit Coach
  • Financieel plan met jaarlijkse check
  • Met Financieel Fit App altijd inzicht

Verbouwing financieren

Een verbouwing is vaak een meerwaarde voor uw huis. Een dakkapel op zolder bijvoorbeeld zorgt ervoor dat die muffe zolderkamer een bruikbare hobby- of slaapkamer wordt, een uitbouw of serre aan uw huis zorgt voor meer woonruimte en woongenot op de benedenverdieping. Maar het zorgt ook voor extra kosten. Als u niet voldoende financiële middelen heeft maar wel graag wil verbouwen, kunt u de verbouwing financieren door een lening af te sluiten. Een verbouwing behoort dan ineens wel tot de mogelijkheden.

Bij onze kredietadviseurs bent u aan het juiste adres voor onafhankelijk advies over een lening voor een verbouwing. Als bemiddelaar werken wij samen met verschillende betrouwbare kredietverstrekkers. Om een verbouwing te financieren kunt u kiezen voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

Doorlopend krediet of persoonlijke lening voor verbouwing

U kunt een doorlopend krediet of een persoonlijke lening voor uw verbouwing afsluiten:

  • Bij een doorlopend krediet heeft u continu extra geld beschikbaar om de verbouwing te financieren. Valt de verbouwing duurder uit dan u verwacht had? Dan kunt u tot aan de kredietlimiet extra geld blijven opnemen. U betaalt maandelijks aflossing en rente en kunt tussentijds nog zoveel aflossen als u wilt. Geld dat u al afgelost heeft, kunt u later weer opnieuw opnemen als u het toch nog nodig blijkt te hebben.
  • Bij een persoonlijke lening krijgt u in één keer een bepaald bedrag op uw rekening gestort om de verbouwing te financieren. De looptijd en de rente van de lening staan vast. Tussentijds extra geld opnemen of vervroegd aflossen (zonder boete) is niet mogelijk.

Meer informatie over geld lenen voor een verbouwing

Financieel Fit beantwoordt graag al uw vragen over geld lenen voor een verbouwing tijdens een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek krijgt u meer uitleg over de verschillende financieringsvormen. We brengen het productaanbod, de voorwaarden, rentes, risico’s en premies in beeld en we berekenen wat er voor u mogelijk is. U wordt begeleid gedurende het gehele traject, tot aan het tekenen van de formulieren aan toe. Zo kunt u verantwoord en verzekerd geld lenen voor uw verbouwing. U kunt ons bereiken via tel. 0164 – 650 088 of krediet@financieelfit.nl, of direct een offerte aanvragen of het maximale bedrag dat u kunt lenen berekenen.

Vrijblijvend een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Eerste afspraak gratis en vrijblijvend
  2. Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  3. Snel duidelijkheid over uw situatie

Onze adviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een


9.7

Score op basis van 2061 beoordelingen.


Financieel Fit Test

1. Ik weet wat de waarde van mijn huis is ten opzichte van mijn hypotheek
2. Ik weet hoe hoog mijn schulden zijn en wanneer ik alles heb afgelost
3. Ik sta zelden rood op mijn bankrekening
4. Ik weet wanneer ik met pensioen ga en hoeveel AOW en pensioen ik dan krijg
5. Ik weet hoe ik voor extra pensioen kan sparen
6. Ik heb een goed inzicht in mijn inkomsten en uitgaven
7. Ik vergelijk al mijn verzekeringspremies één keer per jaar
8. Ik weet hoe mijn auto verzekerd is
9. Ik heb een actueel testament